General Mobile Discovery 16 gb kullanıyorum dns değiştirme var mı. Opera kullanıyorum turbo mod dan girince sorun olmuyor ama bir çok yerde sorun çıkıyor örnegin izlesene.com a turbo mod da girince videoya tıklıyorsun sayfa geliyor ama player sayfası açılmıyor turbo modu kapatıyorsun player açılıp video oynuyor.
En sağlam yolu dns değiştirmek ama böyle bir yok var mı ?
DNS değiştirme var. Bağlı bulunduğunuz kablosuz ağa basılı tutarak ağı değıstir deyin. Gelişmiş seçeneklere girerek ip ayarlarından statik ipyi seçin ve aşağıya dnsyi girin. Biraz acele yazdım. Umarım anlatabilmişimdir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
trakonicT
kullanıcısına yanıt
Gelişmiş wifi ayarlarından değiştirebilirsin. Ancak mobil veriden bağlanırken dns ayarlarını değiştirmek için root gerekiyor sanırım.
FramaRoot ile kolayca cihazda Root erişimine ulaştıktan sonra Set DNS programı ile istediğin DNS'yi mobil veri etkinken ve kablosuz bağlantı etkinken ayarlayabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: superminator
DNS değiştirme var. Bağlı bulunduğunuz kablosuz ağa basılı tutarak ağı değıstir deyin. Gelişmiş seçeneklere girerek ip ayarlarından statik ipyi seçin ve aşağıya dnsyi girin. Biraz acele yazdım. Umarım anlatabilmişimdir.
anlattığın şekilde yaptım pc de kullandıgım dns yi girdim wifi için sorun yok
quote:
Orijinalden alıntı: bilgehankalkan
FramaRoot ile kolayca cihazda Root erişimine ulaştıktan sonra Set DNS programı ile istediğin DNS'yi mobil veri etkinken ve kablosuz bağlantı etkinken ayarlayabilirsin.
Frameroot daha önce kullanmadım ve henüz telefona kurmadım. dns yi değiştireceğim diye sistem ayarlarını bomayayım. setdns yi bu olmadn yapamaz mıyım.
trakonicT
kullanıcısına yanıt
Kablosuz bağlantı için üst mesajlarda yazılan yönerge ile DNS değiştirebilirsin ama mobil verideyken Root erişimi olmadan DNS değiştirilemez. Amacın yasaklı sitelere erişebilmek ise ücretli, ücretsiz VPN programları denenebilir. Bildiğim kadarıyla onlarda Root erişim izni zorunluluğu yok.