Şimdi Ara

GENERAL MOBİLE DİSCOVERY SİLİKON KILIF + EKRAN KORUYUCU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 GENERAL MOBİLE DİSCOVERY SİLİKON KILIF + EKRAN KORUYUCU
    %100 uyumlu silikon kılıflar. Elimde kalan son 20 kılıfı satıyorum. Kılıfların yanında 1er adette ekran bandı hediye olarak göndereceğim.
    Fiyat 5 tldir.

GENERAL MOBİLE DİSCOVERY SİLİKON KILIF + EKRAN KORUYUCU GENERAL MOBİLE DİSCOVERY SİLİKON KILIF + EKRAN KORUYUCU
     GENERAL MOBİLE DİSCOVERY SİLİKON KILIF + EKRAN KORUYUCU  GENERAL MOBİLE DİSCOVERY SİLİKON KILIF + EKRAN KORUYUCU  GENERAL MOBİLE DİSCOVERY SİLİKON KILIF + EKRAN KORUYUCU

SANAL PAZAR LİNKİ
    Fiyat : 5 TL Miktar : 20 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Kağıthane Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Dün akşam ve bugün satın alan 10 arkadaşında kargosunu bugün yolladım. İlginize teşekkürler..
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailsss -- 11 Eylül 2013; 18:12:38 >
  • Sanal pazarda hala açık görünüyor bitti mi ürünler?
  • Yok hocam yeni geldi. Son mesajı düzeltmemiştim. Ürün satışta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailsss

Yok hocam yeni geldi. Son mesajı düzeltmemiştim. Ürün satışta

Tamamdır verdim siparişimi şimdi. (Beyaz ve içinde jelatini var de mi?)
  • Teşekkürler. Yarın kargolayacağım
    Evet hocam kılıf+jelatin :-)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tenth Doctor

quote:

Hocam az önce kargoya verdim paketi :-) yarın elinde olur inşallah. Güle güle kullan

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tenth Doctor

quote:

Hocam az önce kargoya verdim paketi :-) yarın elinde olur inşallah. Güle güle kullan

Teşekkürler

• Hocam iyi günler, bugün sizden kılıf alan bir arkadaşta silikon kılıfı gördüm, bende telefonu bugün aldım. kılıf almayı düşünüyorum ama beyaz renkli şeffaf kılıf siyah telefonun arka yüzünden bakıldığında nasıl görünüyor, bir fotograf var mı acaba? Telefon siyaf kılıf siyah içim kararsın isteimyorum, zaten içimde mavi renk almak vardı. Belki Mavi kapak bulursam şeffaf kılıfı kullanmaya devam ederim diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Hocam iyi günler, bugün sizden kılıf alan bir arkadaşta silikon kılıfı gördüm, bende telefonu bugün aldım. kılıf almayı düşünüyorum ama beyaz renkli şeffaf kılıf siyah telefonun arka yüzünden bakıldığında nasıl görünüyor, bir fotograf var mı acaba? Telefon siyaf kılıf siyah içim kararsın isteimyorum, zaten içimde mavi renk almak vardı. Belki Mavi kapak bulursam şeffaf kılıfı kullanmaya devam ederim diye düşünüyorum.

Hayırlı uğurlu olsun hocam kazasız belasız kullanın . Aşağıdaki resimde beyaz kılıfın siyah telefonda arkadan görünüşü mevcut. Siyah kılıf banada pek hoş gelmedi ama şeffafla daha güzel duruyor. İlk mesajdada bir kaç detay resim mevcut hocam :)

• Kargo elime geçti her şey tamam, tavsiye ediyorum arkadaşlar.
  • Arkadaşım kusura bakma, ilk mesajda aynı fotoğraf varmış.. Dün gece mesajı atarken fotoğraflara baktım ama telefon siyah olunca şeffaf kılıfı da siyah sanmışım..
  • Son 6 adet kaldı
  • Yeniden Satışta :)
  • quote:

Yeniden Satışta :)

Merhaba hocam bende 20 gun sonra Allah nasip ederse alicam bir sorum olucak hala elinizde varsa bende alicam da sanalpazarda beyaz discovery fotografi var arkadan cekilmis o kilif beyaz renk mi şeffaf mi o konuda yardimci olurmusunuz ??? Birde cabuk kirleniyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcan741

Merhaba hocam bende 20 gun sonra Allah nasip ederse alicam bir sorum olucak hala elinizde varsa bende alicam da sanalpazarda beyaz discovery fotografi var arkadan cekilmis o kilif beyaz renk mi şeffaf mi o konuda yardimci olurmusunuz ??? Birde cabuk kirleniyor mu ?

İnşallah hocam, güle güle kullanırsınız telefonunuzu.
    Elimde son 20 adet mevcut, aynı kılıfı hem beyaz hemde siyah discovery ile çektim, daha net görülmesi açısından. Şeffaf kılıf hocam yalnız arkası buzlu gibi. Kirlenme olayı kullanımınıza bağlı ben 4 aydır aynı kılıfı kullanıyorum çok fazla kirlendiğini söyleyemem, yalnız 2 defa sabunlu ılık suyla yıkadım kılıfı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkankot2

güzel fiyat :) zaten hep pahalıya aldıktan sonra goruyorum ...
    hayırlı satışlar.

:) Genelde öyle oluyor, ürünü aldıktan sonra bir ucuzu illaki denk gelir, bende aynı şeyi bir kaç kez yaşadım :)
    Teşekkürler hocam.
  • kılıf çok iyi birazda sağlık yönünden düşünelim yaşım 12 bu arada bizim ailemizdede sağlık önemlidir kanserojen madde içeriyor mu güvenebilir miyiz teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcan741

kılıf çok iyi birazda sağlık yönünden düşünelim yaşım 12 bu arada bizim ailemizdede sağlık önemlidir kanserojen madde içeriyor mu güvenebilir miyiz teşekkürler

Kardeş yurtdışından aldığım yerde bununla ilgili hiç bir açıklama ne yazıkki yok, mesajını okuyunca özellikle bir daha girip baktım Kanserojen içeriyor yada içermiyor diyemeyeceğim

Bu kanserojen muhabbeti kullandığımız bir çok üründe geçerli, pet bardak kullanıyoruz misalen, onun bile ne tür bir plastik olduğunu bilmiyoruz ama kullanıyoruz.
    Ne mutlu sana ve ailene bilinçli bir şekilde seçici davranmaya çalışıyorsunuz. Lakin şöyle bir durum var, bu kanserojen zamazingolar şu yada bu şekilde hayatımızın her yerinde, bilerek yada bilmeyerek kullanıyoruz

İlgin için teşekkürler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.