Şimdi Ara

General Mobile Discovery Orjinal ROM ve Custom ROM'lar & Kurulum [Resimli Anlatım] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
45
Favori
210.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş ben resimli anlatımdaki gibi yaptım tel ilk aldığım gibi oldu ama discovery costumizer açılmıyor nedense yardım lütfen acil !
  • günaydın bugun orjinal romu flasladım sabah ve şu arkadaşın yazdığı
    GM_Discovery_OrjinalROM_v1_CWM.zip bu roma dönüp kurdum, yalnız şöyle bir sıkıntı var, her zaman bağlamdığım evimin wifi sinde - ki bütün çıkardığım rom ları denedişm wifi sıkıntı yapmadı- bağlanmadı, ip adresi alıyor çok aşıru uzun sürdü ve "Kötü internet bağlantısından kaçınıldı" yazıyor.
    hata bende de aynen gercekleşti. sanırım bı sıkıntı var dostum
  • İyi günler, dün bir sorun yaşadım ve teli garantiye yolluycam. Sp flash ile yüklemede sorun yok yalnız orjinal bootanimation da müzik sesi vardı yanlış hatırlamıyorsam, spflash ile yüklediğim versiyonda bu ses yok.
    Orjinal rom kullananlara soruyorum, açılış sesi varmıydı orjinal romda?

Başıma gelen ise şu:
    telefonu 35 gün hiç sorunsuz kullandım, dün araçla eve gelirken sinyal seviyesinin düşük olduğunu farkettim, dün full çeken yerlerde sinyal değişip duruyordu. Xperia yüklüydü belki ondandır dedim eve gelince ilk iş orjinal roma döndüm ama sorun aynı. Şu anda hiç çekmiyor, ara ara tek diş çekiyor sonra yine gidiyor. Hattım başka telde çalışıyor, imeilerim yerinde.

Benim şahsi görüşüm donanımsal bir sorun olduğu yönünde ama telefon yere bile düşmedi.

Benzer sorun yaşayıpta bilgisi olan, garantiye yollamadan çözme yöntemi varsa yazabilirmi zahmet olmazsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• burakgon kullanıcısına yanıt
    GM discovery son sürüm android işletim sistemine sahip olduğu halde internet araması özeliği yok,ya da ayarları açık değil,bence en büyük eksiği bu.
  • Hocam buradaki rom üzerinde oynama olduğunu söylemişsiniz diğer konuda...
    Peki bu romu yükleyip sonra fabrika ayarlarina dönüş yapilsa önceki halini almaz mı?

• haviconi kullanıcısına yanıt
    Telefona yüklenen son rom'un varsayılan ayarlarına dönmüş olursunuz,telefonu iik satın aldığınızda yüklü bulunan rom artık yok olmuş oluyor,tabi ki daha önce sakladığınız bie yerde yoksa.
  • Telefonu garantiye gönderdiniz mi?
    Garanti konusunda bir sorun çıktı mı?
  • Arkadaşlarbir sorum olacak bir arkadaşın telefonunda Genral Mobile Discovery telefonunda görüntü ayarları en yüksekte bile kasmıyor fakat bende kasıyor bunun nedeni nedir acaba nasıl halledebiliriz ?
  • telefona sp flash ile stock romladım son güncellemeyide kurdum yalnız supersu menude kaldı onu sılemıyorum

camera sorunu yuzunden garantıye vercemde
  • quote:

Orijinalden alıntı: bhawk

telefona sp flash ile stock romladım son güncellemeyide kurdum yalnız supersu menude kaldı onu sılemıyorum

SUPERSU'ya tıklayın içine girdiğinizde "unroot" diye bir seçenek göreceksiniz. Ona basın SUPERSU menüden gidecektir.
  • Arkadaşlar root problemim var, ilginç bir problem dikkatli okursanız sevinirim...

Öncelikle orjinal rom kullanıyorum ZhuoDaShi programı ile root yapmıştım, bildiğiniz gibi çince olduğundan sıkıntı yaşadım, izin veriyor muyum vermiyor muyum belli değildi.
    Ben de kurduğu çince programı kaldırıp diğer yöntemlerle root yapmak istedim doğal olarak. Rom toolbox ile programı kaldırdım root gitti.
    Yeniden rootlamak için de framarootu kullandım başarılı mesajı çıkıyor, SuperSU hata veriyordu, motochopper ile yapmaya çalıştım SU yine hata veriyor.
    Aşağıdaki resimlerde aldığım hatalar mevcut, bana bu konuda yardımcı olabilecek var mı, ne yapabilirim?

Bu arada güncellemeyi yaptıktan sonrada denedim yine aynı değişen yok, birde güncelleme öncesi şarjım %50 idi şimdi %25, batarystats ile ilgili zannedersem.

General Mobile Discovery Orjinal ROM ve Custom ROM'lar & Kurulum [Resimli Anlatım] General Mobile Discovery Orjinal ROM ve Custom ROM'lar & Kurulum [Resimli Anlatım] General Mobile Discovery Orjinal ROM ve Custom ROM'lar & Kurulum [Resimli Anlatım] General Mobile Discovery Orjinal ROM ve Custom ROM'lar & Kurulum [Resimli Anlatım]
     General Mobile Discovery Orjinal ROM ve Custom ROM'lar & Kurulum [Resimli Anlatım]

• quote:

Orijinalden alıntı: haviconi

quote:

Orijinalden alıntı: bhawk

telefona sp flash ile stock romladım son güncellemeyide kurdum yalnız supersu menude kaldı onu sılemıyorum

SUPERSU'ya tıklayın içine girdiğinizde "unroot" diye bir seçenek göreceksiniz. Ona basın SUPERSU menüden gidecektir.

yok hocam yapıyorum gıtmıyor
  • http://destekgalaxyyoung.blogspot.com/2013/06/root-nedir-nasl-atlr-unroot-nasl-yaplr.html

surdakı unroot dosyasını ındırıp yapsam olurmu gercı

root chekerdan baktım root yok ama supersu duruyor hala
  • bhawk kullanıcısına yanıt
    Link2SD ile supersu yu silmeyi deneyin.
  • cyber71khan C kullanıcısına yanıt
    Hocam flashtool ile geri dönmeyi denedim belirtilenleri harfiyen yaptım fakat generalmobile yazısında takılı kaldı hiç hareket yok
  • cyber71khan C kullanıcısına yanıt
    Şimdi sizin upload ettiğiniz orjinal romu indirmekteyim umarım başarıyla sonuçlanır. Olmadı farklı bilgisayarda deneyeceğim.
  • romu yükledikten sonra güncellemeleri yükledim. ekranım sürekli yanıp sönüyor :/ Ekrana 2. pencere açıldıgında ekran geliyor. Mesela pil bitiyor uyarısı kapatma tuşuna basınca çıkan ekran gibi sadece bu zamanlarda ekran açılıyor :/ anlayamadım. yardımcı olabilirmisiniz.

edit:
    CWM rootu ile orijinal romu yükleyince de bu şekilde oluyor. Diğer orijinal rom yükleme SPFlash ile bu sorun sadece başlangıç ekranının yanıp sönmesi ardından bir kere ekranı kilit tuşu ile kapatıp açtıktan sonra düzeliyor ancak başlangıca kadar sürekli açılış ve ana ekran yanıp sönüyor. Fikri olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mshell -- 9 Eylül 2013; 20:15:07 >
  • Merhabalar hocam telefona Secret edition u attım iki gündür mesaj atamıyorum ne yaptıysam olmuyor. Mesaj not send diyor ayrıca orjinal roma döneyim dedim şimdi de recoveryde romun zip dosyasını görmüyor acil yardım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoBODY44 -- 8 Eylül 2013; 1:26:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mshell

romu yükledikten sonra güncellemeleri yükledim. ekranım sürekli yanıp sönüyor :/ Ekrana 2. pencere açıldıgında ekran geliyor. Mesela pil bitiyor uyarısı kapatma tuşuna basınca çıkan ekran gibi sadece bu zamanlarda ekran açılıyor :/ anlayamadım. yardımcı olabilirmisiniz.

edit:
    CWM rootu ile orijinal romu yükleyince de bu şekilde oluyor. Diğer orijinal rom yükleme SPFlash ile bu sorun sadece başlangıç ekranının yanıp sönmesi ardından bir kere ekranı kilit tuşu ile kapatıp açtıktan sonra düzeliyor ancak başlangıca kadar sürekli açılış ve ana ekran yanıp sönüyor. Fikri olan?

Aynı sorunu bende yaşıyorum :(
  • Merhaba,

cihazda ram kullanımı ne durumda ?

bende standart olarak (whatsupp - gmail - outlook - wechat vs gibi uygulamalar yüklü) % 75 gösteriyor. Bana çok geldi, kullanan arkadaşlar bakıp yazabilir mi ?

% rakamını "optimize et" uygulamasından görüyorum. Orj. rom yüklü cihazda.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.