Şimdi Ara

General mobile Discovery (İLK ANDROİD TELEFONUM) Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler öncelikle telefonum 16 GB son parti siyah GM discovery 1

Telefonundan çok memnunum aldığım günden bu yana açmadığı oyun uygulama olmadı aşırı oyun oynayan biriyim hem mobilde hem PC de halâda çıkan oyunları sorunsuz açmakta defalarca dusurdum birşey olmadı 2 sefer ekran kale bodura bakacak şekilde düştü yine birşey olmadı hiç tamirde gormedi hep slikon kılıf ve ekran jelatini ile kulanndim zaten maşallahı var nazar değmesin günde 6 7 kez bile boşaltıp şarja taktim sokette sapa sağlam

Şimdi gene general telefon alacağım ve bunu saymadan alacağım en az bunun kadar sağlam dayanıklı bir telefon onerirmisi z GM marka tercihidir başka onermeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• General mobile önermem.(3 tane gm kullandım.)
    Bütçeniz nedir ?
    F/p olarak gördüğüm ürünler,
    Casper m1 850 tl
    Lg g4 ithalatlar şuan 1275 tl ye alınabilir gg den.
  • 2013 ağustosta almıştım ben de discovery 4gb . halen de memnunum ama general mobile olmasının tek eksisi forum xda gibi yerlerde telefona özel başlık yok. motorola huawei lg gibi uluslararası marka olmasının tek artısı bu olur , diğer türlü ccc discovery ccc
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnizkimse

General mobile önermem.(3 tane gm kullandım.)
    Bütçeniz nedir ?
    F/p olarak gördüğüm ürünler,
    Casper m1 850 tl
    Lg g4 ithalatlar şuan 1275 tl ye alınabilir gg den.

Bütçe 1.000 ile 1.200 arası olmakta tercihim GM hocam sağlamlık dayanıklık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gm'nin 8-9 telefonunu inceledim hepsinde kamera vasatın altında,ve ekranda pixel yanık kalıyor,onun haricinde düşme vs dayanıklı,
    100-200 dolarlık telefonları getirip satıyor gm,kamerayla ekranı iyi olan bir üretici ile çalışsa tercih edilebilir,

Tercihin general mobile ise o paraya istediğini alırsın hocam.
  • GM 4g. Çok görüyorum otobüste filan memnunlar sanırım. Güncelleme olayınıda beğendim açıkçası gioneenin eline bakmaktan kurtuldular.
    Not:Mağaza vb. hariç eline almışlığım yok üstüne basa basa GM deyince ilk aklıma o geldi.

Not2: Bendede vardı discovery1 16gb mavi. soket vb sorun yaşamadım. Garantisi bitmeye yakın Fly quantumla takas ettim. Amcam hala kullanıyor şimdilik sıkıntı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    General Mobile 4G brick oldu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.