Şimdi Ara

GENERAL MOBİLE DİSCOVERY ELİTE Mİ? LG G2 Mİ? ACİLLL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Al g2 yi kafan rahat olsun eskiyene kadar takir takir kullan kasna donma yapmaz, cok yogun kullanimda dahi gunu cikarirsin, tasarimi ele oturusu guzeldir, kamerasi orta halli diyebilirim gunduz pasalar gibi ceker gece fokusu 5 saniyede yapar, hoparlor olarak moto g ile karsilastirdim moto g nin ses cikisi ÷50daha guclu iken ses temizligi bakimindan g2 kat kat otedeydi ses cikisi da cok yuksek olmasa da yeterli, mikrofonu da cok iyi sesin karsi tarafa cok berrak gidiyor, ekranin gorus acilari koseden baktiginda sararma oluyor ama her g2de olmuyor burasi biraz garip geldi benimki tam caprazdan sarariyor ama parlakligi keskinligi cok iyi. Elite da 3gb ram ve 2500mah 5.5 inc ekran var bu şarji somurur g2 2gb ram 3000 mah ve 5.2 inc ekran var ki sarji icin benden gorup yeni aldigi iphone 5s i satip g2 alan arkadasim var. Ama tavsiyem 32gb al bende 16 var videolari vs yedeklemezsem bana 1gb kaliyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoonShine07 -- 5 Ağustos 2014; 1:38:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Berkay0714

Al g2 yi kafan rahat olsun eskiyene kadar takir takir kullan kasna donma yapmaz, cok yogun kullanimda dahi gunu cikarirsin, tasarimi ele oturusu guzeldir, kamerasi orta halli diyebilirim gunduz pasalar gibi ceker gece fokusu 5 saniyede yapar, hoparlor olarak moto g ile karsilastirdim moto g nin ses cikisi ÷50daha guclu iken ses temizligi bakimindan g2 kat kat otedeydi ses cikisi da cok yuksek olmasa da yeterli, mikrofonu da cok iyi sesin karsi tarafa cok berrak gidiyor, ekranin gorus acilari koseden baktiginda sararma oluyor ama her g2de olmuyor burasi biraz garip geldi benimki tam caprazdan sarariyor ama parlakligi keskinligi cok iyi. Elite da 3gb ram ve 2500mah 5.5 inc ekran var bu şarji somurur g2 2gb ram 3000 mah ve 5.2 inc ekran var ki sarji icin benden gorup yeni aldigi iphone 5s i satip g2 alan arkadasim var. Ama tavsiyem 32gb al bende 16 var videolari vs yedeklemezsem bana 1gb kaliyor :)

valla ikna gücün baya yüksek g2de karar kıldım gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: xarvick

quote:

Orijinalden alıntı: Berkay0714

Al g2 yi kafan rahat olsun eskiyene kadar takir takir kullan kasna donma yapmaz, cok yogun kullanimda dahi gunu cikarirsin, tasarimi ele oturusu guzeldir, kamerasi orta halli diyebilirim gunduz pasalar gibi ceker gece fokusu 5 saniyede yapar, hoparlor olarak moto g ile karsilastirdim moto g nin ses cikisi ÷50daha guclu iken ses temizligi bakimindan g2 kat kat otedeydi ses cikisi da cok yuksek olmasa da yeterli, mikrofonu da cok iyi sesin karsi tarafa cok berrak gidiyor, ekranin gorus acilari koseden baktiginda sararma oluyor ama her g2de olmuyor burasi biraz garip geldi benimki tam caprazdan sarariyor ama parlakligi keskinligi cok iyi. Elite da 3gb ram ve 2500mah 5.5 inc ekran var bu şarji somurur g2 2gb ram 3000 mah ve 5.2 inc ekran var ki sarji icin benden gorup yeni aldigi iphone 5s i satip g2 alan arkadasim var. Ama tavsiyem 32gb al bende 16 var videolari vs yedeklemezsem bana 1gb kaliyor :)

valla ikna gücün baya yüksek g2de karar kıldım gibi

İkna gucünden ziyade G2'nin pek belirtilmeyen mikrafon hoparlör vs belirtmek ve kullanimi etkileyen en büyük etken olan pil performansina vurgu yapmak istedim çunkü bi cihazda snapdragon 805 2k ekran 4gb ram 6 inç ekran da olsa pili bitikken hic biseye yaramaz :) Ayrica suan g2 almak cok mantikli 1000 lira civarina temin edip temiz kilifiyla jelatiniyle kullanip misal seneye 700 800 liraya satarsiniz uzerine maksimum 400 500 lira ekleyip bi sonraki neslin cihazini alirsiniz. Yani satiş olarak da düşünün Lg global anlamda sayginliga sahip bi firmayken GM ulkemizde 1 senedir dogru duzgun faaliyet gosteren bi firma onda da servisi daha yeni yeni oturuyor. Yardimci olabildiysem ne mutlu :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: McBiall41

Elite kullanicisiyim yazilimi ve bataryasi dişinda sorunu yok.

yazılım ve bataryasında ne sorun var?

Batarya yetisemiyor hizina eriyip bitiyor yazilimda eksiklikler var

• Adminler artık şu konuyu sabitlese hiç fena olmaz, bu kaçıncı konu sayamadık artık.

Neyse, G2.

Orijinalden alıntı: ua_atacan

Adminler artık şu konuyu sabitlese hiç fena olmaz, bu kaçıncı konu sayamadık artık.

Neyse, G2.

forumun yeni üyelerindenim araştırınca bulamadım konuyu açayım dedim ben de
    I Will Take The World With Me!
  • Saol kardeşim tek sorun bende mi yoksa abartiyomuyum bilemiyorum ilgilendigin için saol elite kullanicisiysan ekran kullanim sureni atar misin %20lerdryken

Orijinalden alıntı: McBiall41

Saol kardeşim tek sorun bende mi yoksa abartiyomuyum bilemiyorum ilgilendigin için saol elite kullanicisiysan ekran kullanim sureni atar misin %20lerdryken

Battery & Power Usage
    Battery Model: Li-Ion 2500 mAh
    Stand-by Time: 400 Hrs
    Talk Time: 28 Hrs, Up to 27 Hrs
    3G Stand-by Time: 400 Hrs
    3G Talk Time: 22 Hrs
    Music Playback: Up to 35 Hrs
    Video Playback: Up to 7 Hrs
    Mobile Browsing Time: 5 Hrs, Up to 7 Hrs

Henüz telefon almadım dostum. Gionee Elife E7 modeli için verilen bilgiler bunlar, aynısı Elite modeli için de geçerli değerleri anlamak için çok bir ingilizceye gerek yok translate ile bile tercüme edebilirsin.

• telefona rom attıktan sonra ekranın + 5 saati rahat gördüğüm oldu. ltps ekranı çok iyi enerji tasarrufu yapıyor. kimse bana 5.5 inç ekranla 1 günü götürür demesin. ısınma konusunda g2den daha az ısınıyor bunu karşılaştırdım. şu ana kadar ekran sararması yapan elite görmedim. . telpa elite konusunda çok iyi davranıyor. ölü pixel çıktığında 1 hafta içinde değişim yapanı gördüm. karar senin eliteden çok memnunum beni hiç yarıyolda bırakmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

- Keenetic Extra DSL
    - Mİ BOX
    - Redmi Note 9 Pro 6/64
  • Çok teşekkür ederim inceleyeceğim.

Arkadaşlar GM Discovery Elite mi,LG G2 mi sizce veya aynı fiyata sahip tavsiye edebileceğiniz başka telefon var mı 1 hafta içinde alıcam telefonu

dostum iyi günler bence elite her türlü daha iyi

Çok teşekkür ederim inceleyeceğim.

hocam elite nin arkasına samsung yaz 2000 iphone yaz 2500 tl ona göre hocam
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.