Şimdi Ara

GENERAL MOBILE DISCOVERY ELITE 32GB BEYAZ (SIFIR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 GENERAL MOBILE DISCOVERY ELITE 32GB BEYAZ (SIFIR)
    GENERAL MOBILE DISCOVERY ELITE 32GB BEYAZ (SIFIR)

KULLANMIŞ OLDUĞUM GENERAL MOBILE DISCOVERY ELITE 32GB BEYAZ TELEFONUMU ARKA KASA VE EKRAN DEĞİŞİMİ YAPMAK İÇİN SERVİSE GÖNDERDİM.
    20 İŞ GÜNÜ OLAN SERVİS İŞLEM SÜRESİ DOLDUĞU İÇİN TARAFIMA SIFIR TELEFON GÖNDERDİLER.

ANCAK BU SÜREDE TELEFONSUZ KALMAMAK İÇİN KENDİME YENİ TELEFON ALDIĞIMDAN YENİ GELEN CİHAZI SATIYORUM.
    TELEFONDAN MEMNUNDUM ANCAK KENDİME YENİ TELEFON ALDIĞIM İÇİN İHTİYAÇ FAZLALIĞINDAN SATIYORUM.

ÜRÜN KUTUSUNU HİÇ AÇMADIM JELATİNLİ OLARAK DURMAKTADIR.

SIFIR TELPA GARANTİLİDİR. (GENERAL MOBILE RESMİ GARANTİLİ)

ÜRÜNÜN GÜNCEL MAĞAZA FİYATI 1.150 TL OLDUĞUNDAN BENİM BELİRLEDİĞİM FİYAT 890 TL DİR.

GENERAL MOBILE DISCOVERY ELITE ÖZELLİKLERİ

8 MP AutoFocus Selfie Kamera
    16 MP Flaşlı Ana Kamera
    5,5inç, 401ppi, LTPS, Corning® Gorilla® Glass 3 with NDR™ Ekran
    Snapdragon 4 Çekirdek 2,2GHz
    3GB RAM seçenekleri
    Anroid 4.2 Jelly Bean
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 890 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 14 Nisan 2016 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bu hafta veya haftaya GMD 5+ 1000 liraya çıkacak. 2 yıllık bir telefona bu kadar verilir mi sizce?
  • By_EKReM kullanıcısına yanıt
    Elite sıfır fiyatı 1.150 TL ye satılıyorken hala bende size bir sürü varsayım yapabilirim.

Almayı düşünen kişilerin soru sorması veya orta yolu bulmak için yorum yazılması gibi sebepler dışında almayı düşünmeyen kişilerin kendince proveke mesajlar atmasına bence hiç gerek yok.

• http://www.hepsiburada.com/general-mobile-discovery-elite-32-gb-p-TELCEPGMDISELT-B?magaza=Ba%C5%9Faran%20Mobile&wt_gl=cpc.elk.telefon.pla&gclid=Cj0KEQjw3Le4BRDxx5bk4aDn9t4BEiQAfmxQGeiAUG8ly0iSE4C6rg1_0cx2jlm8jmbcQO7Q2eO-mHcaAlXb8P8HAQ

1012 TL sıfırı, çek-kart-puan kısmını saymıyorum bile. Harika bir pazarlama stratejiniz var.
    Teşekkür ederim, sizin sayenizde benim gibi telefon alacaklar almıyor-alamıyorlar.

• By_EKReM kullanıcısına yanıt
    Ben sana zorla telefon satmıyorum

Bu ilanı sana özel de koymadım

Seninle bugüne kadar bir konuşmamda olmadı neyin düz mantığını uygulamaya çalışıyorsun anlamıyorum.

750 TL ye bu telefon için alıcı var ben son fiyat 800 dedim.

Benim telefonum, benim kararım...

Senin gönderdiğin linkte fiyat 1012 TL

Bak Burda fiyat 1158 TLhttp://www.vatanbilgisayar.com/general-mobile-discovery-elite-32gb-siyah.html

2 hafta önce Samsung Galaxy S7 Edge senin linkini gönderdiğin gibi Hepsi burada da bir satıcıda 2900 Tl idi. Ama Ben Teksosa dan 3.200 TL ye aldım.

Senin gibi gidip Teknosa şikayet kutusuna HARİKA BİR PAZARLAMA STRATEJİNİZ VAR gibi birşey yazmadım.

Dileyen alır, dileyen almaz biz burda kimseyi zorlamıyoruz herkesin düşüncesi kendine tamam PROVOKE ye gerek yok

hadi bakalım sen kendi mantığına uygun kişilerden alış veriş yap

bende kendi mantığıma uygun

• Haaa olay şimdi zorla satmıyorum oldu :)

Siz beni çok iyi anladınız. Anladınız da...

Hayırlı satışlar size.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya hayırdır sana ne ispat etmeye çalışıyorsun anlamadım

Ben ilan koydum geldin meraklı teyzeler gibi almayı düşünmediğin bir şey için kendi mantığınca yorumlar yapıyorsun

Sanane kardeşim uymuyorsa eyvallah de çek git başka sayfaya ne anlatmaya çalışıyorsun

Canın sıkılıyor herhalde ama istediğini yaz kardeşim inanırmısın hiç bir yerimde değil

Sen de beni anladın umarım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.