Şimdi Ara

General Mobile Discovery bir saat içinde 599 'dan satışa çıkacak EN İYİ FİYAT GARANTİSİYLE MCJ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
4
Favori
11.480
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 tane siyah aldım. bakalım ne zaman çıkacak kargo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SelimErkan

şikayetvardan cihazın yorumlarını okuyup o şekilde alın.

Çamur atmayalim 10 numara telefon bu fiyatlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakalım mcj kaç ayda yollaycak
  • quote:

Orijinalden alıntı: kml_77

quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

Hızlıal ürün göndermiyor. Araştırmadan paranızı kaptırmayın şu siteye.

yeğenime hızlı aldan 475 e kendime de 500 e aldım beyaz olanı daha önce sipariş verdiğim için kargoya verildi yarın elimizde inşallah. Siyahı da haftaya gelir umarım. Stoklu çalışmıyorlar bu bir risk ama 475 nereee 650 nere der müsade isterim :)

Şükret haline o zaman

• avea bayilerinde 599 TL bosuna zaman kaybetmeyin internetle ayrıca uzun süre gelmezse paranızla rezil olursunuz cihazın bütün renkleri avea bayilerinde stokta
  • siparişi iptal ettim, dediğiniz gibi avea bayisinde bulursam alırım.
  • Hızlıalın ön siparişli satışından beter bre: 7 iş günü
  • Levent. kullanıcısına yanıt
    Hocam bulursanız bilgi verir misiniz?

Arayan arkadaşım var da hiç vakit kaybetmesin..
  • 470 e gelmisken hizli aldan burasi kutuplarkadar soguk mcj nasilbir kisaltma

• dogru. Daha gecen hafta 470 e satın alanların oldugu bılınıqken, bu tel ıcın sıcak fıyat 470 ve altıdır

• Wadjet kullanıcısına yanıt
    tabi ki.
  • 650 den satmaya başladı bayiler bilginiz olsun 600 TL ve altı sıcaktır bu tel için
  • İzmir Çiğli Metro'da stok gelmiş telefon geldi.
    15 Adet ortalama Beyaz var dedi ama fiyat sormayı unuttum düşünenler ve elden kargo beklemeden almak için telefon numarası :
    Tel : +90 (232) 398 18 00
  • Arena'da bile kalmamış cihaz çok satıyor bu telefon. Stok dayanmıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Levent.

1 tane siyah aldım. bakalım ne zaman çıkacak kargo.

şu an hepsiburada'da beyaz ve siyah renkler için 3 saatte hızlı gönderi yazıyor. burdan anlaşılıyor ki beyaz ve siyah renkte stoğa girmiş, hızlıal'dan alırsanız hemen kargolanır büyük ihtimalle. teyit için telefon açıp sorabilirsiniz. hızlıal beyaz renk alanları dün yolladı, siyahta hb'de hızlı gönderi olmuş.. world kartınız yoksa bile bir arkadaşla anlaşıp puan onda kalacak şekilde 550'e rahatlıkla alabilirsiniz.(konusuna bakarsanız teklifler oluyor) burdan 600'e telefon almanın hiçbir manası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 31 Ağustos 2013; 13:04:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

quote:

şu an hepsiburada'da beyaz ve siyah renkler için 3 saatte hızlı gönderi yazıyor. burdan anlaşılıyor ki beyaz ve siyah renkte stoğa girmiş, hızlıal'dan alırsanız hemen kargolanır büyük ihtimalle. teyit için telefon açıp sorabilirsiniz. hızlıal beyaz renk alanları dün yolladı, siyahta hb'de hızlı gönderi olmuş.. world kartınız yoksa bile bir arkadaşla anlaşıp puan onda kalacak şekilde 500'e rahatlıkla alabilirsiniz.(konusuna bakarsanız teklifler oluyor) burdan 600'e telefon almanın hiçbir manası yok.

500 e nasıl alabiliyorsunuz? alıyorsanız talibim buyurun

• bu mtk ıslemcılı telın tutmasının sebebı zaten fıxatı. 650 ye pek gıtmez. Max 500 eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: asarcik

quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

quote:

şu an hepsiburada'da beyaz ve siyah renkler için 3 saatte hızlı gönderi yazıyor. burdan anlaşılıyor ki beyaz ve siyah renkte stoğa girmiş, hızlıal'dan alırsanız hemen kargolanır büyük ihtimalle. teyit için telefon açıp sorabilirsiniz. hızlıal beyaz renk alanları dün yolladı, siyahta hb'de hızlı gönderi olmuş.. world kartınız yoksa bile bir arkadaşla anlaşıp puan onda kalacak şekilde 500'e rahatlıkla alabilirsiniz.(konusuna bakarsanız teklifler oluyor) burdan 600'e telefon almanın hiçbir manası yok.

500 e nasıl alabiliyorsunuz? alıyorsanız talibim buyurun

pardon 500 yazmışım, kafam 599 fiyatına gitti. 550 lira olacaktı ama 100 liradan daha fazla indirim yapanlar mevcut,

buyrun konusu. 500 olmasa bile 540-530'a alınabilir. ben kendime aldım zaten, o yüzden ikinci bir defa almam mümkün değil

http://forum.donanimhaber.com/m_79587839/mpage_14/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 31 Ağustos 2013; 13:03:55 >

• adamlar para verse bu kadar reklam yapamazlardı dh sayesinde satışları patladı
  • Hizli al tlfonu bugun yolladi. 4 alisvrisim oldu hepsindende memnun kaldim. Telf 505tl ye geldi ilk alanlardanim 2agustos tarihli

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.