Şimdi Ara

General Mobile Discovery Alternatif Şarj Aleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şarj aletini kaybettim de değişik alternatif şarj aletleri var mı kullandığınız yoksa yine eski şarj aletinden mi buluyum.

• samsung kullanıyorum tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: htepeli

samsung kullanıyorum tavsiye ederim.

Bende samsung Monte aleti var olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..GaiJen..

quote:

Samsung şarj eleti kullanıyorum tavsiye ederim demiş, sen hala olur mu diyosun ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: illuminate

quote:

quote:

Samsung şarj eleti kullanıyorum tavsiye ederim demiş, sen hala olur mu diyosun ya

+1
  • quote:

quote:

micro usb ise olur
  • samsung şarj aleti diye bir kavram yoktur.

samsung telefonların şarj aletleri telefondan telefona değişir.

bende S3 ve galaxy mini var, ikisinin de şarj girişi micro usb ama birinin adaptörü 1.0amper, diğerininki 0.7amper.

ben discovey'yi 0.7amper olan galaxy mini şarj cihazı ile şarj etmeyi denedim, ama şarj etse bile şarj çabucak eriyor ve şarjı az dayanıyor. S3 kablosu bozuktu, ben de galaxy mini kablosunu S3 adaptörüne taktım şimdi 1.0amperlik S3 adaptörü ve galaxy mini'nin micro usb kablosu ile discovery'yi şarj ediyorum.

zaten discovery nin kendi orjinal adaptörü de 1.0amper. zaten şuanda çoğu telefonda da öyledir. sadece snapdragon800'ün hızlı şarj desteği için LG G2 gibi telefonların adaptörleri 2.0amper diye biliyorum.

monte dediğiniz telefon galaxy mini ile benzer zamanda çıkmış bi alet, galaxy mini adaptörünün çıkış akımı 0.6amper ise monte adaptörünün çıkış akımı daha fazla değildir tahminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 17 Nisan 2014; 14:35:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

samsung şarj aleti diye bir kavram yoktur.

samsung telefonların şarj aletleri telefondan telefona değişir.

bende S3 ve galaxy mini var, ikisinin de şarj girişi micro usb ama birinin adaptörü 1.0amper, diğerininki 0.7amper.

ben discovey'yi 0.7amper olan galaxy mini şarj cihazı ile şarj etmeyi denedim, ama şarj etse bile şarj çabucak eriyor ve şarjı az dayanıyor. S3 kablosu bozuktu, ben de galaxy mini kablosunu S3 adaptörüne taktım şimdi 1.0amperlik S3 adaptörü ve galaxy mini'nin micro usb kablosu ile discovery'yi şarj ediyorum.

zaten discovery nin kendi orjinal adaptörü de 1.0amper. zaten şuanda çoğu telefonda da öyledir. sadece snapdragon800'ün hızlı şarj desteği için LG G2 gibi telefonların adaptörleri 2.0amper diye biliyorum.

monte dediğiniz telefon galaxy mini ile benzer zamanda çıkmış bi alet, galaxy mini adaptörünün çıkış akımı 0.6amper ise monte adaptörünün çıkış akımı daha fazla değildir tahminim.

Bu yüzden sordum monteninki 0.5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sanırım bizim galaxy mini de 0.5 idi.

yani acil durumlarda kullanırsın da, sürekli kullanma. tam şarj edemiyo çünkü bir nevi bilgisayarın usb çıkışından şarj eder gibi oluyo, bilgisayardan şarj etme işini de sürekli yapmamak gerek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.