Şimdi Ara

General Mobile Discovery 4Gb-16Gb Ekran Farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
17.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir hafta kadar önce Gm Discovery 16gb aldım.Sınıf arkadaşımda da 4gblık modeli vardı.
    Telefonları bugün yanyana getirdim ve kıyasladım biraz.
    İlk görünce şaşırdım sonra iyi baktım ve arada ekran farkı var ve göze batar seviyede.
    Bir adet de fotoğraf çektim.Sizce böyle bir şey neden olabilir ?
    Amoled ekranlarda zamanla daha canlı renkler oluyordu bu ekranlarda da böyle bir özellik mi mevcut ?

General Mobile Discovery 4Gb-16Gb Ekran Farkı

Arkadaşımın telefonu yaklaşık 4 aylık benimki 1 haftalık.
    Arkadaşın telefonu üstteki.
    Duvar kağıdı iki telefonda da aynı.
    Benim telefon son sürüm onunki beyaz klavyeli olan sürüm(tam olarak bilmiyorum hangi sürüm olduğunu)
    Arkadaşın telefonunda ekran koruyu var benimkinde yok.
    Fotoğrafın açısıyla alakası yok olayın 90derece baksanız dahi aynı zaten.
    Bilen arkadaşlardan bir yardım istiyorum telefonda renk modu varda benim mi haberim yok ? Yoksa bir anormallik mi var.

• Ekran koruyucu Ekran kalitesini düşürür , ekran koruyucudan kaynaklanıyordur fark büyük ihtimal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Joker Face- -- 6 Kasım 2013; 23:13:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sende film olmadığından kaynaklanıyor bence :)

Benim telde diğer discoverylardan daha kırmızı gösteriyor :P
  • Ekran koruyuculu olan daha canlı renklere sahip
  • şimdi sonuçta 4 gb mi parlak 16 mı?
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt
    4gb parlak ama üretim sürecinde farklılıklar var galiba ekranı aynı olan 4 ve 16lıklar da mevcut diye düşünüyorum.
  • Merhaba, aslında şunu belirtmek istiyorum sorun 16Gb ve 4GB modellerinde farklılık göstermiyor. TR'ye ilk getirilen ürünlerin ekranları ile sonradan getirilen ürünler farklı sanırım. İlk getirilen ürünlerin renkleri daha farklı, tahminimce farklılığın nedeni aydınlatmada kullanılan ledlerin renk farkı, sıcak beyaz ve soğuk beyaz tonlamasından kaynaklanıyor diye tahmin ediyorum fakat hangisinin daha kaliteli olduğu hakkında bir karar veremedim. Hatta ekranımda beyaz nokta oluştu sırf bu yüzden ekran değiştirtmiyorum çünkü servisteki personel 16GB'lıkların ekranıyla değiştirileceğini söyledi ve bu renk kalitesinden oldukça memnunum fakat beyaz noktada son derece rahatsız ediyor beni. Eğer bu renk ton farklılıklarının neden kaynaklandığını bilen bir arkadaşımız bunun sebebini bizimle paylaşırsa oldukça memnum olacağım.

İyi günler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iphone olsun htc olsun farklı parti mallarda ton farklılıkları oluyo çin malında biraz daha belırgın oluyo:):):
  • Forumda ilk gelen cihazların ekranlarının IPS panel olduğu, sonradan gelenlerin ise düz tft ekran olduğu söylenmişti.
    Böyle bir durum varsa ondan kaynaklanıyor olabilir.
  • Bunu taa ilk zamanlarda söylemiştim daha yeni uyanmış forum ahalisi
    partilere göre değişmiş bütün discovery telefonlar benim telefon bariz ve kesinlikle lcd
  • Telpa resmen mılletı enayı yerıne koymuş cakallar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GM 4 GB 16 GB HAFIZA HARİÇ Bİ FARKLARI VAR MI OYLE EKANI CANLI CANSIZ TAKINTI YAPMAM ONLARI SARJ SOKETİ 4GB İÇİN SIKINTILI DİYORLAR SIZLE NELER DİYORSUNUZ 1 AYDIR ALACAM Bİ KARAR VEREMEDIMM

• quote:

Orijinalden alıntı: selcuk855

GM 4 GB 16 GB HAFIZA HARİÇ Bİ FARKLARI VAR MI OYLE EKANI CANLI CANSIZ TAKINTI YAPMAM ONLARI SARJ SOKETİ 4GB İÇİN SIKINTILI DİYORLAR SIZLE NELER DİYORSUNUZ 1 AYDIR ALACAM Bİ KARAR VEREMEDIMM

Discoverynin cazipliği bitti denebilir moto g falan bakın derim.
    4 ile 16 arasında hafıza dışında fark yok.Yukarda bahsettiğim olay telefonun jenerasyonundan kaynaklanan bir şey çıktı.
    İlk nesillerde ekran ips son nesillerdeyse tft ekran mevcut.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.