Şimdi Ara

general mobile 4g mi iphone 4s mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kuzenimin bir 4s i var.Bu 4s i satıp satıp üzerine 200 lira daha koyup general mobile 4g almak mantıklı mı.Malum android one var içinde.2 sene boyunca anında güncelleme ve android stock romu var.İçinde 64 bit işlemci var.Bir iphone kullanıcısı olarak böyle bir şey yapar mıydınız.Lütfen 300 lira koyun iphone 5 filan alın demeyin.200 lirası var ya 4s ile devam edecek ya da buna geçecek.Ne dersiniz.Burada tarafsız yorumlar olabileceğine inandığım için burada soruyorum.

• Gm discovery ilk ciktigi zaman almistim icinde sacma sapan bi rom vardi asiri derecede hantal bi rom bu nedenle surekli yeni farkli romlar denerdim burakagon isimli biri vardi o paylasiyodu romlari

Aldigim ilk zamanlar ark kapagi catladi ayrica
    Ilk aldigim zamanlar gayet hizliydi sonradan yavaslamalar da basladi

Hemen elden cikardim. 600 e alip 400e zor satabilmistim.

Uzun zaman sonra iphone 5s aldim ne rom la urasmak ne baska sorunlar kullanimida basit

Sonuc olarak ben olsaydim ios u gordukten sonra androide gecmezdim ne kadar donanimi iyi olsada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuya girerken gm 4g mi alayim 4s mi konusu sanıp gm 4g diyecektim fakat 4sten gm 4gye geçmeye değmez.illa 4s satılacaksa ios baydı diyorsa geçilebilir fakat bence boşa masraf.
  • suuyurbendeuyurum kullanıcısına yanıt
    Gm 4g al

• Tabiiki androidse seçim gm4g daha mantıklı. Söz konusu 4s olsa bile.

• Gm 4g nin 4s ten çok daha akıcı olduğunu düşünüyorum. Çünkü aralarında ciddi şekilde yıl farkı var ve 4g de google ın saf android romu var bu sistem Gm nin eski android sürümleriyle kesinlikle karıştırılmamalı. Bende GM Discovery varken nexus romlar kurardım yağ gibi akardı arayuz hele ki bu cihazda 64 bit işlemci ve saf android var. Bence tartışmasız GM 4g

• GM 4g şu meşhur Google Play telefonu değil mi?

4s kaç yıllık telefon.Nolur taraflı olmayın.4s alınmaz,GM 4G alınır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone X mi? İphone XR mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.