Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (291. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.117
Cevap
202
Favori
933.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burockkcl

quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

quote:

Orijinalden alıntı: Legolasx

quote:

Spotify ile muzik dinleyim dedim kulakligi taktim ses az geliyor. şoyle gumbur gumbur dinleyemedim. Bu sesi artirmanin yolu nedir ?

Spotify de çözemezsin ancak stellio player yükle ve müzikleri ordan dinle gerçekten çok farkı var.

hocam spotify premium uyeligim oldugu icin oradan rahat dinliyorum.

Hocam ben de spotıfy premıum ıcın vodafone gececegım spotıfydan muzıgı rahat dınleyemez mıyız? Yanı sadece kulaklık cıkısını guclendıren bı program yok mudur?

hocam ben de ariyorum bilen biri varsa yardimci olacaktir. Benim dinledigim muzikler kisik sesli gitmiyor pek ondan hic keyif alamiyorum muzik indirip dinlemeyi de sevmiyorum ne yapicam bilemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı sorun bende de var.Spotifyden dinliyorum fakat ses o kadar kısık ki zevkine varamiyorsun.

• Tek hatli modeli iade edip cift hatli modelini aldik bir hafta hic sorun yokken bunda da suan yine ses karsi tarafa cok az gidiyor. bu sorun kimsede yok mu? iki telefondada ayni sorun var hayir gm ye b.k atiyorum sanki, herkes memnun telden...

Ey Türk! .. Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe,Senin ilini ve töreni kim bozabilir...
  • Telefonla konusurken sesim karsi tarafa az gidiyor. Sanirim yazilimsal bir sorun. Bu sorunu çözebileceğim bir uygulama varmı acaba

##002# tuşladıktan sonra ARAMA tuşuna basıyoruz, ardından #330*0000# tuşlayıp ARAMA tuşuna basıyoruz. Sonra telefonu kapatıp açıyoruz.

Ey Türk! .. Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe,Senin ilini ve töreni kim bozabilir...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YaYa

Arkadaşlar arama geliyor ama ekran karanlık kalıyor sadece melodi çalıyor bunu nasıl çözebilirim.

hocam sorunu çözebildiniz mi ?

Fabrika ayarlarına dondurdum telefonu ancak öyle çözüldü.

TAM DESTEK
  • GM asistana giriş yapılabiliyor, deneyin derim

Orijinalden alıntı: empire_loups

Sesin az-boğuk-kısık gittiğini söyleyen arkadaşlar şunları yaparsa çözüm olabilir. Ben yaptım, forumda bi çok kişiye de söyledim, sorun giderildi. Tavsiye ederim. En azından tecrübe edin.

##002# tuşladıktan sonra ARAMA tuşuna basıyoruz, ardından #330*0000# tuşlayıp ARAMA tuşuna basıyoruz. Sonra telefonu kapatıp açıyoruz.

Kodu girmene gerek yok kapayip acinca zaten duzeliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GelecektenGelenDinozor -- 3 Ağustos 2015; 0:36:45 >
    Fotoğraflarını aşağıya koydum. Ekranın sağ kenarında boydan boya 7 dokunma varmış gibi davranıyordu, bir de sol üst köşede. Dokunma izlerini göster seçeneğini aktif edince tamamen ortaya çıktı. Telefonla bir şey yaparken pat diye bunlar oluşunca yaptığınız işlemler birbirine giriyordu tabi, çok sinir bozucuydu. Umarım tekrarlamaz. Üçüncü gün oldu tekrarlamadı sorunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thakan -- 3 Ağustos 2015; 1:25:21 >

• sorun yaşamayan arkadaş varda yazmıyor mu yoksa sadece bende mi sorun yok bunları gördükçe tedirgin oluyorum ama 2 haftayı geçti hiç bi şey çıkmadı daha

Orijinalden alıntı: thakan

Fotoğraflarını aşağıya koydum. Ekranın sağ kenarında boydan boya 7 dokunma varmış gibi davranıyordu, bir de sol üst köşede. Dokunma izlerini göster seçeneğini aktif edince tamamen ortaya çıktı. Telefonla bir şey yaparken pat diye bunlar oluşunca yaptığınız işlemler birbirine giriyordu tabi, çok sinir bozucuydu. Umarım tekrarlamaz. Üçüncü gün oldu tekrarlamadı sorunu.

Değişim talep edin hocam sorunlu bu cihaz bugün tekrarlamaz yarın tekrarlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: GOD_A_MAN

sorun yaşamayan arkadaş varda yazmıyor mu yoksa sadece bende mi sorun yok bunları gördükçe tedirgin oluyorum ama 2 haftayı geçti hiç bi şey çıkmadı daha

Yok hocam bende de sıkıntı 50 kere yazdım buralara hep.
  • Telefonu 1 haftadır kullanıyorum gayet memnunum.Nazar değdirmeyeyim ama daha bir problemle karşılaşmadım.Oyunlardan sonra sadece telefon biraz ısınıyor.Ön kamerası güzel ama arka kamerası super diyemem.Gün ışığında iyi görüntü alabilirsiniz gündüz sıkıntı yok.Pil konusuna gelince pil idare eder ama ben telefonu çok sık kullandığımdan her gün şarj ediyorum.Sitelerde gezinme hızı oldukça tatmin edici.Kısaca 700 TL standında alınabilecek güzel telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrelio -- 3 Ağustos 2015; 8:22:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Amd A10 7870k, Msi A68hm-e33 v2, Corsair vengeance pro 2x4gb, Msi Gtx 950 2G, Benq RL2455HM
  • merhaba,araniza yeni katildim.operator bayii den aldim cihazı LUZ59F surum ile geldi acaba bu son güncelleme kodumu? hiç bir sıkıntı yasamadım.sadece hoparlör ve kulaklık sesi biraz düşük geldi bana, geri bildirim gönder
    dim.yakında android M sürümü de gelir diye düşünüyorum.

asus prime H410M-D LGA 1200 /i5 10400 /corsair vengeance LPX 2x8 Gb 3000Mhz / RX sapphire pulse 5600xt / FSP HV Pro 550w 80 Plus / Sandisk SSD Plus 120 Gb / WD 1 Tb HDD Blue /Dark X Force kasa /AOC 27G2U/BK 144Hz monitör / Logi K330 /Logi M590
  • Hocam siz nasıl root yaptınız.Ben yapamadımda.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.