Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.115
Cevap
202
Favori
899.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: icemalkan

quote:

Orijinalden alıntı: Schevko

Yani yazılımını doğrudan Google'ın sağladığı bir telefon kullanıyoruz ama telefonun sıkıntılarının neredeyse hepsi yazılımsal. Şu telefon benim Google'a olan güvenimi sarstı resmen.

Hata bildirimi göndermekten sıkıldım....

Bu biraz da android one kullanmanın kaçınılmaz yanı. Sonuçta en yeni sürümü kullanmak demek en az denenmiş/test edilmiş yazılımı kullanmak demek. Google bir nevi pilot geçişi Android One telefonlarda yapıyor, sürüm yaygınlaşana kadar da geri bildirimlere göre hataları düzeltiyor.

Bir mal piyasaya sürülmeden denenmez mi ya,merdivenaltı şirket mi bu.yuh olsun bu google a,beni sinir hastası etti...

• quote:

Orijinalden alıntı: mskblt

ekran ve günlük kullanım.
    8 saat alınabiliyormuş demmekki.

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE)

Ekran %43 maşallah sadece ekrana mi baktınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• icemalkan kullanıcısına yanıt
    Benim diğer telefonum Nexus 4 arkadaşım. O da 5.1.1 sürümünü kullanan saf Android. Benim şansım, evde en son Android sürümünü kullanan iki farklı cihaz olması ve bunları karşılaştırabilme imkanım.

Benim tahminim Nexus 4 Global ürün olduğu için, yazılımının Google merkezi tarafından sağlanması. GM 4G ise local bir ürün olduğundan sanırım yazılım desteğinde Google Türkiye yetkili idi. Gerçi bunlar varsayım tabi ama durumu ancak böyle açıklayabiliyorum.

Çünkü yazılımı cidden sıkıntılı telefonun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugraakkoc

Vahim olan ne anlamıyorum millet 5-8 saat ekran süresi alıyor
    Hayır desem ki 2 saat ekran süresi alıyor bu sorun yüzünden pil çok vasat eyvallah da yani etkisi yok ki gözle görünür

Pile etkisi en son konuşulacak durum işlemcinin 4 çekirdeği sürekli neden çalışır ki
     GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE)

• bende böyle bir menü yok. ve toplu sms atmaya kalkışınca mms oluyor...
  • Gittigidiyor, n11 de koruyucu camlar yavaş yavaş satılmaya başladı. Tahminen konuşuyorum tabii ama bunlar bence GM 4G için özel üretilmemiştir henüz, başka bir tel ile ölçüleri, kamera yerleşimi muhtemelen birebir tutan modeli bulmuşlardır diye düşünüyorum

Acaba bu model hangisi öğrenme imkanı olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedi39

quote:

Orijinalden alıntı: mskblt

ekran ve günlük kullanım.
    8 saat alınabiliyormuş demmekki.

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE)

Ekran %43 maşallah sadece ekrana mi baktınız

Benim aldığım telefonda 4 saati buluyorum. 8 saat nasıl bir rakam Telefonun seri numarası nedir hocam. Kendi telefonumla karsılastırayım. Özelden mesajınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf.sanli

bende böyle bir menü yok. ve toplu sms atmaya kalkışınca mms oluyor...

tek sms atınca da MMS olarak gönderiyor....
  • Facebook messenger da bildirim sorunu yaşayan var mı?

• jedi39 kullanıcısına yanıt
    1 saat tarayicidan dizi izledim 2 saat mx player ile dizi izledim. 1-bi bucuk saatte facebookta gezdim. nedense facebook pil tuketmemis ekrana yazmis onu heralde.batarya sömüren Oyun oynamadim bide dun bi online oyuna bakip durdum sadece.4-5 saat alan arkadaslar öncdki yorumlarimda da belirttim oyun oynarsanız veya 3g sürekli kullanırsam bemimkide öyle gidiyor baxen 4 ü bulmuyor bile

• Schevko kullanıcısına yanıt
    Gm4 local bir ürün değil hocam Bu telefon sadece Türkiyed değil tüm avrupada satılıyor.
  • icemalkan kullanıcısına yanıt
    Hocam ne koruyucu cama nede jelatine vs ihtiyacı yok bu telefonların. zaten 700 tl fiyatı. (kampanyalı dhada ucuz) ve Gorilla glass 4 kullanılıyor direk kullanın telefonu hiç jelatin krouyucu cam eziyetine girmeyin
  • Yanlış kişiyi alintilamissiniz

• serenbay8 S kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim oldu gerçekten. Amma velakin güncelleme şart...
    Herşeyden önce kapalı şarj ederken ekran Işığı açık kalması ve ses ...
    İlk çıkan discovery aldım 4gb olanı halen duruyor kız gibi. Onun kulaklığı ile müzik dinledim bariz daha iyi...
    Baslar daha güzel. Işık sensorune gore ekran parlaklık ayarlansin dersek ekran kararsız çalışıyor titreme gibi bir tepkisi oluyor bazen çok keskin tepki veriyor yani . yumusatilmasi lazim. Güncelleme ile telefon gayet şahane olacaktir. Tekrar yardim için tesekkur ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fresky

valla annen oyun oynamazsa gm 4g daha f/p

kamerayı durmadan yakınlaştırıp uzaklaştırdım defalarca herhangi bişey olmadı

programın linki bozuk göremeidm ama stordan bi tane kendim indirdim bendede bulmaya çalışıyor diyor ayrıca google playde yapılan yorumlardada insanlar bulamıyor demiş
    bilemiyorm google haritalar açtığımda gayet hızlı bende gps nedir farkı nedir bilmiyorum

video modundayken mi
  • arkadaşıma aldığım General mobile 4G kamera fotoğraf çekimi yaparken aşırı ısınıyor ve telefon kendini koruma moduna alıp kapatıyor ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar ?
  • Bu telefonla şimdi oyun oynanmaz mı Brothers in Arms =======Asphalt 8 =====Clash of Clans vs

• selimtezz kullanıcısına yanıt
    tek kişiye atarsam sms te sıkıntı yok. ancak alıcı 2 ve fazla oldu mu o zaman mms oluyor. demek ke genel bir sıkıntı var messenger uygulamasında.
  • beatles33 B kullanıcısına yanıt
    servise yollasın gm4 de böyle bir şikayeti olan ilk kişisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: pybs147

Bu telefonla şimdi oyun oynanmaz mı Brothers in Arms =======Asphalt 8 =====Clash of Clans vs

Abartma yahu.Borther in Arms 3'ü Discovery 1 ile bile akıcı oynuyorum.Asphalt 8'i orta ayarlarda kasmadan oynatıyor 4G.Clash of Clans dedin çok güldüm.Sanki çok iyi grafikli yüksek boyutlu oyun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.