Şimdi Ara

General Mobile 4G Android One 'DOKUNMATİK PROBLEMİ YAŞAYANLAR BURAYA !' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
1
Favori
34.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Elmandrill

Anladım tamam nokia sağlamdır eyvallah telefon üretmeye samsung ile ikisi başladı ama wp de uygulama bolluğu çeşitliliği yok yani android kullanan birisi kolay kolay wp ye geçmeyecektir telefonları dayanıklımı dayanıklı arabadan düsüyor birsey olmuyor ama uygulamalar kısıtlı ,bende marka fanatiği değilim hatta bu ilk android telefonum olacak ha eger sıkıntılı cihaz gelirse iade yapıp gidip zenfone 2 alırım o ayrı ama sıkıntısız cihaz gelirse sorun yok ve burada telefonu kötüleyen yorumlarında olduğunu unutmayalım(olmayan sorunu kafasında uretip yazanlar) cihaz yarın ulaşacak elime bakacağım artık

samimiyetinizi beğendim...uygulama olarak sıkıntı ama alternatiflari orjinallerinden çok daha iyi WP da ve kesinlikle şu zamanında eksiği yok....YEREL uygulamalarda eksiklik çok o da sadece banka uygulamalarında eğer iş bankası akbank deniz bank kullanıyorsan sıkıntı yok ama diğerleri yok....uygulama ve oyun performansları için ekstra donanıma gerek yok windows phone da yani optimizasyon süper..ayrıca androidde kişiler uygulaması yani aynı anda hem whatsapp hem facebook hem twitter aynı zamanda telelfon numaraları tek bir seçenekte uygulamıyordu ama daha yeni geçti..ama bu windows phone da çıktı çıkalı var ve bunu kullanan androidçiler ilk yapmış gibi davaranıyor ve savunuyor...ekrana dokunarak açmayı zaten ilk nokıa modellerınde görürsunuz lg sadece bunu kendince yorumladı..yani milletin eksik sandığı ama ANDROİDE YENİ GELEN bazı özellikler zaten windows phone da mevcuttu....YENİ ANDROİD M SÜRÜMÜ İNANIN NEREDEYSE WİNDOWSPHONE LA AYNI.....AMA GEL GELELIM 2 yıl önce inanırmısınız uygulama yoktu facebook bile sisteme entegreydi....Adam gibi oyun vs yoktu ama bunları çoktan geçti...BENİM İŞİMİ EN İYİ GÖREN UYGULAMASI OFFİCE OLDU...telefondan sunumu tepegöze yansıtınca millet sunum sırasında bana hayran kaldı bunu andoridde program yükleyerek yapabilirsin...iphone da da para vererek...dediğim gibi çok şey değişti eski önyargılardan artık kurtulmak lazım.. şuan çok iyi bir yerde...
    eğer düzgünce gerçekten kullanan biri olarak "ben aldım iyidir mantıgından kurtularak"..:D kullanıcı yorumu yaparsanız sevinirim sonuçta bende bu modeli denemek istiyorum....

• OyunaGelenAdam kullanıcısına yanıt
    aynen wp da kendini geliştirdi tabiki office ile uyumlu telefonlar stabil sanırsam ios dan sonra windows zaten kendini aşmış bir işletim sistemi bilgisayarlarda telefonlarada yansımıştır kullanmadım bilemeyecem uygulamalar genel olarak var fakat guncel uygulamalar geç geliyor veya bazıları uyumlu olmuyor galiba ,4g ye gelecek olursak ben aldım iyidir demiyorum zaten fiyat belli telefon belli elime geçecek kargoda yarın gelecek buyuk ihtimal deneyimleri paylaşacağım konularda cvp olarak gerekli testleride yapacağım olu pixel vs. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elmandrill -- 4 Haziran 2015; 20:41:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katip785 kullanıcısına yanıt
    Telpa nin gelir kaynaği hilesi bu zaten sarj soketi arizasindan köşeyi döndüler haksiz kazanç elde ettiler allaha şükür ben iade edip parami geri aldim telpa dan lakin binlerce vatandaş ımız soket parasi ödeyip telpa yi zengin etti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bende de dokunmatik sorunu vardı ancak benimki telefonun alt kısımlarındaydı özellikle klavyeyi kullanırken acayip sıkıntı çıkarıyordu.. Servise gönderdim bakalım nolcak bekliyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: Elmandrill

Anladım tamam nokia sağlamdır eyvallah telefon üretmeye samsung ile ikisi başladı ama wp de uygulama bolluğu çeşitliliği yok yani android kullanan birisi kolay kolay wp ye geçmeyecektir telefonları dayanıklımı dayanıklı arabadan düsüyor birsey olmuyor ama uygulamalar kısıtlı ,bende marka fanatiği değilim hatta bu ilk android telefonum olacak ha eger sıkıntılı cihaz gelirse iade yapıp gidip zenfone 2 alırım o ayrı ama sıkıntısız cihaz gelirse sorun yok ve burada telefonu kötüleyen yorumlarında olduğunu unutmayalım(olmayan sorunu kafasında uretip yazanlar) cihaz yarın ulaşacak elime bakacağım artık

Hocam olmayan sorunu üretip yazanlar derken? Problemi göstermek için herkesin evine mi kargolayalım yani cihazı videoda herşey net değil mi?
    Telpa elemanlaridir forumdaş sen en doğrusunu soylesende anlatsanda görevleri bu

Sizi kasdetmedim burada, geçen birisi 15 dk twitter a girdim 100 den 74 dustu vs dedi (başka telefonun ekran goruntulerini koydu) dokunmatık sorunu apaçık belli belki benim aldıgım cihazdada var neden üzerinize alındınız ki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elmandrill -- 4 Haziran 2015; 21:43:51 >
  • hunnkaar kullanıcısına yanıt
    Düşünmeden msjları okumadan post yapmayalım lütfen, hemen çalışan oluruz zaten :D (neden bu forumda herkes birbirini anlamadan karalıyor anlamış değilim )

• Arkadaşlar lütfen herkesten rica ediyorum konuyu alakasız yerlere çekmeyelim ben buraya bu sorunu çözmek için açtım konuyu burada alakasız bir şey görmek istemiyorum lütfen anlayışınıza sığınıyorum mağdur durumdayız köstek değil destek olun !
  • OyunaGelenAdam kullanıcısına yanıt
    Wp ile ilgili ozelliklerden nedense hicbiri bir ozellik gibi gelmedi bana :)
    Hele office konusuna cok guldum,windowsun sahip oldugu bir yazilimin kendi mobil isletim sistemine entegre olarak sunmasi ekstra bir sey mi :) tabi ki dogal olarak android ve iosta harici olacak.Androidle 3yilim dolacak henuz word bile acmadim,simdi diyeceksiniz ki benim cok isime yariyor ee o zaman wpyi kullanmaniz mantikli derim gecerim.İhtiyaclarimiza gore telefon almiyoruz ne yazik ki.
    Ben de diger arkadaslar gibi wpnin marketinin eksik oldugunu dusunuyorum,hadi eksik demesekte su an gunluk sunulan uygulama sayisi baz alinirsa yuksek ihtimal android zaten acik ara ondedir.Bir de torrent ve ucretli oyunlarin internetten bulunma kolayligi nimeti var,bu gibi faktorler onemli etkenler.

Gm'nin sorununa gelirsek her cikan modelinden sonra bu tip konular acildi,sanssiz kisiler diyelim bunlara,artik bu gm icin normal bir olay.

Bu arada telin kamera performansini begenmedim,ekstra yazilim.deneyen oldu mu daha iyi bir sonuc icin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicksiz1i

Wp ile ilgili ozelliklerden nedense hicbiri bir ozellik gibi gelmedi bana :)
    Hele office konusuna cok guldum,windowsun sahip oldugu bir yazilimin kendi mobil isletim sistemine entegre olarak sunmasi ekstra bir sey mi :) tabi ki dogal olarak android ve iosta harici olacak.Androidle 3yilim dolacak henuz word bile acmadim,simdi diyeceksiniz ki benim cok isime yariyor ee o zaman wpyi kullanmaniz mantikli derim gecerim.İhtiyaclarimiza gore telefon almiyoruz ne yazik ki.
    Ben de diger arkadaslar gibi wpnin marketinin eksik oldugunu dusunuyorum,hadi eksik demesekte su an gunluk sunulan uygulama sayisi baz alinirsa yuksek ihtimal android zaten acik ara ondedir.Bir de torrent ve ucretli oyunlarin internetten bulunma kolayligi nimeti var,bu gibi faktorler onemli etkenler.

Gm'nin sorununa gelirsek her cikan modelinden sonra bu tip konular acildi,sanssiz kisiler diyelim bunlara,artik bu gm icin normal bir olay.

Bu arada telin kamera performansini begenmedim,ekstra yazilim.deneyen oldu mu daha iyi bir sonuc icin ?

Yahu arkadaşım hoş muhabbetinizi anlıyorum fakat 3. kez tatlı dille rica ediyorum. Bu konuyu Windows Phone tartışmak için açmadık. Konuyu dağıtmayın lütfen duyarlı olun rica ediyorum !!!!!!!!!!!

• 2. El garantili g2varken soype hurdalara para vermedigime cok memnunum.

Ben de 1.kez normal bir dille merakimdan sorularimi yapistirayim bari sana;
    Tam olarak bu konuyu niye actin ? Gmyi kotulemek icin mi ? Yoksa kotu almayin diyenleri sevindirmek icin mi ? Sorunun yazilimsal oldugunu dusunelim,kronik olmayan bu sorunu yasayan bir kac sanssiz kisi arasindan bu sorunu cozebilecek yazilimci kullaniciya mi denk gelmeyi umit ederek actin ?
    Sorun donanimsalsa forumda cozulebilecegini mi dusunerek actin ? Tam olarak ben bu konunun acilis amacini anlayamadim ki baskalarida anlayamamis olacak ki konu dagilmis.
    Madem boyle bir sorun var,videonda var yolla servise,servis sureclerini,sorunun kaynagini ve cozumunu ekle konuya ki bu sorunla karsilasanlara yararli bir konu olsun.Bu haliyle her yere cekilecek (marka,isletim sistemi vb
    ) siradan bir konu.

• Aynı sorunu bende yaşadım. Sırf arkasında Google var, dandik kalitesiz bir cihazı piyasaya sürmelerine izin vermez diye düşünmüştüm. Yaklaşık 20 günlük cihaz, ekran koruyucusunu hiç takmadım, ekranın sağ üst köşesi (video ile aynı yer) sürekli kendi kendine basıyor. Hatta bugün gelen mesaj bildirimine tıkladığımda kendi kendine birşeylere bastı ve mesajı sildi. Klavye ile yazı yazmaya kalkışınca insan telefonu yere fırlatmamak için zor tutuyor kendini. Birde inatla markaytı savunmak için yazılımsaldır, güncelleme ile düzelir yazanlar var... Aynı model cihazda ekranda aynı noktaya kendi kendine dokunma problemi varsa bu kronik sorundur, tesadüf değil. Farklı yerler olsa iki farklı arıza olabilirdi ama değil.

Benim sorunumu çözüm yöntemimi paylaşıyorumki aynı sorunu yaşayanlara faydası olsun.

Cihazı kendim Telpaya götürdüm. 20 günlük bir cihazı tamir ettirmek gibi bir düşüncem olmadığından özellikle servise vermedim, bir yetkili ile görüşmek istediğimi söyledim ve gelen yetkiliye durumu gösterdim. Cihazı değiştirebilecekleri söylediler. Bende değişim istemediğimi, cihazın arızalı olduğunu ve değişim veye iadeye uygun olduğuna dair servis belgesi istedim. Daha sonrada aldığım bu belge ilede cihazı almış olduğum yere ayıplı malı iade etmek istediğimi söyleyerek iade ettim. Direk aldığım yerede götürebilirdim belki ama yok servise gönderip test ettirelim gibi laflarla uğraştırıp bekletebilirler veya geri almada sorun çıkarırlarsa Tüketici Haken Heyetinde elimde belge olması açısından servisten arıza raporunu kendim aldım.

20 gün öncesine kadar asla almam dediğim bir markanın cihazını sadece arkasındaki Google'a güvenerek almakla hata ettiğimi anladım. Bir daha bu markanın ne yakınından geçerim nede bir tanıdığımı geçirtirim...

Aynı ekran sorununu yaşayanlar, hiç tereddüt etmeden cihazınızı geri verin. Size satılan ayıplı maldır ve geri almak zorundalar.

• Bu yazılımsal ile düzeltilebilecek bir sorun,güncelleme ile düzeltilebilir bilginiz olsun.hemen kronik sorun diye şak yapıştırmayın etiketi.ayrıca youtubedeki video soruna odaklı değilde dikkat çekmeye yönelik gibi daha çok.kücük resim filan.GM ye ve google a geribildirimde bulunun düzeltirler muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 5 Haziran 2015; 3:47:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neyinkafasi

Bu yazılımsal ile düzeltilebilecek bir sorun,güncelleme ile düzeltilebilir bilginiz olsun.hemen kronik sorun diye şak yapıştırmayın etiketi.ayrıca youtubedeki video soruna odaklı değilde dikkat çekmeye yönelik gibi daha çok.kücük resim filan.GM ye ve google a geribildirimde bulunun düzeltirler muhtemelen.

Sonuçta bu cihazı millete alın Beta testini yapın diye dağıtmıyorlar, bir ürüne para verip alıyorsam herşeyinin tam olarak çalışmasını beklerim. Ayıplı malı geri veririm sonrasında düzeltmişlermi düzeltmemişlermi onlar bilir...
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsliali -- 7 Haziran 2015; 23:30:11 >
  • DarthLuca D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bu çözümü ana başlığa taşıyorum faydası olabilir.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC85C2B5A -- 4 Mart 2020; 17:20:41 >
  • Öncelikle çoğu kişinin bahsettiği gibi açtığınız konuda ve video da ''KRONİK'' kelimesini kullanman yanlış bir tabir olmuş bana göre de. Kronik sorun olması için üretilen cihazların ortalama %70-75'inden fazlasında aynı sorunun yaşanıyor olması gerekir. Ki örnek veriyorum 100,000 adet cihazda 100-200 tane bile sorunlu olsa bu asla kronik sorun olmaz. Kaldı ki seri üretim bantlarında hata varsa ard arda hepsinde aynı sorun yaşanması gerekirdi. Muhtemelen senin cihazın fabrikasyon hatalı olarak çıkmış.

Almayı düşünen veya sorun yaşamayan insanlara da bu başlık biraz haksızlık olmuş oluyor.

Cihazın %100 ihtimalle yenisi ile değişecektir için bu konuda rahat olsun.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.