Şimdi Ara

General HT-300 Set Kablolu Programlanabilir Oda Termostadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Haftalık programlanabilir kablolu oda termostadı. Kablosuz aldığım içi satıyorum. Hiçbir problemi yok. 14 ay daha garantisi var. Faturası mevcut. Fiyat 100 TL TL.
    Saçma sapan rakamlar teklif etmeyin sıfırının fiyatı belli. Lütfen sorularınızı özel mesaj ile sorun.
    General HT-300 Set Kablolu Programlanabilir Oda Termostadı

• Her kombiye olurmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verdiğim linkten bir kontrol eder misiniz

www.termostatmerkezi.com
    Uyumlu Kombiler
    http://www.termostatmerkezi.com/Konu/Uyumlu-Kombiler.html

• Genel olarak oluyor ama bazı çakal kombiciler bpzuyor falan diyor kendi 500 tl lik bundan daha dandik termostlarını taktırmak istiyorlar bitane alman markası var ona kesin olmuyor bosch falan değil ama başka bi marka. Kendime aldım anneanneme yengeme arkadaşıma aldım kimsede sorun çıkmadı.

• Devreye girme aralığı nedir, yani 23 C ye ayarlarsanız toleransı 0.5 C verip 22.5 C de başlayıp 23.5 C de durmasını sağlar mı?
  • attillam kullanıcısına yanıt
    Şuan kullanmıyorum ama hatırladığım kadarıyla 0.5 derece ayarlayınca 23 derece ayarlarsanız 23 dereceye kadar çalışıyor kapatıyor 22.5 derece tekrar çalışıyor diye biliyorum.
  • Kışın aldım epey faydasını gördüm. Fiyat anlamsız makul. İhtiyacı olan kaçırmasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.