Şimdi Ara

GENELKURMAY BAŞKANI VE KUVVET KOMUTANLARI İSTİFA ETTİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
0
Favori
6.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eloko

quote:

Orijinalden alıntı: mustf9

Yahu arkadaşlar insanı güldürmeyin. Adam devlete 50 yıl hizmet etmiş istifa edince bütün hakları kaybolacak diyorsunuz. İstifa veya emeklilik aynı şeydir. Adamın günü dolmuş ve emeklilik hakkına kanunen hak kazanmışsa zaten istifa ederek emekli oluyor! Diğer durumda Tsk da günü dolmayan subayın istifa etme hakkı zaten yok. Yani adam istifa ediyorsa buna hak kazanmış olması gerekiyor...

Tüm hakların elinden alınması hadisesi sadece mahkeme kanalıyla olur. Hırsızlık, yolsuzluk v.s v.s gibi suçları sabit olursa askeri mahkeme orgenerali "er" sınıfından emekli edebiliyor. Ki bunun örnekleri de yaşanmıştır ve vardır.

Buradaki istifanın emekliliğe çevrilmesi sadece ülke ekonomisine ve borsaya olumsuz etkisinin ortadan kaldırılması içindir.

Laf anlamaz bunlar, akılları sıra aşağılama yapıyorlar ince hesap falan...ben bu arkadaşlara daha da ince bir hesap
    anlatayım...madem konu ince hesaplarda açılmışken...
    tayyip erdoğan 2 senesi dolunca ssk emekliliğini durdurup milletvekilliği gibi bir kıyak emeklilikten emekli oldu...
    ne ince hesap değil mi!!

Yürürlükteki mevzuata göre, iki yılını dolduran milletvekilleri, "emekli aylığı" yönünden, çok özel bir avantaja kavuşuyorlar.

Milletvekili olarak, iki yılı tamamladıklarında, hizmet süreleri yeterli ise "milletvekili emeklisi" olup hem milletvekili maaşı hem de 3 bin YTL civarında emekli aylığı almaya hak kazanıyorlar. Milletvekili seçilemediklerinde, bu aylıkları 4 bin 219 YTL oluyor.

Daha önce başka bir kurumdan örneğin SSK ya da Bağ-Kur’dan veya TC Emekli Sandığı’ndan emekli olanlar da bu avantajdan yararlanabiliyorlar. Nitekim, SSK’dan emekli olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, iki yıllık süre dolunca "milletvekili emeklisi" olarak, hem milletvekilliği hem de milletvekili emekliliği aylığı aldı. Halen de almaya devam ediyor.

• Taraf gazetesinin manşetine ne diyeceksiniz. Sanki bu ordu başka bir ülkenin ordusu....
  • quote:

Orijinalden alıntı: rascon

quote:

Orijinalden alıntı: _Ülkü_

ERGENEKON yalan ha....

Ortada üzeri örtülmez vakalar var. Balçıkla sıvanamayacak güneş gibi büyük bir derin çete var. Fakat nedense Türkiye'de azınlık denilebilecek sayıdaki küçük bir grup bunların 'ÇETE' olmadığını savunuyor...

Sanki Danıştaya hiç saldırı olmadı...

Sanki orduda hiç 'Heronları düşürün' diyen yüzbaşı olmadı.

Sanki yer altından hiç silahlar fışkırmadı.

Sanki özel kuvvetlere ait askeri araziden patlayıcılar çıkmadı.

Sanki yarbay Mustafa Dönmez gizli cephanelik kurmaktan hiç ceza yemedi.

Sanki 'Cumhuriyet Mitinglerinin' mimarı olan ve resmi MİT raporlarına göre yurtdışı bağlantılı gizli Hristiyan misyoneri olan ÇEV ve ÇYDD hiç olmadı.

Sanki önüne gelen herkesi ABD'cilikle ve Amerikan yanlısı olmakla suçlayan Ergenekoncular ve Ergenekon basını hiç Amerika 'nın kucağına oturmadı.

Sanki Amerika'ya kaçan ve şu an halâ orada olan ÇEV başkanı Gülseven Yaşer'in kocası Yaşar YAŞER 'Sağlık ve Eğitim Vakfı-SEV' kurucusu değildi, ve sanki SEV vakfı Türkiye'deki misyoner Amerikan Kolejlerini (Üsküdar, Tarsus, İzmir vs.) hiç kurmadı.

Sanki 'İlhan SELÇUK' hayatının son ve en kritik günlerini tedavi gördüğü AMERİKAN Hastanesinde geçirmedi, sanki canını Amerikalılara hiç emanet etmedi.

Sanki AMERİKA büyük elçisi ODA TV adlı fitne merkezinin yargı kararıyla basılmasına hiç TEPKİ vermedi.

Sanki eski Jandarma genel komutanı 'Mehmet Şener Eruygur' görevli olduğu sırada gizli misyoner ÇYDD ile ve emekli olunca da gizli misyoner ÇEV ile hiç çalışmadı, sanki Amerika'ya kaçan Çev başkanı Gülseven YAŞER ile üniversite üniversite gezip konferanslar vermedi.

Sanki İlhan Selçuk, Gülseven Yaşer, Türkan Saylan gibiler yıllar boyu ordumuzu hiç kışkırtmadı ve darbe çağrıları yapmadı.

Sanki Hrant DİNK, Veli Küçük tarafından hiç ölümle tehdit edilmedi.
    .........

Sanki bunlar hiç olmamış gibi konuşanlar ve başını ısrarla kuma gömenler var. Geçiniz bunları geçiniz... Biraz samimi olun lütfen!

Bekleyin az kaldı. Ergenekon davasında sona yaklaşıldı. Türkiye tarihinin en hızlı ilerleyen davasında yaklaşık 188-189 oturum geride kaldı.

1- Danıştay'a saldırı olayında sanki Fetullah Gülen'in yeğeni avukat Kemalettin Gülen ile Alparslan Aslan arasında bir ilişki yokmuş gibi yazıyorsun. Alparslan Aslan'ın büyük saygı duyduğu ve düşüncelerinden etkilendiği Kemalettin Gülen'i olayın içinden çıkardılar. Bazı F-tipi hakimler organizasyonun ucunun okyanus ötesine dokunduğunu anlayınca dosyadan Gülen'i çıkartıp davayı Ergenekon ile birleştirdiler. Danıştay saldırısının bir konsorsiyum sonucu olduğunu düşünüyorum. Uluslararası çeteler bu olayı gerçekleştirirken herkesi işin içine bulaştırdı. Türkiye içindeki eski bir tuğgeneralin kurduğu taşeron bir çeteyi de bulaştırdı, milyonlarca üyesi olan bir başka çeteyi de bulaştırdı, medya kodamanlarını da bulaştırdı. Bunun için kimse işin içinden çıkamıyor. Çünkü herkesin eli kanlı. Halkı kin ve nefrete teşvik eden o zamanın Vakit gazetesi de bu olayın taşeronlarındandır. O zaman Cemil Çiçek'in bu olayın arkasında farklı şeyler göreceksiniz demesi suçun başkalarının üzerine atılacağının kanıtıydı. Ben adım gibi biliyorum ki bu Alparslan Aslan adlı katil hapishaneden kurtarılacak.

2- Heronları düşürün diyenin bir yüzbaşı mı olduğu yoksa stüdyo çekim bir yobaz mı olduğu belli değil. Kaydet tape ye burayı havaya uçuralım de, ben albay X im de. Sonra internet'e koy bunları. Kanal7, Samanyolu, Kanal 24, Ülke TV gibi sahibinin belli olduğu kanallar sabah akşam albay X in itirafları diye yayınlasın. Bu bu kadar basit.

3,4- Yer altından fışkıran silahların bazılarının polisin içinde yuvalanmış bazı pislik yuvalarının gömdüğü iddia ediliyor. Bunların bazılarının eski İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Dairesi Başkanı Ali Fuat Yılmazer ve yanındakilerin çete oluşturduğu, kendi kendilerine delil oluşturdukları iddiasıyla iddialar, davalar ve suç duyuruları var. Ama ne yazık ki bunların üzerine gidecek bir yargı olmadığından bu işlerin hep üstü kapatılıyor. Diğer bulunan silahlara gelecek olursak, ülkenin işgal halinde ve seferberlik halinde olması durumunda silah nereden bulunacak. Düşman her yeri bombalamış, her yeri işgal etmiş. Milleti nasıl silahlandıracaksın, nasıl mücadele edeceksin. Dünya'da her ülkenin gizli tesisleri ve gizli mühimmat gömdüğü yerler vardır. Ama savaş sanatının s sinden anlamayan kendi ordusuna, kendi kurucusuna düşman olanlar bu yerleri açık ederler, kozmik odaları basarlar ve ülke savunmasını zaafa uğratırlar. Basılan Genelkurmay Başkanlığı Seferberlik Daire Başkanlığı'ndan götürülen belgeler şu anda nerede kimlerin elinde? Acaba okyanus ötesi çete vasıtasıyla birer nushaları CIA nın eline geçti mi? Sırf bu yüzden seferberlik halinde görev yapacak bazı subaylar deşifre edildi. Bu belgeler yeniden yazılmak zorunda bırakıldı. Bazıları birilerinin pis oyunlarına oyuncak oldular.

5- Çete kurup mafyacılık oynayan adamlarla Türk Halkının bir bölümü suçlanmaya çalışılıyor.

6- ÇYDD gibi baba zoruyla okutulmayan, agalara satılan kızların okutulduğu, ülkenin koskoca Diyanet İşleri'nin verdiği kurslar varken bazı pislik yuvalarındaki kız öğrencileri kurtarıp okutan bir dernektir. O derneğin adının bazı pis ağızlara alınması bile ülkenin geldiği durumu gösterir. Kendi pislik yuvalarına daha fazla talebe bulmak için Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne yaptığı saldırılar bazılarının öldükten sonra cehennemde nasıl azap çekeceğini gösteriyor. Bunlar şeytandan bile aşağılıktırlar.

Buraya kadar bile okumaktan hicap duydum. Daha fazla cevap vermek istemiyorum. Sadece belki birkaç insan gerçekleri görür diye yazdım. Bazı şeyleri gördükçe, bunu da mı yaptılar dedikçe A’râf Suresi 179. Ayet'in günümüze nasıl ışık tutuğunu görüyorum. Münafıklığın boyutlarının nereye vardığını görüyorum.

A’râf / 179

Andolsun, biz cinler ve insanlardan birçoğunu cehennem için yaratmışızdır. Onların kalpleri vardır, kavramazlar; gözleri vardır, görmezler; kulakları vardır, işitmezler. İşte onlar hayvanlar gibidir; hatta daha da aşağıdadırlar. İşte bunlar gafillerin ta kendileridir.

cevap1-Neymiş, Alparslan Arslan'a Akit gazetesinin Danıştay manşetini veren isim Fethullah Gülen'in yeğeni Kemalettin Gülen'miş. Arslan cinayetten 6 gün önce biriyle görüşmüş. Bu kişi cinayetin hemen sonrasında Avukat Gülen'i aramış. Aynı iddialar Eylül 2006'da gündeme gelmişti. O gün, Fethullah Gülen'in avukatları, ilgili kişinin yeğeni olmadığını belirterek şu açıklamayı yapmışlardı: "Haberde ileri sürülen iddianın doğru olup olmadığını hukuk ortaya çıkaracaktır. Bununla birlikte, kim olursa olsun hal ve hareketlerinden müvekkilimin sorumlu tutulamayacağı evrensel hukuk kurallarının bir gereğidir. Aksi söz konusu olsaydı, suç işleyen kişinin sadece kendisi değil, bütün akrabalarının ve dostlarının cezalandırılması gerekirdi.''

cevap2-Heron ihaneti uydurma değildir.MİT'in tespit ettiği 'Çok PKK'lı ölüyor, düşürün şu Heronları' konuşması mahkeme kararı gereği verilen dinleme vasıtasıyla tespit edilmiştir.Genelkurmay'ın açıklamasının aksine, mahkeme kararı alınabilmesi için dinlemesi yapılan taraflardan en azından birinin kimliğinin bilinmesi gerektiğini vurguluyor.

cevap3-1996’da Susurluk’ta Mercedes’ten bir kaç suikast silahı çıktığı zaman haklı tepkilerini yükseltenlerin, şimdi onların kat kat fazlası bulununca alay etmeleri geçirdikleri transformasyonu (siyasi ve insani deformasyonu) gösterir.Soğuk Savaş zamanında olsaydı “Sovyet işgaline karşı” bahanesi ileri sürülebilirdi? Şimdi böyle bir iddiada bulunan devlet yetkilisi yoktur. Üstüne vazife olmadığı halde, Ergenekon silahları savunuculuğuna soyunan (Bülent Ecevit’in son Adalet bakanı, cezaevi katliamlarının baş sorumlusu) Hikmet Sami Türk dışında hiç kimse o yeraltı cephaneliklerine sahip çıkmamıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

Gördüğüm kadarıyla çoğunluk olanlardan memnun.

''Taraf''ları da belli.Eh diyecek söz kalmamış.Yani söylesem tesiri yok,sussam gönül razı değil.

PKK'yı,Türk Ordusu karşısında ''haklı'' gören insana da anlatacak şeyim yoktur artık benim.

Yok yok yok,hemen ne PKK'sı,kahrolsun PKK diye çıkışmayın,e kardeşim,uyutuluyorsunuz diyoruz ya;tam da bundan bahsediyoruz biz.

Bak sen kahrolsun PKK diyorsun,ondan sonra orduyu linç etmekten,edenlere destek vermekten çekinmiyorsun,onlara oy veriyorsun,oy verdiğin adamların taraf diye bi gazetesi var,ki bu adamların kandile çıkıp oraları eğitim yuvası,medeniyetin Türkiye'deki merkezi diye demeçleri var.Bu adamlarla aynı safta duruyorsun sen.Bu adamlar ''ve aleyküm selam apo'' diye başlık atıyor.Bu adamlar ölen teröristler ile benim askerimi,vatanımın evladını bir tutuyor.

Ve bu gazete senin oy verdiğin partinin onlarca yandaş medyasından biri

Muhafazakar AKPli arkadaşlar,görün be artık,biz de muhafazakarız da,kör değiliz.

Dediğim gibi,geleceğimden,ülkenin geleceğinden artık umudum kalmadı,endişeliyim.

Ama inşallah siz haklısınızdır,PKKlılar'ı muhattap kabul etmek,orduyu suç merkezi gibi göstermek;medyanın,yargının,sporun,ordunun,ve diğer her şeyin denetimini menfaati doğrultusunda kendinleştirmek inşallah iyi bir şeydir.

10 yıldır savunduğunuz gibi.

Hocam en güzel cevabı sen vermişsin. Taraf gazetesinin manşetini gördük. Bu bölücü zihniyet getirdi ülkeyi bu hale.

@ülkü nün dediği gibi ülkede ' kör ' çok gerçekten. Demokratikleşiyoruz diyerek apar topar insanlar içeri atılıyor. yıllarca davaları bir sonuca ulaşmıyor. Bu insanlar suçlu ise neden hüküm giymiyorlar. Öte yandan Almanya' da kesinleşmiş olan ve asıl failler Türkiye'de denen bir dava 2 yılda başlıyor. Ve bu davada ( Almanya'da ) kurye olarak adı geçen kişi türkiye'de milletvekili. Kara para aklamak diye bi dosyası olan adam Türkiye'de milletvekili . Evet çok demokratikleşiyoruz. Herkez özgür artık. yüzlerce gazeteci hapiste çok özgür. O kadar özgür ki elin adamı gelip türkiyeden toprak bile talep edebiliyor.

• vsvs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaidAbdullah -- 30 Temmuz 2011; 19:55:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustf9

Şu terörün bitmemesinin suçlusu Tsk mı yoksa hükümetler mi? Allahtan korkun be. 90 larda orgeneral Doğan Güreş ve mevcut hükümet terörü bitiren sistemi kurmadılar mı? 94 yılında 1400 şehitten 2002 senesinde 7 şehide düşürülmedi mi? Örgütün beli kırılmadı mı?

Tüm bunlar binlerce şehit verilerek yapılmadı mı? Allahtan korkun be!

Ondan sonra hükümet çıkıp bu sistemi yok etti. Dağlardan aslanları çekip ortalığı terörün çakallarına bıraktı! Sonra da terör yeniden azdı.

Bu kadar saçma sapan davranışlar sergileyen bir siyasi ve hükümet yapısına Tsk da dayanamaz hiçbir kurum da dayanamaz. Adam yapılması gerekeni yapıyor. Sistem oluşturuyor. Yıllarca çalışıyor. Binlerce şehit veriyor. Yapılması gereken yapılıyor.

Sonra ne oluyor?

Bir dünyadan habersiz hükümet çıkıp tüm bu emekleri bir anda yok ediyor. Neymiş avrupa birliğiymiş, insan haklarıymış! Hep kılıf bunlar. Terörün dünyadaki karşılığı ve anladığı dil belli. Bak abd israil rusya nasıl karşılık veriyor teröre. Benim ülkemin siyasi anlayışında yanlış var. Kurulan sistemi yok eden onlar. Kusur bulan yine onlar.

Tsk da dayanamadı artık. Kuvvet komutanlarının istifası şu demek; " Ben bu hükümetle çalışamıyorum! "

quote:

Ondan sonra hükümet çıkıp bu sistemi yok etti.

Sistem özel harekat mı?

Hangi hükümet yok etti sistemi?

Kimler istemedi diye yoketti?

TSK bu sistem kaldırıldı diye mi dayanamadı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fetih

İyi yavaş yavaş yola geliyorlar.Askeri devlet olmaktan çıktık.Tabi bazıları bundan memnun değil ...

evet polis devleti oluyoruz artik. ne fark etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EinsteinModOn

Asker kukla olmayı reddetti.

Asker siyaseti bırakmayı reddetti, askerliği bıraktı. CHP yada HEPAR'dan aday olmaya kalkarlarsa şaşırmamak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

Yapılan ihmallerin kendileri tarafından itiraf edildiği halde 13 askerimiz pusuya düşürülüp şehit edildiğine, aktütün ve dağlıca baskınındaki açık ihmale rağmen istifa etmeyen paşalarımız tutuklanıp çıkan ve davası devam eden paşaların terfisini talep edip karşılık bulamayınca istifa ediyor , ne kadar "onurlu" bir davranış değil mi ? TSK'yı kariyer yapma platformu olarak mı görüyor bunlar, işi gücü terfi edip makamını yükseltmek adamların.. Bazılarıda çıkıyor dik durdu, boyun eğmedi diyor. Sivil iradeyle görüş ayrılığına düşen askerin 2 seçeneği vardır ya emre uyar yada bana müsaade der, başka şansı yok..

Mayınlı arazilerin izrael e devrine karşı gelen askerlerin Balyoz denen safsatadan tutuklanmalrından n'aber?

Hiçbirşeyi bilmiyorsun. Yazık!

• quote:

Orijinalden alıntı: ESESGS

quote:

Orijinalden alıntı: EinsteinModOn

Asker kukla olmayı reddetti.

Asker siyaseti bırakmayı reddetti, askerliği bıraktı. CHP yada HEPAR'dan aday olmaya kalkarlarsa şaşırmamak lazım.

Evet. Asker baktı ki eskisi gibi her 10 yılda bir darbe-muhtıra dönemi bitti, üniformalı siyaset yaparak milletin iradesine ket vurma günleri geride kaldı...

İşte tam o anda istifalarını verdiler. Genelkurmay başkanından emin değilim, siyasete atılacağına pek ihtimal vermiyorum. Fakat, haftalardır Yaş terfileri ve Ergenekoncu kankaları için Koşaner'i sıkıştırıp duran alttaki üçüzler rahat duramayacaklardır :-)

• silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaidAbdullah -- 30 Temmuz 2011; 19:56:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaidAbdullah

silindi

Acaba pkk ne düşünüyor dersiniz? Adamlarımız çok zayiat veriyor diyen kankaları mı aradı dersiniz?

Yazdığı yazı bu şahsın...

Madem yazdın, savun şahıs!

Bekliyorum.

Kim bu kankalar? Neyin peşindesin neo-osmanlıcı?
  • Bir şey daha var. Büyük ihtimal Pazartesi Genelkurmay başkanı olarak YAŞ'a katılacak olan Necdet Özel hakkında aşırı olumlu söylemler var. Neden?
  • Taraf’ın emekli asker yazarı Namık Çınar, 9 Ağustos 2010'da kaleme aldığı yazıda, devre arkadaşı olan ve teamüllere göre genelkurmay başkanı olması beklenen Org. Necdet Özel’i şöyle anlatmıştı: “Necdet Özel, Harb Okulu’ndan devre arkadaşım olur. Ben altıncı bölükteyken, o beşte idi. Ömrü boyunca eğitim alanlarının ve tatbikatların güneş ve rüzgârlarında ensesi ve elleri kavrulmuş, ‘emek adamı’ bir subay olan babası da, Harp Okulu Öğrenci Alayı’nın komutan yardımcısıydı. Fakat, ‘Albay Seyfettin Özel’in oğlu olmanın zorluklarını, hiç kimse Necdet Özel kadar bilemez ve hiç kimse o ölçülerde ve onun kadar zorda bir Harp Okulu öğrenciliği yaşamamıştır... Harp Okulu’nu ve Harp Akademisi’ni ‘birincilikler’le bitirdi. Ve orgeneral olana kadar da, merdivende tırmandığı ne sayıda basamak varsa, hepsini yine birinciliklerle gerçekleştirmiştir. Buraya kadarki söylediklerim Necdet Özel’in daha ziyade bireysel başarılarıydı ve kendisini ilgilendirirdi. Ama bundan sonraki söyleyeceklerim, artık Türkiye’yi ilgilendirmektedir. ‘Orgeneral Necdet Özel’, gerçekten de daha ilk gençlik yıllarından itibaren, ‘dengenin, vakaretin ve askeri olgunluğun simgesi’ olmuştur. Bu ülkenin gereksinimi olan ‘çağdaş general’i temsil etmektedir. Bugüne kadar ‘hiçbir zamanda ve hiçbir zeminde’ ‘politik’ bir duruş sergilememiş, burnunu siyasete sokmayı marifet sanan generallerden olmamıştır. Olmadığı ve olmayacağı bir başka şey de; herhangi bir kliğin ya da siyasal grubun ‘adamı olmak’tır... Anayasal tarzda, ‘yürütme’nin emrinde... Profesyonel askerlik mesleğine meftun biri olarak, ‘TSK’nın başında... ordusunu dış düşmana karşı, tam bir disiplinle harbe hazırlayacak... ‘özlenen yeni anlayış’ın mimarı olabilecek... Generali işaret etmekte ve çağrıştırmaktadır.
    HaberTürk.

• quote:

silindi

Ne yazdığınızı göremedim. Fakat sizin adınıza konuşmaya çalışan, seviyesiz, bilgisiz ve ağzı bozuk elemanın size ait olduğunu iddia ettiği sözlere bakarak cevap yazayım:

Tam olarak öyle değil. Ama öyle düşünmekte haklısınız. Düşünene değilde 'DÜŞÜNDÜRENLERE' bakalım...
    Ocak ayıydı sanırım, sınırdan Türkiye'ye giren techizatlı terörist timini 22 saat Heronlarla izleyip kıllarını kıpırdatmayanlar,

yeri geldi seçime sayılı günler kala 12 teröristi tek yaralı bile vermeden imha edebildiler. Helal olsun dedik, fakat bu olay da seçim öncesinde bölgedeki BDP'ye yaradı ;-)

Ama gelin görün ki akıl almaz ihmaller sonucu 13 askerimizi de Silvan'da hain teröristleri avlayalım derken kaybettik. Maalesef avda avlanma durumu... O kadar para verdirip İsrail'den aldırdıkları Heron'lar neden Silvan'da yoktu?
    Neden helikopterler 1,5 saat sonra geldi?
    4 gün boyunca arazide gezdirilen yorgun erlerimize terörist telsiz konuşmalarının yakalanmasına ve karargah komuta subayının 'o bölgeye girmeyin, tehlikeli!' demesine rağmen neden inadına orada mola verdirildi?

İşte tam burada 'DEVRİMCİ' kültürden gelen arkadaşların sözleri aklıma geliyor: "Devrim için gerekirse milyonlarca insan bile öldürülebilir!"

Bunu diyebilen ulusalcıların ordu içindeki uzantılarının devrim ve siyaseti yönlendirme adına askerlerimizi BİLE BİLE ÖLÜME GÖNDERME İHTİMALİ her zaman vardır ve olmaya da devam edecektir!

13 şehidimizden geriye acılar ve bir sürü soru işareti kaldı. Tıpkı yıllar önce 33 askerimizi silahsız olarak göz göre göre ölüme gönderenler gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: _Ülkü_

quote:

silindi

Ne yazdığınızı göremedim. Fakat sizin adınıza konuşmaya çalışan, seviyesiz, bilgisiz ve ağzı bozuk elemanın size ait olduğunu iddia ettiği sözlere bakarak cevap yazayım:

Tam olarak öyle değil. Ama öyle düşünmekte haklısınız. Düşünene değilde 'DÜŞÜNDÜRENLERE' bakalım...
    Ocak ayıydı sanırım, sınırdan Türkiye'ye giren techizatlı terörist timini 22 saat Heronlarla izleyip kıllarını kıpırdatmayanlar,

yeri geldi seçime sayılı günler kala 12 teröristi tek yaralı bile vermeden imha edebildiler. Helal olsun dedik, fakat bu olay da seçim öncesinde bölgedeki BDP'ye yaradı ;-)

Ama gelin görün ki akıl almaz ihmaller sonucu 13 askerimizi de Silvan'da hain teröristleri avlayalım derken kaybettik. Maalesef avda avlanma durumu... O kadar para verdirip İsrail'den aldırdıkları Heron'lar neden Silvan'da yoktu?
    Neden helikopterler 1,5 saat sonra geldi?
    4 gün boyunca arazide gezdirilen yorgun erlerimize terörist telsiz konuşmalarının yakalanmasına ve karargah komuta subayının 'o bölgeye girmeyin, tehlikeli!' demesine rağmen neden inadına orada mola verdirildi?

İşte tam burada 'DEVRİMCİ' kültürden gelen arkadaşların sözleri aklıma geliyor: "Devrim için gerekirse milyonlarca insan bile öldürülebilir!"

Bunu diyebilen ulusalcıların ordu içindeki uzantılarının devrim ve siyaseti yönlendirme adına askerlerimizi BİLE BİLE ÖLÜME GÖNDERME İHTİMALİ her zaman vardır ve olmaya da devam edecektir!

13 şehidimizden geriye acılar ve bir sürü soru işareti kaldı. Tıpkı yıllar önce 33 askerimizi silahsız olarak göz göre göre ölüme gönderenler gibi...

Ulan...
    Bilmediğin araştırmadığın konular hakkında sallıyon heybeye.Tarafı,zamanı,stvyi izleyip gelip burda akıl mantık dışı yorumlar yapıyon...Bari uçaklar da gelip bombaladı de de tam olsun..
    Konudaki bütün yorumlarını takip ettim boş boş konuşuyon anca saldırayımda nasıl olursa olsun..
    Ne zaman terör oalyı olsa senin gibi birkaç çok bilmiş tip çıkıp saydırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 30 Temmuz 2011; 21:04:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: destroyer39
    Provokasyon yapmak için uydurma siteler yapan ''Ordu'' neden savunulur ki?
    ''Islak İmza'' olayını gerçekleştiren bir Ordu neden savunulur ki?
    Darbe planları yapan bir ordu neden savunulur ki?
    Bütçesinin kirli, yaptıklarının kirli olduğu bilinen bir ordu neden savunulur ki?
    Demokrasiye göre değerlendirilince kirli olduğu aşikar, fakat temel alınan ölçüt başka olunca bunlar normal olabiliyor.

O sitelerin en az 3 katı site yapıp kendilerine benzemeyen herkese bok atan, arkasından iş ceviren cemaatciler ve siyasi kolları hakkında ne çıt çıkmaz ki?

Askeriye içerisinde sahte belge hazırlayıp asker ile halkı birbirine düşürmeye çalışan cemaatin tetikçileri hakkında neden çıt çıkmaz ki?

80'lerden beri ülkenin tüm kurumlarını kalıcı olarak ele geçirmek için her türlü pisliği yapan cemaatin eskileri ve onların yurt dışındaki akıl hocaları hakkında neden ses çıkmaz ki?.

Yardım parası adı altında esnaftan haraç toplayan, ve daha bilmediğimiz nice yasal ve dini kurala karşı gelmiş bir cemaat hakkına neden ses çıkmaz ki?.

Eleştirdiğin kurumlar en azından Demokrasinin K'sına kadar geliyorlar, eleştirmekten özenle kaçtığınız Demokrasinin D'sine bile gelememiş dini ve siyasi oluşumlar hakkında bir kez olsun eleştiri getirebilecekmisiniz acaba yoksa daha senelerce siyasi görüşünüzü yağlayan komik mesajlarınızla milletimi eğlendireceksiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: SaatliBomba
    quote:

Orijinalden alıntı: shadow006
    quote:

Orijinalden alıntı: chakra
    Türkiye'de demokrasi yavaş yavaş oturuyor. Eskisi gibi hükümetin ardında gerçekten ülkeyi yöneten, kontrol altında tutan bir güç yok. Adnan Menderes devrindeki demokrasi bilkinci ve halk niteliğinin de çok önündeyiz. Asker çerçevesine yavaş yavaş oturuyor, elbette bu ülkeyi yönetme, istediğini yapma erkini kolay kolay bırakmak istemiyor ve böyle küçük atraksiyonlar da olacaktır. Asker önce sivil hükümetin emrinde olduğunu bilecek, kanunları takmam demeyecek, bağımsız yüce yargıya saygılı olacak, darbe işlerinden kendini soyutlayacak ve demokrasiyi hazmedecek. Bugün bir gazete vardı, maşallah Çin gibi bir ülkenin misli misli fazla generale sahibiz, çoğu da kıta değil karargah generali. Hiç generalimiz kalmasa inanın mehmetçik ülke savunmasını yine eksiksiz yapar.

Demek demokrasi hahaha, hangi demokratik ülkede Başbakan aralarında çetecilik ve kalpazanlığın bulunduğu 80 küsür dava dosyasından yargılanmamak için Dokunulmazlıkları kaldırmıyor. Yüreğin yetiyorsa bir tek örnek ver. O nedenle başkalarından yargıya saygılı olmasını istiyorsan önce kıçını yalamaktan bıkmadıklarınızın yargıya saygı duymasını isteyin.
    Demokrasi sizin gibi Demokrasi yoksunu zihniyetler tarafından ırzına geçilmesinden bıktı usandı, biraz rahat bırakın şu Demokrasinin yakasını.
    Asker ABD'den emir alıyordu da şimdikiler Fizandan mı emir alıyor?. BOP'un eşbaşkanı olmakla övünen, Irağı işgal eden askerle methiyeler düzen, ABD medeniyetini inandığı için çoçuklarının orada yaşadığı söyleyen Başbakan askerden daha mı az ABD'ci. Ne diyim Allah sadece işinize değilde herşeyi görmeyi nasip eder. Böylece en azından takiye gömleğini üzerinizden bir an olsun çıkarabilirsiniz.
    Madem Mehmetcik ülke savunmasını eksiksik yapabilecek güçte hükümetiniz neden sınırsan Mehmetciği çekip yerine geçmiş icraatları mimli Özel Harekatcıları koymak istiyor. Bu ne yaman çelişki.

Kılıçdaroğlu'nun SSK Genel Müdürlüğü dönemiyle ilgili 'görevi kötüye kullanma' davasından 2002'de vekil seçilip dokunulmazlık kazanarak kurtulduğu ortaya çıktı.

İyide dokunulmazlığı kaldırmamak için kıvırtan Kılıçtaroğlu değil ki, Erdoğan. CHP ve MHP dokunulmazlıklar için evet oyu vereceklerini beyan ettiler. Güç AKP'de ve Erdoğanda yiyorsa kaldırsınlar dokunulmazlığı, kendisi gibi dava dosyası olan herkese yargılanma yolunu açsın.

• @shadow

Konu başka, ben hangi konudan bahsediyorum?

Diğerlerini eleştirmediğimi nereden biliyorsun? Ben neyden bahsediyorum, bana verilen cevap ise ''bunları niye eleştirmiyorsun''? Böyle bir mantık yok!

Benim eleştirdiğim şeylere karşı cevap bu mu yani? Demekki yalanlama yapılamıyor söylediklerime karşılığında ise onlar doğru ama bunları da söyle deniliyor.

Hangi konudan bahsedeceğime ben karar veririm.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SaatliBomba
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chakra
    Türkiye'de demokrasi yavaş yavaş oturuyor. Eskisi gibi hükümetin ardında gerçekten ülkeyi yöneten, kontrol altında tutan bir güç yok. Adnan Menderes devrindeki demokrasi bilkinci ve halk niteliğinin de çok önündeyiz. Asker çerçevesine yavaş yavaş oturuyor, elbette bu ülkeyi yönetme, istediğini yapma erkini kolay kolay bırakmak istemiyor ve böyle küçük atraksiyonlar da olacaktır. Asker önce sivil hükümetin emrinde olduğunu bilecek, kanunları takmam demeyecek, bağımsız yüce yargıya saygılı olacak, darbe işlerinden kendini soyutlayacak ve demokrasiyi hazmedecek. Bugün bir gazete vardı, maşallah Çin gibi bir ülkenin misli misli fazla generale sahibiz, çoğu da kıta değil karargah generali. Hiç generalimiz kalmasa inanın mehmetçik ülke savunmasını yine eksiksiz yapar.

Demek demokrasi hahaha, hangi demokratik ülkede Başbakan aralarında çetecilik ve kalpazanlığın bulunduğu 80 küsür dava dosyasından yargılanmamak için Dokunulmazlıkları kaldırmıyor. Yüreğin yetiyorsa bir tek örnek ver. O nedenle başkalarından yargıya saygılı olmasını istiyorsan önce kıçını yalamaktan bıkmadıklarınızın yargıya saygı duymasını isteyin.
    Demokrasi sizin gibi Demokrasi yoksunu zihniyetler tarafından ırzına geçilmesinden bıktı usandı, biraz rahat bırakın şu Demokrasinin yakasını.
    Asker ABD'den emir alıyordu da şimdikiler Fizandan mı emir alıyor?. BOP'un eşbaşkanı olmakla övünen, Irağı işgal eden askerle methiyeler düzen, ABD medeniyetini inandığı için çoçuklarının orada yaşadığı söyleyen Başbakan askerden daha mı az ABD'ci. Ne diyim Allah sadece işinize değilde herşeyi görmeyi nasip eder. Böylece en azından takiye gömleğini üzerinizden bir an olsun çıkarabilirsiniz.
    Madem Mehmetcik ülke savunmasını eksiksik yapabilecek güçte hükümetiniz neden sınırsan Mehmetciği çekip yerine geçmiş icraatları mimli Özel Harekatcıları koymak istiyor. Bu ne yaman çelişki.

Kılıçdaroğlu'nun SSK Genel Müdürlüğü dönemiyle ilgili 'görevi kötüye kullanma' davasından 2002'de vekil seçilip dokunulmazlık kazanarak kurtulduğu ortaya çıktı.

İyide dokunulmazlığı kaldırmamak için kıvırtan Kılıçtaroğlu değil ki, Erdoğan. CHP ve MHP dokunulmazlıklar için evet oyu vereceklerini beyan ettiler. Güç AKP'de ve Erdoğanda yiyorsa kaldırsınlar dokunulmazlığı, kendisi gibi dava dosyası olan herkese yargılanma yolunu açsın.

Mecliste her partinin dokunulmazlık dosyası var. Dokunulmazlık dosyası en fazla olan 2. parti CHP'dir.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında 4, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkında 3 dokunulmazlık dosyası yer alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaatliBomba -- 30 Temmuz 2011; 22:23:59 >

• Bütün dünya Türkiye'de demokrasinin oturduğunu söylüyor.

Neden acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Astoria -- 30 Temmuz 2011; 22:31:54 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.