Şimdi Ara

Genel PnP Olmayan Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
12.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımda yaklaşık 1 haftadır devam eden bir sorun var, araştırmama rağmen bir çözüme ulaşamadım. Bir hafta önce oyun oynarken Alt+Tab yaptım masaüstüne döndüm ekran karardı tekrar açıldı monitör 1680x1050 desteklemesine rağmen masaüstü monitöre sığmıyordu mouse hareketlerine göre ekranda kayıyordu(internette gezerken sürgü basıp aşağı veya yukarı hareket ettirdiğimiz gibi görüntü sağa gidersem sağa sola gidersem sola kayıyordu.) Çözünürlüğü 1440x900'e çektim görüntü normale döndü ancak ara çözünürlük olduğu için kullanmak istemedim ve tekrar 1680x1050 yaptım, yine aynı sorun oldu. ATI driverlarını sildim tekrar yükledim sorun çözülmedi eski driverarı yükledim yine aynı sorun devam etti. Bugün format attım ve Win7 32bit kurdum şuanda aynı sorun devam ediyor çözünürlük ayarlarında 1440x900 ve 1600x1200 var ancak 1680x1050 yok ve çözünürlük ayarlarına monitör "Genel PnP olmayan monitör" olarak görünüyor. Sorun hakkında bilgisi olan var mı?

Ekran kartı: Palit HD 4870 Sonic Dual Edition
    Monitör: Inca IL-822A 22"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RespecT -- 5 Ağustos 2010; 3:47:17 >

• Monitor driverini kurmayı deneyin.
  • Monitörün driverı yok
  • Konu hakkında fikri olan yok mu?
  • Hocam şunları cevaplarsanız daha fazla yardımcı olabilirim.
    1)Monitörü hangi kabloyla PC ye bağlıyorsunuz.VGA DVI HDMI hangisi?
    2)Çözünürlük ayarlarını nerden yapıyorsunuz? Catalyst Control Center Windows hangisi?
  • hocam aynı sorun bendede var, bu konudan yazayım ded,im belkı çözüm bulunmuştur,
    kart sp 4830, monitör f. siemens 22"
  • sorunun monitörün markası modeliyle ilgili olma ihtimali yok. monitör nedir , ekran kartının emir kuludur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yazdıklarınıza göre Windows monitörünüzü tanımıyor.
    Windows u güncelleyip sorunu giderebilirsiniz.
    Sürücüsüz donanım olmaz. Monitör de olsa bir sürücü illa ki gereklidir.
  • arkadaşlar bende de aynı sorun oluştu yalnız ben monitör kablomu değiştim yeni aldım genel pnp olmayan monitör yazdı ne yaptıysam yapamadım şimdi tekrar eski kablomu taktım düzeldi .. bunun kablo ile ne alakası var hala çözemedim ..
  • bende de aynı problem vardı bilgisayarıma sağ tıklayıp yönet veya aygıt yöneticisine girdikten sonra monitörü bulup sağ tıklayıp donanım değişikliklerini tara dedikten sonra düzeldi
  • 2 gün önce çalışan monitör atinin 12.4b driverını yükledikten sonra Genel Pnp Olmayan Monitör hatasıyla başbaşa bıraktı acaba 12.4ü geri yüklesem problem geçermi bide PnP olmayan ne demek oluyor tam olarak yukarda yazılanları okudum ve denedim hiçbiri işime yaramadı ekstra bi fikri olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.