Şimdi Ara

[Genel] Erasmus (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
358
Cevap
14
Favori
29.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar ben tıp fakültesi 2.sınıftayım ve gelecek sene erasmus yapmayı düşünüyorum fakat bizim okulun sadece doğu avrupa ülkeleriyle ikili anlaşmaları var ama ben hollanda ya da belçikaya gitmek istiyorum nasıl nereye başvuracağım hiç bilmiyorum tecrübeli arkadaşlar varsa acil yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.
  • arkadaşlar bu ortalama nasıl hesaplanıyor %50 okul ort %50 yabacı dil sınavı alınıp en yüksekten alınmaya mı başlanıyor?Bazı şartlarda 2.20,2.50 gibi sınır koyuyor bunun altında olunca başvuru yapılmıyor mu (kontenjan boş kalırsa)?Her ülke için belli bir taban puanı mı var?Bunların cevabını bi türlü bulamadım herkes başka bir şey diyor yardımcı olursanız sevinirim.
  • Herkese merhaba arkadaslar.
    Ucuz biletin adresi olan Ryanair sirketinin ulkemizden de ucuslar duzenlemesini isteyenlerdenseniz Ryanair Turkiye de adresine tiklayarak, imza atiniz.

https://www.change.org/p/ryanair-turkiye-den-de-ucuslar-duzenleyin

• ve sonuçlar açıklandı kazandım. eylülde slovenya'ya gidiyorum. erasmus veya ülke hakkında bilgi vermek isteyen yardım etmek isteyen olursa her türlü yardıma açığım
  • Muhtemelen hayatının en güzel aylarını geçireceksin. Yani en azından benim için öyleydi. Birçok insan için de öyledir. Bol bol eğlenmeye bak.
  • Bi kaç haftaya B1 düzeyindeki Erasmus Dil Sınavına gireceğim.

Nasıl bir şey ki bu acaba? Çok mu zor? İngilizcem kötü değil ama öyle ahım şahım da değil.
  • Okulun bölümün gönderdiği üniversitelere nereden bakılıyor? Ya da Odtüden yardımcı olacak birileri var mı acaba?
  • Arkadaşlar bende Erasmus'a hak kazandım, gidebileceğim ülkeler;

Polonya - Lublin
    İtalya - Milano
    İtalya - Padova
    İtalya - Bari
    Romanya - Cluj-Napoca

Gidip görmüş ya da bilenlerden tavsiye alabilir miyim?

Bir de İtalya pahalı diyorlar ama ne kadar pahalı? Padova ile Milano arasında pahalılık açısından ne kadar fark vardır?
  • Selanik ATEI'ye gideceğim büyük ihtimalle ama eğitimin 1. dili yunanca yazıyor, erasmus öğrencilerinin bulunduğu derslerde de eğitim dili yunanca mı olacak? bilgi sahibi olan biri aydınlatabilirse çok sevinirim.
  • Arkadaşlar erasmus tercih zamanı yaklaşıyor tercih sıralaması konusunda kararsızım
    Kendimle ilgili bilgi verecek olursam iyi derecede fransızca biliyorum B2 seviyesinde tercih sıralamasında belçika ve fransayı ilk 2 sıraya yazacağım ama onun haricinde geri kalan 3 tercih için karar veremiyorum sizce nereyi tercih etmeliyim
    Ege Üniversitesinde okuyorum bu arada cevaplar için şimdiden teşekkür ederim
     [Genel] Erasmus

• Arkadaşlar başvurular bildiğiniz üzere başladı.
    Kendimle ilgili bilgi verecek olursam B2 seviyesinde fransızcaya hakimim işletme bölümünden yılda 70 kişiye yakın öğrenci gidiyor ben de fransızca avantajımı kullanmak istiyorum ancak tercih sıralaması konusunda kararsızım

Tercih için Fransa ve Belçikadaki okul listenin ilk ikisinde yer alacak ancak hangisini 1 . olacak yazsam bilmiyorum Lille mi yoksa Liege mi konusunda kararsızım

Onun haricinde geriye 3 seçim hakkımız daha kalıyor bunları sizce nasıl değerlendirmeliyim letonya litvanya gibi ülkeleri düşünmüyorum bu arada onu da belirtmek isterim...

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederimhttps://store.donanimhaber.com/18/cc/bd/18ccbde831d8d993d9d036f53ff648bd.JPG
     [Genel] Erasmus

• Fransa/Bourgogne geldi yalnız hibesiz gitmeyi düşünüyorum.Sizce çok zorlar mı? Türkiye'de aylık 1000 lira gider oluyor yani çok fark olur mu arada?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de bu hafta içinde yurt dışından bir ülke tercih edeceğim erasmus stajı için . siyaset bilimi okuyorum sizce hangi ülkeye gitmeliyim ya da nasıl staj yapacak yer bulabilirim herhangi bir fikri önerisi olan varsa lütfen yazsın . her türlü bilgi benim için değerlidir. herhangi bir ülkede erasmus yapan ya da tanıdğı olanlar da olur lütfen bekliyorum yardımlarınızı :)
  • Bende seneye için tekrar erasmusa başvurdum hem staj hem öğrenim. Okulun yardımı dışında staj yeri bulan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi acaba, nsaıl buldular nerelere bakmamız lazım vs.
  • aynı konulardan ben de muzdaribim üniversite 3 hafta gibi komik bir süre tanıdı yurtdışında gidecek ülke ve kurum bulmak için siyaset bilimi okuyorum. genel olarak İİBF fakültelerinin ilgilendiği tüm kurumlarda staj yapabilirim ama gariptir ki nasıl yapacağımı bilmiyorum. lütfen bilen duyan varsa hangi kuruma başvurmalıyım ve bu kurumu nasıl bulabilirim bilen varsa lütfen yazsın. şimdiden teşekkürler
  • Arkadaşlar aranizda Rigaya gitmis olan var mi ? Seneye güz dönemi ordayim büyük ihtimalle
  • quote:

Orijinalden alıntı: rammstein35

Fransa/Bourgogne geldi yalnız hibesiz gitmeyi düşünüyorum.Sizce çok zorlar mı? Türkiye'de aylık 1000 lira gider oluyor yani çok fark olur mu arada?

350 euro ile ransada geçinmek imkansıza yakın hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schwarz!

Arkadaşlar aranizda Rigaya gitmis olan var mi ? Seneye güz dönemi ordayim büyük ihtimalle

Ben de sanırım seneye bahar dönemi oradayım hocam.
  • seneye güz dönemi için poznan'da olacağım. bilgilendirecek olan var mı?
  • merhabalar krakowa benden başka güz döneminde giden arkadaş var mı acaba? varsa bir yerde toplanabilir miyiz birbirimize vize süreci ve uçak biletleri ve ulaşım hakkında yardımcı olabilmek için?
    http://erasmuslu.com/konu-krakow.html
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.