Şimdi Ara

Gençlik spor bakanlığı tanıdığı olan kyk ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kız arkadas var kyk da misafir olarak kalması Lazım , bakanlıklakdarda tanıdık var bunlar bana yardımcı olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hotgames -- 13 Eylül 2015; 11:29:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardımcı olabilecek birileri var mı ?

• Acil yardım bekliyorum zaman daralıyor

• Güncel

• misafirhane denilen sey misafirhane degildir.cok sacma bir cevap oldu ama oyle malasef.

derme catma ortamlardir buralar. hatta kantini gece olunca misafirhaneye cevirdiklerini bir yatakta 3-4 kisi yattiklarini soyleyen biri vardi burada.1 hafta olsa neysede 2 ay huh...

aileniz tutucu ile kyk'nin iliskini anlayamadim. Kyk ssdece muhafazakar kesimin oldugu bir ortam degil her cesit insanin oldugu bir yer.hem de her cesit...

okula gidememesi cok buyuk bir sacmalik olur.

kardesiniz icin ugrasmaniz cok guzel ama bakanlik falan zor isler. misafirhane ortami ise daha zor.

ailenizle konusup ozel bir yurda ikna etmeyi deneyin. cogu kisi kaciyor cemaat yurtlaridan ama ailenizi ikna etmek icin bu yurtlarida deneyebilirsiniz.

• Zor durumu olan sadece sizin kardeşiniz değil.çoğu kişiye yurt hemen çıkmıyor yanlış yoldan gidiyorsunuz.kyk genel yurtlarında 60.sıra ilk hafta gelir çünkü çoğu kız genel yurt şartlarına katlanamıyor beklemenizi tavsiye ederim.durumunuz gerçekten kötüyse kardeşiniz burs alır belediyeler yeni kazanan öğrencilere destek sağlıyor.kyk olmazsa burs bulup Kardeşinize kalacak başka yer bakın tutucu ailenize göre gayet sıkı özel yurtlar var zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selinck -- 10 Eylül 2015; 17:53:54 >
  • yıl yakmasın bence güvenin derim tabi sizin aile ama zaten 60 lar gelir benim arkadaş 300lerdeydi malatyada 2-3 ayda gelmiştti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.