Bildirim
GENÇLİK KAMPLARI

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Hocam ben gittim iki yil once samsun deniz kampina
7 gun suruyor ama ordan 6. Gunun aksami cikiyorsunuz
Bizimkinde otel binasi vardi digerlerini bilmiyorum
Basketbol futbol turnuvasi olmustu gruplar arasinda
Sabahlari spor yapiliyordu
Sehri istediginiz gibi secemiyorsunuz
Bineceginiz sehre gore degisiyor
Ben izmirden bindigim icin samsundan baska yer gozukmedi bana uygun tabi bu yas donemle ilgili de biraz
Bizim ilceden bi cocukla izmire gitmistik binmek icin ama tanimiyordum iyi tanistik orada
Giderseniz belli bir gunde geziye gidiyorsunuz gittiginiz yerin tarihi yerlerine falan
Giderseniz cok memnun kalirsiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mersine gittim gitmez olaydım gerçekten berbattı boş ekmek bulup onu yemeye çalışıoyduk açlıktan -
peki istediğimiz bir arkadaşla gitme şansımız var mı yoksa kumar mı -
quote:
Orijinalden alıntı: artizkim
peki istediğimiz bir arkadaşla gitme şansımız var mı yoksa kumar mı
Eger o arkadasina ve sana da cikarsa evet
quote:
ben de merak ediyorum hocam bunu -
ilk defa duydum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hll knk spr dwm
quote:
peki kamp çıktı ama gitmedim bu durumda yedek kontejyan vs durumu var mı milletin hakkına gitmek istemiyorum. bu konuda bilgin var mı -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: hll knk spr dwm
quote:
peki kamp çıktı ama gitmedim bu durumda yedek kontejyan vs durumu var mı milletin hakkına gitmek istemiyorum. bu konuda bilgin var mı
Aynen var
Sen gitmiştin galiba knk.
2 sene önce Trabzon Düzköy'e gitmiştim. Ağaç evde kalmıştık villa gibi denilebilir bence güzeldi. 2+1 ev gibi düşün ama bir odada 2 diğer odada 6 kişi kalınıyordu. Erken giden 2 kişilik odada kalıyordu.
7 gün sürüyor bu kamp ve etkinlik olarak boldu Trabzon'u turladık Boztepe'ye gittik Sümela Manastırına gittik Rize İyidere olması lazımdı rafting yapmaya gitmiştik ama beklediğimiz gibi çıkmadı sadece kürek çektik kayalara filan takıldık.
Dr. Flash arkadaşımız sağ olsun gelmekten vazgeçince tek kalmıştım ama arkadaşlarla sıkıntım olmadı hala konuştuklarım var bu arada spor olarak beklentin çok olmasın ama fena da değil.
Trabzon'u tavsiye ederim ama kamp alanı soğuk oluyor kaloriferler yanıyordu. Oraya gittiğin zaman sana kıyafet verecekler giydiğin bedenden büyüğünü al sakın oradakileri dinleme inat et büyük beden al. Ama bana asıl sıkıntı olan yoldu çok dolaşarak gittik Tekirdağ'dan başlayan yolculuğum önce aracın Edirne'ye gidip sonra Trabzon'a doğru gitmesinden dolayı kamp alanına gitmem çok vaktimi aldı.
-
hocam biz 4 arkadaş gitmeyi düşünüyoruz, hepimiz aynı şehirdeniz. aynı dönemleri tercih edicez. düşer miyiz sizce aynı döneme? dönemlerin katılımcı kotası sınırlı mı? -
-
Büyük ihtimal gidersiniz aynı tarihlerde bu biraz da hangi şehirden yola cikacaginiza bagli.
hocam ne villası? ben kaç kampa gittiysem hepsinde çadırda kaldık. spor yarışmaları , sosyal etkinlikler , geziler falan yaptık. baya hoş
Geçen sene Osmaniye Aslantaş Kampı'na gittim. Arkadaşınla takılmayı felan aklından çıkar. Farklı grup farklı odalara vereceklerinden görüşme şansınız çok az olacak. Zaten oraya gidince yeni insanlarla tanışıp kaynaşırsın emin ol sonuçta herkes eğlenmeye gidiyor. Ben çok insan tanıdım farklı kültürleri gördüm insanın gerçekten ufkunu açıyor kültürel açıdan. Öte yandan kamp ve imkanları oldukça iyiydi. Liderleri biraz daha eğitimli ve özenle seçmeleri lazım bence. İlk gün gittiğimde burda 1 hafta nasıl geçer demiştim ama 1 hafta sonunda eve dönmek istemedim. Devlet 60 lira parada veriyor yolda harcaman için. Yolculuk zaten onlardan.Bize Gaziantep ve Kadirli'yi gezdirmişlerdi. Harika bir deneyimdi benim için kesinlikle öneririm. -
param var diyorsan geleceğin yıldızları nın uludağ kamplarını öneririrm -
bu bakanlıktaki gençlik kampları hocam -
Gençlik kampı ney?
4 kez gittim sor aslanım
arkadaşlar cevap vermiş ama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marselinyo -- 30 Mayıs 2016; 21:02:00 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X