Şimdi Ara

Gençlik Kampıyla Osmaniye'ye Giden Varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.genclikkamplari.gov.tr/Modul/KamplarDetay.aspx?ID=6

Forumdan bu kampa giden varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justlook78 -- 12 Ağustos 2013; 8:09:30 >

• benim ilk tutmadı sonra tuttu ama ozamanda stajdaydım
  • quote:

Orijinalden alıntı: I'm-uzi

benim ilk tutmadı sonra tuttu ama ozamanda stajdaydım

Hocam benim yaşadığım il küçük çok talep olmadığından herhalde rahatlıkla gidebiliyoruz. Bİz 16 kişi gidiyoruz 9 u tanıdık biz topladık komple
  • U bizim buraya geliyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Osmaniyeli olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: hp2010

U bizim buraya geliyorsunuz

ciddenmi hocam neresinden sin? Biz Aslantaş'a gidiyomuşuz galiba merkeze 34 kmymiş herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: justlook78

quote:

Orijinalden alıntı: hp2010

U bizim buraya geliyorsunuz

ciddenmi hocam neresinden sin? Biz Aslantaş'a gidiyomuşuz galiba merkeze 34 kmymiş herhalde.

evet karatepedeyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Düzce de oturan varmı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • müzeye falan çok gittim de havuzuna hiç gitmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatarım Ağır Çekim -- 12 Ağustos 2013; 7:55:20 >
  • Geçen sene Antalya - Duacı kampındaydım ben de. Neyse hayırlı olsun eğlenmeye bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Röntgen

Geçen sene Antalya - Duacı kampındaydım ben de. Neyse hayırlı olsun eğlenmeye bakın.

Hocam eğlenceli miydi aktivite falan ne var?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: W.Röntgen

Geçen sene Antalya - Duacı kampındaydım ben de. Neyse hayırlı olsun eğlenmeye bakın.

Hocam eğlenceli miydi aktivite falan ne var?

Hocam valla kampa göre değişiyor. Bizim kampta paintball, rafting felan vardı bayağı eğlenmiştik. Her gün denize giriyorduk. İp yürüyüşleri, duvar tırmanma felan güzel etkinlikler vardı. Ebru sanatı da yaptırdılar. Yalnız bizim kampta 10 gün boyunca yemekte sadece patates çıkmıştı artık kusacaktım patatesten.
  • 10 gün patates mi Bize çıkmaz inş.
  • quote:

10 gün patates mi Bize çıkmaz inş.

Akşam yemekleri için diyorum kahvaltıda patates olmaz zaten . Patates yemeği yapıyorlar ama sürekli farklı metodlarla. Mesela bir gün bezelye atıyorlar bir gün kıyma atıyorlar bir gün tüm et atıyorlar gibi. Yemekler berbat oluyor genelde söyleyeyim şimdiden.
  • justlook78 kullanıcısına yanıt
    Dostum kimseye aldırış etmeden git.Teknolojiyi götürme emin ol çok eğleniceksin.Trabzon Düzköy 2.Dönem kampındaydım bu sene.Yemekler fena değil kayvaltı çok iyi oluyor.3 Öğün+arada ara öğün ev yemekleri hergün yapıyorlar bir sıkıntı olmaz yani...İlk herkez yol yorgunu olduğu için akşama kadar serbestsiz hava felan da çarpınca nerden geldim ben buralara diyo insan 2.günden itibaren 5 dk boş durmuyosun arkadaşlıklar çok iyi.Geldikten sonra 5-6 ay daha kalasın gelir.Keyfine bak yani art niyet aramadığın sürece mükemmel olucak.Ayrıca km ye göre devlet para veriyor harçlık.İstanbuldan 38 tl verdiler molalarda yemek için.Antalyadan gelenlere 55 tl.,,,

Bakalım Sarıkamış kampı sonuçlarını bekliyorum 1 günlük yol istanbuldan bakalım neler olucak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.