Şimdi Ara

GencLigimden Utandım !!!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
0
Favori
4.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Odysseus347

quote:

Orjinalden alıntı: realtimu

quote:

quote:

buLan dede degıL kı parası !

hımmm demek parayla oluyorrr tavsiye için teşekkürler

o kadar kufur edıyoruz

bi o kadar da iplemeyince böyle oluyo işte ellemeyin yeşillik olsun o kızlar da
    utanma arkadaşım git doğru yolu göster kıza.mümkünse bizim eve doğru olsun

Aaa olmadı.
    Bizim ev varken, sizin ev biraz yanlış olmaz mı.

• quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

quote:

quote:

quote:

quote:

buLan dede degıL kı parası !

hımmm demek parayla oluyorrr tavsiye için teşekkürler

o kadar kufur edıyoruz

bi o kadar da iplemeyince böyle oluyo işte ellemeyin yeşillik olsun o kızlar da
    utanma arkadaşım git doğru yolu göster kıza.mümkünse bizim eve doğru olsun

Aaa olmadı.
    Bizim ev varken, sizin ev biraz yanlış olmaz mı.

olur mu funk kurtarmamız gerekn bi utangaç gençlik var realtimu adres ver topluca amca, kızlar, ben, funk size geliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odysseus347 -- 6 Nisan 2007; 20:08:29 >

• Ya kusura bakmayın ama size bir şey söylemek istiyorum,
    bence kızlar size yüz vermiyorlar, bunun sebebi de muhtemelen onlara çok fazla yüz vermeniz ve burunlarını kaldırmanızdır. Artık bilemem.
    Ama bunun sonucunda kızlar hep ama hep kötü sıfatlara layık görülüyorlar. Nedir bu kızların sizden çektiği?
    Yok başı kapalı lazımmış, salına salına gezen koca arıyormuş, tartışmalara bak ya!
    Yakında giydikleri markaya göre de ünvan kazanacaklar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

Ya kusura bakmayın ama size bir şey söylemek istiyorum,
    bence kızlar size yüz vermiyorlar, bunun sebebi de muhtemelen onlara çok fazla yüz vermeniz ve burunlarını kaldırmanızdır. Artık bilemem.
    Ama bunun sonucunda kızlar hep ama hep kötü sıfatlara layık görülüyorlar. Nedir bu kızların sizden çektiği?
    Yok başı kapalı lazımmış, salına salına gezen koca arıyormuş, tartışmalara bak ya!
    Yakında giydikleri markaya göre de ünvan kazanacaklar.

+bilmemkaç
    kızlara uzaylı muamelesi var sanki başka bir ırktan da çözmeye çalışılıyo yahu o da insan sen adam gibi davrandın da o mu tersledi.yaşasın kızlar!

• İzmirde oturuyorum lise hayatım gözlerimin önünden geçiyor rezalet içler acısı,

Gençlik öllmüş tükenmiş , ortalık **** kaynıyo neyse o yıldızları ben koydum :D yanlış anlaşılmasın :D
  • **** biraz acar mısın
  • kızlara yazık değil... onlar kadar anaları-babaları, eğitmenleri sorumlu bundan... bizlerde sorumluyuz, bu ülkenin başındakilerde sorumlu... gençlik dizilerini koyarsalar öylede olur böyle de olur... ahlaki çöküntü yaşayıp sonumuz ya avrupalılara ya da amerikalılara benzeyecek.. saman altından çoook su yürüten kız var.. sanki onlara bakan erkeklerde suç yokmuş gibi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: in_metal

Türkiye'nin bu durumu beni korkutuyor. Ve ileride bu güzel ülkemden kaçmak istiyorum...

hakketen ya ülkenin durumunu düşündükçe içimi sıkıntı basıyor.gitmek istiyorum buralardan :S
  • Suç bu kızlara yüz verende en yakın örnek DH nin foto galerisine girin bitane güzel kız görür görmez altına b,irsürü yorum yok tanışabilirmiyiz yok gözlerin çok güzel arkadaşlık sitelerine de böyle böylei okulda da böyle iltifat yapa yapa bi bk. benzemeyen kızlar bile kendilerini bişey zannediyor şimarıyolar. Tepemize çıkacaklar yakında... Bi söz vardır değerinden fazla değer verirsen ya kaybedersin ya tepene çıkarırsın...

4,5 ay önce başımdan geçen bi olay,

Kaldırımda yürüyorum sol tarafda arabalar park ettiği için kaldırımdan inemezsin kaldırımda ortalama 3 kişi yan yana yürüyebilecek genişlikte karşımdan okul kıyafetli 16,17 yaşları civarı 3 kız gelior yaklaştılar biraz baktım yol verecek gibi değiller ulen şimdi kebara çekilip buyrun geçin diyeceğim gt. havaya kalkacak soldakine doğru hiç kımıldamadan yürüdüm omzuna okkalı bi çarpma arkamdan aynen şöyle bağırıyor. AY HAYVAN ulen senmi hayvansın yoksa benmi 3 kişisiniz biriniz bi yol verse ne olur....

• quote:

Orjinalden alıntı: trhates

soldakine doğru hiç kımıldamadan yürüdüm omzuna okkalı bi çarpma arkamdan aynen şöyle bağırıyor. AY HAYVAN ulen senmi hayvansın yoksa benmi 3 kişisiniz biriniz bi yol verse ne olur....

en guzelini yapmissin hocam
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahadr35

quote:

Orjinalden alıntı: trhates

soldakine doğru hiç kımıldamadan yürüdüm omzuna okkalı bi çarpma arkamdan aynen şöyle bağırıyor. AY HAYVAN ulen senmi hayvansın yoksa benmi 3 kişisiniz biriniz bi yol verse ne olur....

en guzelini yapmissin hocam

anladıkları dilden konuşacaksın..

Bu konuyu okuyan kız arkadaşlada vardır tabi herkes üstüne alınmasın çok uslu samimi yaşına göre hareket eden kıslarda var ama HAYAT bu 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: suree

quote:

Orjinalden alıntı: spyfox

onlar bizim değerimizi biliyormu bide bu açıdan konuyu ele alalım...

quote:

Orjinalden alıntı: suree

quote:

Orjinalden alıntı: .Taner.

eli erkek eline değmemiş, saygılı, oturmasını kalkmasını bilen kızlar çok çok azaldı.

böyle kızlar azaldı haklısın o yüzden bulunca anormal görüyo bazı erkekler. hepiniz namuslu kız istiyosuunzda bulunca kıymetini biliyomusunuz onu söyleyin bakıyım??

kızlar genelde ilk sevgililerine karşı dürüst olurlar onları adileştiren yine erkeklerdir bence. çünkü erkekler kzıı ikna etmek için uğraşırlar yapmadıkları kalmaz aylarca sonra kız kabul edincede biraz daha yakın olmak istiyorum vs (işte bunları siz daha iyi bilirsiniz) gibi bahanelerle ilişkiyi bitirirler bunun sebebi cidden bumudur yoksa sıkılıyolarmı bilmem ama böyle. sonrada kız bütün erkeklere aynı gözle bakar diğerinin yaptığının intikamını başkalarından almaya kakar sonrada kızlar adi lafları ortaya çıkar. işin özüne inince yğne suç erkeklerde.

Suç erkeklerde demişsiniz. Ben tam tersini yaşadım.

• erkeği kızı yok arkadaşım.erkekler kızlara, kızlar erkeklere laf atmasın.öküz kızsa da öküz, erkekse de öküz
  • quote:

Orjinalden alıntı: spyfox
    gencecik kapalı kızlara sinir oluorum nasıl bir zihniyet yazık yaa valla kapalı kimseyi sevmem pek ama neyse

Neden sinir oluoyrsun ki? Hem bir bayanın kapanmasındaki zihniyet nedir acaba?
  • ....O YAŞTAKI AZGINLIGI BİLİYORUM SÜREKLİ TACİZE UGRADIM BEN AMA PEK BULAŞMADIM ...

PARASI OLANA YANAŞANLARIN COĞUNU HAYAT KADINI OLARAK GÖRMEK LAZIM BİR AİLESİ VARSA ZATİ BU OLAY OLMAZ .... PARASI VARDIR KIZIN..

BU İŞİN SONUCU ASLINDA AİLESİNE BAKAMAYIP COCUKLARINA ÖZELLİKLE BU GİBİ TATSİZLİKLAR OLUSUYOR ....

ABİCİM AİLESİNE 4-4 LÜK BAKAMAYACAKLAR EVLENMESİN HAKSIZMIYIM KONU BURDAN KAYNAKLANIYO....

HEM MADİİ -- HEM MANEVİ -- HEM EGİTİM ---
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: S.d.T

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: S.d.T

quote:

bla bla bla ....

Bencede utanmalısın.

Ama kendinden.

?? acıkLamasınıda yapta eger utanmam gerekıyosa bı$eyLer bnmLe degı$ecekse utanırım ...

AAnlayan anladı bile.
    Bakzn: @EmmO

burda anLAtıLmak ıstenen 'ş' nın yerıne '$' kuLLanıLması faLan degıL..sen bunu anLayamamı$sın daha...kLavyeye bakmadan yazdıgım ıcın 'ş' yazmam cok zor oLuyor bu nedenLe 'ş' yerıne '$' kuLLanıyorum. 'i' Lere geLınce oda kLavyenın en sagında enter a yakın oLdugu ıcın onuda kuLLanamıyorum...surekLı ınsanLarı kucuk du$urmeye caLı$ıyosun sanırım bu nedenLede konuyLa pek aLakaLı oLamamı$sın ama yınede eLe$tırdıgın ıcın sagoL

aLLah biLir konuyu okumamıştır biLe ..
    ayrıca konuyu açan arkadaşa katıLıyorum, bizim buraLarda bi kız Lisesi var ..
    size yemin ediyorum, önünde geçiyorduk bir gün..
    neredeyse tüm okuL cama çıktı .. birisi sütyenini gösteryo biri ped gösteriyor ... yoLdan geçen bi kaç kişi vardı bizim gibi ..
    biz utandık resmen .. zaten o gün bugündür okuL saatLerinde 10 dakka fazLa yürüyorum oradan geçmiyorumm...
    sadece kızLar değiL .. abaza takımına ve tikky yim (artık bu nedemekse) diyenLere de sözüm..

• Dini boşluk bir gençliği ne hallere getirir görüyorsunuz biz içlerini Allah sevgisi Peygamber sevgisiyle doldurmazsak başkası başka şeyle dolduruyor işte durum ortada ümmet olarak nasıl bakacaz efendimizin yüzüne acaba hangi yüzle şefaat isteyecez 900 sene kurana karakolluk yapmış bir ecdadın torunları olarak bu yük ağır gelmemeli bize... gençlik başıboş bırakılırsa olacağı budur Allah sonumuzu hayır etsin...
  • AMİN

quote:

Orjinalden alıntı: felix

Dini boşluk bir gençliği ne hallere getirir görüyorsunuz biz içlerini Allah sevgisi Peygamber sevgisiyle doldurmazsak başkası başka şeyle dolduruyor işte durum ortada ümmet olarak nasıl bakacaz efendimizin yüzüne acaba hangi yüzle şefaat isteyecez 900 sene kurana karakolluk yapmış bir ecdadın torunları olarak bu yük ağır gelmemeli bize... gençlik başıboş bırakılırsa olacağı budur Allah sonumuzu hayır etsin...
  • Kimseye karışmaya kimsenin hakkı yok.. etrafa rahatsızlık vermediği sürece ki o yaptıkları pekte rahatsızlık verici bişe gibi görünmedi bana..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Action_Boy

Kimseye karışmaya kimsenin hakkı yok.. etrafa rahatsızlık vermediği sürece ki o yaptıkları pekte rahatsızlık verici bişe gibi görünmedi bana..

o insanlar kanserli hücre gibidir daha doğrusu o tip hareketler sen bugün karışmazsan düzeltmeye çalışmazsan yarın onlar gibi insanlar türer toplumda duyarlı olmak gerek fazladan kesilen bir ağaç için ortalığı yıkan insanlar bu tip olaylara karşı duyarsız kalıyorlar ya hayret ediyorum ağaca acıyor insana acımıyor nesle acımıyor....
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.