Şimdi Ara

Gençlerbirliği maçına gidecekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maça gidecek arkadaşlarla görüşüp tanışabiliriz gerçi Ankara'dan pek yok ama olsun kimler gelecek?

• Maç pazar günü_?
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Mirliva.

Maç pazar günü_?

Par günü saat 16:00'da.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartallar_yalnız_uçar

quote:

Orjinalden alıntı: .Mirliva.

Maç pazar günü_?

Par günü saat 16:00'da.

Teşekkür ederim. Gidebilme ihtimalim var benim dersaneden izin koparabilirsek işte oda.
  • biletler ne kadar olacak acaba
  • Biletler çıktı Cavcav'ın insaflı gününe denk geldik şükür ki 24 YTL Biletix fiyatı.
  • off gelmek isterdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    beşiktaş maç biletleri
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar pazar günkü maça gitmeyi düşünüyorum.. biletlerin uygun olması sebebiyle yoğun bir ilgi olcak büyük ihtimalle...bugünden bileti alsak olurmu? statdan mı almak gerekiyor biletix ten alsak olurmu? ilk defa maça gidiyorum mazur görün .)

bu arada isteyen olursa birlikte gidebiliriz maça ...
  • Arkadaşlar biz liseden bir ekip ayarladık. Eğer gelmek isteyenleriniz olursa size saat bildiririm orada buluşuruz.

Ayrıyetten cnryldız, bileti cumadan alsan iyi olur kanımca.
  • bize ayrılan kale arkası biletleri tükenmiş
  • evet arkadaşlar biletler tükenmiş bu yüzden ben de gidemiyorum maça... yalnız yarın 11de statta biletler satışa sunulacakmış fakat kaç tane çıkar bilemem ve büyük ihtimalle yoğun ilgi olacağı için izdihama neden olabilir tabii Ankarada olup bilet bulamayan arkadaşlar erkenden gidip ayarlamaya çalışsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: fighter EAGLE

evet arkadaşlar biletler tükenmiş bu yüzden ben de gidemiyorum maça... yalnız yarın 11de statta biletler satışa sunulacakmış fakat kaç tane çıkar bilemem ve büyük ihtimalle yoğun ilgi olacağı için izdihama neden olabilir tabii Ankarada olup bilet bulamayan arkadaşlar erkenden gidip ayarlamaya çalışsın

12 de gitmeyi düşünüyodum. insallah bulurum.
  • zannetmiyorum bulacağını yoğun talep olur ki muhtemelen gb tarafından izleyen Beşiktaşlı da çok olur neyse istanbula sivas maçına gelecekler görüşürüz belki;)
  • çok güzel bir atmosfer vardı stadta... gelen herkesin yüreğine ve ayağına sağlık... bu büyük taraftara, şampiyonluk yakışır!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.