Şimdi Ara

GENÇLER SEÇTİ! GENÇTURKCELL YAPTI! GENÇ NAR BUGÜN ÇIKTI!‏ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
7.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu verdiği 100 tl ile gençtarife için olan heryöne 5000 sms paketi alabiliyor muyuz???
  • quote:

Orijinalden alıntı: genclik17

bu verdiği 100 tl ile gençtarife için olan heryöne 5000 sms paketi alabiliyor muyuz???

YOktur canım o kadarınıda yapsa direkt alırım zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradox1026

quote:

Orijinalden alıntı: Kilic_iletisim

Artık HazırKart gençTarifeliler sadece 20 TL karşılığında HER YÖNE 30 gün boyunca hem konuşurken hem de mesajlaşırken kullanabilecekleri 100 TL kazanacaklar!

Ayrıntılar Yarın..

YERSEN!

demekki yeniyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

quote:

Orijinalden alıntı: paradox1026

quote:

Orijinalden alıntı: Kilic_iletisim

Artık HazırKart gençTarifeliler sadece 20 TL karşılığında HER YÖNE 30 gün boyunca hem konuşurken hem de mesajlaşırken kullanabilecekleri 100 TL kazanacaklar!

Ayrıntılar Yarın..

YERSEN!

demekki yeniyormuş

genç adam nasıl yio bunu orasi ayri bi tartişma konusu

• benim içeride şu an 40 TL bakiyem var. hiç para yüklemesem. oradan 20 tl ala ben bu olaydan yararlanabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loading

benim içeride şu an 40 TL bakiyem var. hiç para yüklemesem. oradan 20 tl ala ben bu olaydan yararlanabilirmiyim?

evet faydalanabilirsiniz ancak, 15dk 50 kuruşa konuşamazsınız dakikası 40krş ücretlendirirsiniz. Paketiniz çok çabuk biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemsaglam

quote:

Orijinalden alıntı: Loading

benim içeride şu an 40 TL bakiyem var. hiç para yüklemesem. oradan 20 tl ala ben bu olaydan yararlanabilirmiyim?

evet faydalanabilirsiniz ancak, 15dk 50 kuruşa konuşamazsınız dakikası 40krş ücretlendirirsiniz. Paketiniz çok çabuk biter.

hmm anladım. 20 tl yükleyince 15 dk/50krş oluyor doğru...
  • şu anda genc tarife sınır 600 dk oldu hayırlı olsun adamlar bizi yoluncak kaz olarak gorusyor sizlerden ricam turkceli sikayet bombardımanına tutanız ben bugun bayagı döşedim,heryerde cekiyor diye aldık diyarbakırınınbi köyüne geldim çekmiyr, anayasa cıkardılar darbe anayasasından beter
  • Kusura bakmayın konuyu hortlatıyorum ama:

Genç Nar kampanyasından (20'ye 100) bir ay içerisinde kaç kere yararlanabiliyoruz?

Ben istediğim kadar yararlanabileceğimi düşünüyordum (yani öyle duymuştum sanırım) ama paketim bitti, yeniden yazdım yolladım, zaten paketiniz var dedi. İptal edip yeniden deneyeyim dedim.

Ben de iptal gencnar yazdım yolladım. iptal'den sonrası anlaşılamadı diye mesaj geldi :)
    Online işlemlerden de gençnarı iptal etmek istedim, bu paket online işlemlerden iptal edilemiyor dedi.

Ayda bir kere mi alınabilir genç nar?

Teşekkürler
  • Aşağıdaki ibarelere göre 30gün içinde bir sefer kullanabiliyorsunuz...Ve 30gün bitmeden iptal olmuyor...

1’e 5 Veren Genç Nar Kampanyası, sadece 20 TL karşılığında her yöne 30 gün boyunca kendi tarifeniz üzerinden hem konuşup hem mesajlaşabilirken kullanabileceğiniz 100 TL kazandıran bir kampanyadır.

Aynı anda birden fazla Genç Nar Paketi alınamaz.

Kampanyaya dahil olan abonelerin hediye TL'lerini kazandıkları ve harcayabilecekleri süre boyunca kampanya aboneliğini iptal etmeleri mümkün değildir. Kazanılan hediye TL'ler "Faturasız Hat Abonelerinin Bakiye İadesi" kapsamında iade edilemez.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/1-e-5-veren-genc-nar-kampanyas%C4%B1.aspx

• Şöyle iyi konuşma paketleri yapsalar ya
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.