Şimdi Ara

GENÇLER SEÇTİ! GENÇTURKCELL YAPTI! GENÇ NAR BUGÜN ÇIKTI!‏ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
7.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel olmuş ancak 30 Nisan a kadar olması kötü. Turkcell'in artık 1-2 aylık süreleri aşması lazım. Hattını taşıyacak insanlar 1-2 aya güvenip mi hatlarını taşıyacak.
  • target4u; yazdıkları kampanya koşulları doğru;

ben her 30tl yüklüyorum ve diğer cep kampanyasınada üyeyim;

ancak HER YONE NAR paketleri 5dk sı 50 kuruşa ücretlendirilmiyor. Diğer Cep kampanyasını sistem görmüyor ve dakikası 0,4 tl olarak ücretlendiriliyor. HERYONE NAR PAKETLERİ İÇİN 30TL ile 20TL yüklemek arasında bir fark bulunmamakta.
  • Dilerim Allahtan 25 Milyona Düşsün TURKCELL!
  • Faturalilara yine bişey yok
  • asıl bomba buna derim
    eskiden 20 tl ye 100 tl şebeke içi geliyordu
    şimdi heryone
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı
    30 tl ye 150 tl kullaniyorm her yone, bu paketten tek farki 20 ye 100 eee ne degisti

Bu nasıl bi mantıktır arkadaş. Bu adamlar öğrencilerin kullandığı tarifeye yapmışlar. Bana aylık 100 tl lik konuşma yetiyorsa neden 30 tl yüklesin. 20tl ye 100 tl çok mantıklı olmuş gençler için.
  • 30 TL yükleyip eşim için heryöne 120 dakika alıyorum. Bunun 10 tl sini ev hattıma transfer edip 7.5 tl ye 400 dakika evturkcell alıyorum. 10 TL sini kendi hattıma aktarıp saniye tarife ile 1 ay idare ediyorum. Hala kalmış olan 10 TL ile eğer 120 dakika yetmemiş ise 15 dakikası 50 kuruşa konuşmaya devam.
    Dolayısıyle 30 TL karşılığı 3 hattımla toplamda 500 dakikadan fazla görüşme yapılmış oluyor.
  • http://www.gnctrkcll.com/#/detay/kampanyalar/faturali_gece/17841

Faturalı gençTarife’yle haftada 2 gece bedava

GençTurkcell'li haftada 2 Gece mi yoksa haftada bir gündüz mü beleş konuşmak istersin?

GençTurkcell’li, oylama sonucunda en çok oyu 2 Geceye verdin.

Sen istedin, GençTurkcell her ikisini de yaptı.
    Faturalı gençTarife’de Turkcell’lilerle 2 Gece konuşmak bedava.

Ayda 29 TL’ye Her Yöne 300 DK ve 3.000 SMS

Faturalı Yeni gençTarife'deysen GECE yaz 2222’ye gönder. Gece Bedava'dan faydalan.
    Dipnot: Kampanya 8 Mart itibariyle başlayacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: hmbhmbhmb

quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı
    30 tl ye 150 tl kullaniyorm her yone, bu paketten tek farki 20 ye 100 eee ne degisti

Bu nasıl bi mantıktır arkadaş. Bu adamlar öğrencilerin kullandığı tarifeye yapmışlar. Bana aylık 100 tl lik konuşma yetiyorsa neden 30 tl yüklesin. 20tl ye 100 tl çok mantıklı olmuş gençler için.

İyi iyi bu kafada gitmeye devam edin siz, ne demek nasil bir mantiktir boyle bir mantiktir begenemedinmi arkadasim?
  • ı ıh..olmadı turkcell. Gençleri heyecanlandıramadın.
  • Dediğim gibi Turkcell Müşteri Odaklı çalışmayı bıraktı.
    Eskiden olduğu gibi KazıkCell olmaya devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTeeH

http://www.gnctrkcll.com/#/detay/kampanyalar/faturali_gece/17841

Faturalı gençTarife’yle haftada 2 gece bedava

GençTurkcell'li haftada 2 Gece mi yoksa haftada bir gündüz mü beleş konuşmak istersin?

GençTurkcell’li, oylama sonucunda en çok oyu 2 Geceye verdin.

Sen istedin, GençTurkcell her ikisini de yaptı.
    Faturalı gençTarife’de Turkcell’lilerle 2 Gece konuşmak bedava.

Ayda 29 TL’ye Her Yöne 300 DK ve 3.000 SMS

Faturalı Yeni gençTarife'deysen GECE yaz 2222’ye gönder. Gece Bedava'dan faydalan.
    Dipnot: Kampanya 8 Mart itibariyle başlayacaktır.

Bu kampanyayı deneyen var mı arkadaşlar? 8 mart olmasına rağmen hala hata veriyor.

• gece faydası katılıma kapanmıştır diye cevap geliyor
  • Genelde sabah aktif olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradox1026

Dilerim Allahtan 25 Milyona Düşsün TURKCELL!

Amin diyorum ne diyim. Yani iyiki avea ve vodafone var, yoksa bunlar iliğimizi kuruturdu, bu haydeyken bile şu kampanyaya bak. Seksen tane şart, doksan tane ön koşul vs. vs.
  • 15 dk 50 kuruşa konuşma sınırını 800 dakikaya indirdi.o yüzden isterse 20 tlye 500 tl versin gene kurtarmaz.saçmalık
  • quote:

Orijinalden alıntı: realbrutal

15 dk 50 kuruşa konuşma sınırını 800 dakikaya indirdi.o yüzden isterse 20 tlye 500 tl versin gene kurtarmaz.saçmalık

bir yerden al öbürüne ver Türkiye'nin Turkcell'i durmak yok söğüşlemeye devam!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyeniceli -- 8 Mart 2011; 9:29:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradox1026
    quote:

Orijinalden alıntı: realbrutal

15 dk 50 kuruşa konuşma sınırını 800 dakikaya indirdi.o yüzden isterse 20 tlye 500 tl versin gene kurtarmaz.saçmalık

bir yerden al öbürüne ver Türkiye'nin Turkcell'i durmak yok söğüşlemeye devam!

+1000 de bendeennn ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi target4u -- 8 Mart 2011; 10:17:54 >
  • arkadaşlar alacağınız nar paketleri ile "444" numaraları arayamayacağınızıda unutmayın. Paketten düşmeyip ana hesabınızdaki tl lerden düşecek. iyice sıkıntı oldu valla :)
  • ögrenciye göre degil bu turkcell pahali
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.