Şimdi Ara

Gençleeeeer nası gidiyor anlatın bakam üniliye :d (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: coreturk4

hocam profilinizde sonuç sizinse eğer tyt matematik için sizi ayrıca tebrik etmek istiyorum :D
    benim hocam benim :D tyt mat şans işi biraz da o an ki durumuna göre 38de yapabilirsin 33'de :D saol yine de kral
  • quote:

Orijinalden alıntı: Towns

Bu mesaj silindi.
    soru bankalarına fazla girme onun yerine düşündüğün gibi denemelere aban. Soru bankası bi süre sonra sıkıyor ve inanılmaz soğutuyor.
    Yanlış yaptığın soruları toplayıp onlardan bir deneme oluştur mesela bu daha mantıklı son aylarda.
  • axiengavus kullanıcısına yanıt
    Hocam şu 2. Yenilciler falan nerede öğrensem iyi olur hep çıkıyor

Çıkma olasılığı en yüksek yazarlar kimlerdir?

Bir tane soru bankası bitireyim en azından seneye okula gelince edebiyata nasıl çalıştın denildiğinde bir cevabım olsun

Sb olarak ne önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: schmeiblak

Hocam şu 2. Yenilciler falan nerede öğrensem iyi olur hep çıkıyor

Çıkma olasılığı en yüksek yazarlar kimlerdir?

Bir tane soru bankası bitireyim en azından seneye okula gelince edebiyata nasıl çalıştın denildiğinde bir cevabım olsun

Sb olarak ne önerirsiniz?
    limitin edebiyat hakkında neyi varsa bakabilirsin, denemeleri de zevklidir edebiyat için. Ayrıca youtube'da edebiyat konu anlatımları var hocalara geldik felan onları dizi izler gibi izleyebilirsin güzel ve akıcıdır. Dopinghafıza benzeri şeylerin roman özetlerine bakabilirsin. Bu dediklerimin hepsini uygularsan 20 civarı yaparsın ama bi kısmını yaparsan çok rahat 14-15 yaparsın.

• axiengavus kullanıcısına yanıt
    neden işletme bölümü ? istanbul gibi insanı yoran bir şehirde beyaz yakalı olmak beni hiç çekmiyor. 11. sınıfım eşit ağırlıkta ilk 100 e girmek için çalışıyorum ben de ama aklım yazılıma kayıyor (yurtdışında yaşama isteği de etkili bu duruma) bakalım büyük ihtimalle sabancı veya boğaziçi ybs seçeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ea_guru

neden işletme bölümü ? istanbul gibi insanı yoran bir şehirde beyaz yakalı olmak beni hiç çekmiyor. 11. sınıfım eşit ağırlıkta ilk 100 e girmek için çalışıyorum ben de ama aklım yazılıma kayıyor (yurtdışında yaşama isteği de etkili bu duruma) bakalım büyük ihtimalle sabancı veya boğaziçi ybs seçeceğim.
    istanbul gibi bi yerde sadece okuyorum benimde işletmeyi seçme amacım yurtdışına gitmek. fransızca ve ingilizceyi tam öğrendikten sonra fransadaki üniversitelere başvurup orada üniversiteme devam edeceğim. ama senin dediğin bölümlerde gayet iyidir yurtdışı için.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.