Şimdi Ara

Genç Tarife + Nar Kombinasyonları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, biraz tavsiyenize ihtiyacım var. Faturalı hattan Hazır Kart'a (Genç Tarife) geçmeyi düşünüyorum. Her ay Avantaj Kart (30 TL) yükleyebilirim. Hediye olarak verilecek 10 TL'yi nasıl kullanacağıma henüz karar vermedim, bunun için önerilerinize açığım.

Şimdi, aşağıdaki analizimde herhangi bir yanlışlık var mı acaba? :)

Otomatik Nar: 7 TL karşılığında tüm Turkcell'lilerle 1 hafta boyunca konuşabileceğiniz 100 TL... Yani ayda 28 TL'ye 400 TL'lik Turkcell içi konuşma eder. Ücretlendirmesi 30 saniyede 20 krş şeklinde. Bu da Turkcell içi ayda 1000 dk (günde yaklaşık 30 dk) konuşma veya 2000 çağrı başlatma demektir. Kısa aramalar için çok ideal.

1'e 5 Veren Aylık Nar: 20 TL karşılığında 30 gün boyunca tüm Turkcell'lilerle konuşurken ve mesajlaşırken kullanabileceğiniz 100 TL... Genç Tarife üzerinden ücretlendirilecek (15 dk -> 50 krş). Yani Turkcell içi ayda 3750 dk eder. Fakat sadece 250 çağrı başlatma yapılabilir. Her aramamın 15 dk sürmeyeceğini düşünürsek çok mantıklı gelmiyor. Sadece uzun konuşmalar için ideal.

Kullanım detaylarıma gelince, öncelikle çok sık SMS kullanan biri değilim. Diğer operatörlerle de nadiren görüşürüm, arkadaşlarımın ve ailemin nerdeyse tamamı Turkcell kullanıyor. Konuşmalarımın büyük çoğunluğunu da kız arkadaşımla yapıyorum, ki o da Genç Tarife'li.

Bu şartlar altında, Genç Tarife + Otomatik Nar kombinasyonundan daha uygun bir tarife/kampanya kombinasyonu var mı sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazy -- 16 Temmuz 2010; 12:24:53 >

• Şu anki tarifen ne.

Orijinalden alıntı: bashmanic

Arkadaşlar, biraz tavsiyenize ihtiyacım var. Faturalı hattan Hazır Kart'a (Genç Tarife) geçmeyi düşünüyorum. Her ay Avantaj Kart (30 TL) yükleyebilirim. Hediye olarak verilecek 10 TL'yi nasıl kullanacağıma henüz karar vermedim, bunun için önerilerinize açığım.

Şimdi, aşağıdaki analizimde herhangi bir yanlışlık var mı acaba? :)

Otomatik Nar: 7 TL karşılığında tüm Turkcell'lilerle 1 hafta boyunca konuşabileceğiniz 100 TL... Yani ayda 28 TL'ye 400 TL'lik Turkcell içi konuşma eder. Ücretlendirmesi 30 saniyede 20 krş şeklinde. Bu da Turkcell içi ayda 1000 dk (günde yaklaşık 30 dk) konuşma veya 2000 çağrı başlatma demektir. Kısa aramalar için çok ideal.

1'e 5 Veren Aylık Nar: 20 TL karşılığında 30 gün boyunca tüm Turkcell'lilerle konuşurken ve mesajlaşırken kullanabileceğiniz 100 TL... Genç Tarife üzerinden ücretlendirilecek (15 dk -> 50 krş). Yani Turkcell içi ayda 3750 dk eder. Fakat sadece 250 çağrı başlatma yapılabilir. Her aramamın 15 dk sürmeyeceğini düşünürsek çok mantıklı gelmiyor. Sadece uzun konuşmalar için ideal.

Kullanım detaylarıma gelince, öncelikle çok sık SMS kullanan biri değilim. Diğer operatörlerle de nadiren görüşürüm, arkadaşlarımın ve ailemin nerdeyse tamamı Turkcell kullanıyor. Konuşmalarımın büyük çoğunluğunu da kız arkadaşımla yapıyorum, ki o da Genç Tarife'li.

Bu şartlar altında, Genç Tarife + Otomatik Nar kombinasyonundan daha uygun bir tarife/kampanya kombinasyonu var mı sizce? Bir de 28 yaşındayım fakat halen öğrenciyim. Genç Tarife'ye geçiş yapabilir miyim?

30lira yükleyince 10lira hediye.
    28lirası 1.000dk Turkcell içi görüşme.
    *
    faturalıya göre daha mı uygun acaba.
    29liralık 300dk + 120dk (ücretsiz) heryöne düşününce.

• Nar la Limonla uğraşma,kafanızı karıştırıp doğru karar verme yeteneğinizi azaltıyorlar.

Biz de zamanında turkcelldeyken narı limonu iyi bişey sanıyorduk,başka operatöre geçince anladık ne kadar kaybettiğimizi.
    Türkiyede sanki başka operatör yokmuş gibi neden bu kadar çok harcayarak konuşuyorsunuzki.
    Narla uğraşmadan başka operatöre geçerek neler kazanacağınızı şimdiden araştırın,hayatınızın bundan sonrası için çok kazançlı karar alacağınızdan şüphem yok.

Orijinalden alıntı: hypnosse

30lira yükleyince 10lira hediye.
    28lirası 1.000dk Turkcell içi görüşme.
    *
    faturalıya göre daha mı uygun acaba.
    29liralık 300dk + 120dk (ücretsiz) heryöne düşününce.

Her yöne olması çok da önemli değil aslında, diğer operatörlerle çok sık görüşmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazy -- 16 Temmuz 2010; 8:42:23 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.