Şimdi Ara

Genç Milli Futbolcu Emre Mor'u IŞİD'çi İlan Ettiler!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türk futbolunun son dönemlerdeki en büyük yeteneği olan Emre Mor'un taktığı Arapça Londra yazılı şapkanın yankıları devam ediyor.

    MENAJERİ TEPKİ GÖSTERDİ

    Futbolcunun menajerliğini yapan Muzzi Özcan, Emre'nin taktığı şapka için IŞİD'ci yakıştırması yapanlar hakkında mahkemeye başvuracağını söyledi.

    Emre'nin kalbinin ülkesi için attığını belirten Özcan şunları söyledi; "Bugün gördüğümüz haberler karşısında büyük bir şok yaşadık. Özellikle Emre'nin bu haberler karşısında ne kadar üzüldüğünü anlatamam. Daha 18 yaşında ve kalbi ülkesi için atan gencecik bir çocuğu böylesine iğrenç şeylerle yan yana getirmek nasıl bir aklın oyunu bilmiyorum. Ama Emre'yi bu tip konulara alet etmeye çalışanlarla kanun önünde hesaplaşacağım."

    Kaynak;http://kralspor.ensonhaber.com/emre-morun-menajerinden-isid-tepkisi-2016-07-03.html

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Şahsen Arapça, İbranice, Runik, Elfçe ve birkaç değişik tarzda yazı biçimi hoşuma gidiyor hatta şu aşağıdaki tişörtü alacağım tepki olarak. Her sakallı ışidçi her arapça yazı ışid manifestosu değildir.
     Genç Milli Futbolcu Emre Mor'u IŞİD'çi İlan Ettiler!

    Bir insan sakalı imaj için bırakabilir veya kesmeye üşeniyordur. Arapça yazıyı sevebilir, elfçeyi sevebilir... Bu onu işidçi yapmaz. Burada da böyle bir anlayış var onun için yazma ihtiyacı hissettim.
  • Dünya'da müslümanlara karşı bir savaş açılmış durumda. Böyle şeylerde bunun kanıtı. Hem pis işlerini yapsınlar hemde bunu bir örgüt üzerinden müslümanlara yıksınlar. Ancak böyle yorum yapan ve düşünen kişileri kandırabilirler. Bize sökmez onların oyunları. Dünya'ya ve bizim ülkemize bakarsak baya bir artış oldu bu islamofobi'de. Bunu daha da ileri düzeye çıkarmaya çalışıyorlar. Yalnız bir şeyi unutuyorlar. İslamı hiçbir zaman bitiremeyecekler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lise 1 de kalan arkadaslar buyuk oyunu goruyor

    Helal olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendisi iyi futbolcudur tamam ama daha turkce bilmeyen, dedeleri disinda turkiye ile bagi bulunmayan kisiler turk milli takimi formasi giymemeli.
  • Hocam dalga geçen insanların bir suçu yok.

    Hep Daeş, medya, yabancı basın yüzünden İslamın adı lekelenmiştir. Bu yüzden insanlar İslama karşı ön yargıyla yaklaşıyorlar. Japonya'da doğan biri İslamı sadece tvden gördükleriyle biliyor.

    Bunlar onlarca yıl önce Hristiyan aleminin yaptığı katliamları, ırkçılıkları görmezden gelirler. İşte en büyük hata burada. Çıkarcı bir insan için hangi din olduğu önemli değil, sadece o dinle, çıkarı için katliam yapar işid gibi. Ama olan İslama olur. Yazık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RealW

    Dünya'da müslümanlara karşı bir savaş açılmış durumda. Böyle şeylerde bunun kanıtı. Hem pis işlerini yapsınlar hemde bunu bir örgüt üzerinden müslümanlara yıksınlar. Ancak böyle yorum yapan ve düşünen kişileri kandırabilirler. Bize sökmez onların oyunları. Dünya'ya ve bizim ülkemize bakarsak baya bir artış oldu bu islamofobi'de. Bunu daha da ileri düzeye çıkarmaya çalışıyorlar. Yalnız bir şeyi unutuyorlar. İslamı hiçbir zaman bitiremeyecekler.

    1)Haksız sayılmazlar aslında, sen sıradan bir vatandaş olarak TV'yi izle sürekli önüne şöyle haberler çıkıyor; "Işid 2 kişiyi öldürdü" , "Işid şurayı yıktı" , "Boko Haram şurayı yıktı" b böyle haberleri izlesen senin kafanda da aynı algı oluşur. Müslümanların yapması gereken bu algıyı düzeltmek ve temizlemektir, sen bunun doğru olmadığını sanatta, bilimde dünyaya kanıtlayacaksın kafalardaki algıyı düzelteceksin çok basit, suçu ona buna atmak kolay, falanca ülke, falan tarikat böyle yapıyor demek kolay sende bunlara karşı sanat ve bilimi kullanacaksın, makaleler yazacaksın vs.
    2)Bizim ülkemizde de haksız sayılmazlar, kabul ediyorum bir kesim dünden hazır böyle şeylere ama diğer kesimde hükümet sağolsun gerekli gerekçeler veriyor. "AKP'ye oy atmayan münafıktır" , "Oruç tutmayan köpektir" , "Yaşar Nuri iyi ki geberdi" dersen sonra İslam hoşgörü dini dersen adam derki "hadi lan oradan, bunlar ne?" TV'de din programlarını izliyorum, hepsi mi hükümetten korkar? Kimse Kur'an'ı açıp okumuyor genelde programlar İslam'dan çok İslam tarihi şeklinde gidiyor hatta bazıları abartıp ekolu sesler, davullar, bağırmalarla işi şova dönüştürüyor. Gelen sorulara bakıyorum 5 yaşındaki çocuk sormaz. Bunların İslam'i değeri nedir? Sabun köpüğü, halk dinini de bilmiyor demek ki...Eğitim falan bunlara girmiyorum

    Özetlemek gerekirse; cahillik, eğitimsizlik, kültürsüzlük, düşünmeme, biat, sorgulamama bizi buraya getiriyor. Sen böyle keriz bi kitle bulursan kullanırsın. Işid'i Amerika kurdu diyelim, buraya katılanları da mı Amerika getirdi hayır burada ki salakları kendileri gitti. İğneyi birazda kendimize batırmak lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheCaliph_

    Lise 1 de kalan arkadaslar buyuk oyunu goruyor

    Helal olsun

    O kadar okumussun ama bir etki etmemis. Dunyada ne olup ne bitiyor haberin yok.

    Dunyadan bi haber yasiyorsunuz. Gelip burada birkac bilgi paylasiyorum bilesiniz diye tesekkur edeceginize dalga geciyorsunuz.

    Tv de falan o kadar uzman konusuyor. Dis siyasetle falan. Gidip solcu bir kanali izleyip tek bir buyuk oyun kelimesi ile tum konusulanlari hic ediyorlar. Neymis buyuk oyunu gormusler. Tamam butun deliller curudu. Birde karsidakine cahil diyorlar.

    Biraz acip okuyun, arastirin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.