Şimdi Ara

genç kanatlar'ı duydunuz mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, T.H.K. bünyesinde faaliyet gösteren Genç Kanatlar topluluklarını duydunuz mu hiç? veya genç kanatlara dahil olan var mı? biliyorum ki aranızda merak edenler oldu artık.. o zaman, genç kanatlar yönergesinden alıntı yaparak, genç kanatların amaçlarını yazalım:
    Amaç
    Madde 2- THK Genç Kanatların amaçları şunlardır;
    a. Yurduna ve ailesine bağlı, Atatürk İlke ve Devrimlerinin ayrılmaz takipçisi,
    gökyüzüne sevdalı ve inanç dolu olarak; geleceğin havacıları olmak, kendilerini ve
    çevresindeki gençleri havacılık konularında yetiştirmek, konusunda toplum kaynaklarını
    kullanılır hale getirmek ve yaşadığı yerleşim birimindeki THK Şubelerine katkı sağlayacak
    çalışmalarda bulunmak.
    b. Türk Hava Kurumu’nun kurulduğu günlerdeki heyecanla havacılığın ve uzayın;
    askeri, siyasi, ekonomik, sportif ve turistik önemini anlamak, anlatmak, tanıtmak, havacılığı
    sevdirmek, kendilerini ve çevrelerini havacılık ve uzay konularında bilgilendirmek.
    c. Genç Kanatlar Topluluğu Üyeleri’nin, THK amaç ve görevleri, gelir kaynakları gibi
    konularda bilgi sahibi olmalarını sağlamak.
    d. Gençleri kötü alışkanlıkların ve teknolojik gelişmelerin yaygın olarak çarpık
    kullanılma eğiliminin kötü etkilerinden kurtarmak, onların cumhuriyet kurumları ile barışık
    özgür birer birey olarak yetişmelerini sağlamak.
    e. THK ve şubelerinin gelecekteki yönetim kadrolarını yetiştirmektir.

yönergenin tamamına ve genç kanatların faaliyetlerine ulaşmak için internette genç kanatlar diye arayıp incelemeniz yeterli.. facebook'da onlarca grup var. ayrıca, size yakın olan bir T.H.K. şubesine giderek bilgi alabilir ve siz de bir genç kanat olabilirsiniz..

• üye oldum hatta samsunda ilk biz başlattık bu olayı sonra noldu bilmiyorum bida gitmedim :D
  • Duyduk duyduk

http://forum.donanimhaber.com/m_45407773/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeIimavi -- 4 Ocak 2011; 16:39:45 >
  • genç kanatlarda üyeliğim bulunmakta :)
  • Zaten çok az konu var keşke biraz araştırıp konu açsaydın.
  • Geçen sene mart ayında üye olmak için gittim adama gençkanatlara nasıl üye olabilirim diye sordum

Ben bilmiyorum burada sadece görevliyim demişti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.