Şimdi Ara

Genç için ilk araba (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: JrEvo

Muhtemelen başlığı açan arkadaşın babası 75 bin liralık bir araç bakıyordur.
    Arkadaşta burdan fikirleri alacak ve babasına baba! bence şu arabayı alalım çünkü, şu avantajları var ya da bu dezavantajları var diyecek.
    Babasının gözüne girmeye çalışan hayırlı bir evlat olan bu kardeşimize lütfen fikirlerinizi çok görmeyin.

Bana sorarsanız doplo alın. Güzel ferah geniş araç efil efil.

Hayır babam kendine bakmıyor arabayı zaten kendi arabası var birde allah aşkına ben burda tavsiye istiyırum senin yazdığına bak dalga geçiyorsun şimdi sen dalganı geçince mutlu oldun mu ? Gerçekten aferin sana yaşım 18 olabilir ama senden çok daha olgun olduğum kesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni Astra 1.4t dynamic.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde de kamyonet var iş gereği. 2. Olarak otomobil alırken benim fikrime göre aldık. Arkadaşın durumuda aynı gördüğüm kadarıyla niye bu kadar büyüttünüz ki. 2 sayfa olmuş konu daha elle tutulur bir şey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Tabiki hetkes alamaz ama inan goruldugu yerde aracin basina 4 5 kisi toplanmis olarak park yerindr inceliyorlar gorursun yaninda 7 serisi bmw dururken adam 500 un icini inceliyor dikkat cektigi icin bunu yapanlarda 30 45 yas arasi insanlar fiyatini duyunca uzaklasiyorlar .farkli arac surmenin tadida ordadir 70 bin lira cok bir buyuk para degil tl deger kaybediyor 3.16 dolar bizim.alicim gucumuz yok bu maaslarla adam 1300 aliyorsa tabi pahali der arava 5 kapi sedan ister

• Ne kadar abartmışsınız üniversiteye gitmediniz mi anlamadım. Ben devlet üniversitesinde okuyorum A3, 116d, QQ sahibi olan arkadaşlarım var, aynı şekilde benim gibi arabasız olanlar da var her çeşit insan var.

Orijinalden alıntı: D.E.M.E.N.T.O.R

quote:

Orijinalden alıntı: JrEvo

Muhtemelen başlığı açan arkadaşın babası 75 bin liralık bir araç bakıyordur.
    Arkadaşta burdan fikirleri alacak ve babasına baba! bence şu arabayı alalım çünkü, şu avantajları var ya da bu dezavantajları var diyecek.
    Babasının gözüne girmeye çalışan hayırlı bir evlat olan bu kardeşimize lütfen fikirlerinizi çok görmeyin.

Bana sorarsanız doplo alın. Güzel ferah geniş araç efil efil.

Hayır babam kendine bakmıyor arabayı zaten kendi arabası var birde allah aşkına ben burda tavsiye istiyırum senin yazdığına bak dalga geçiyorsun şimdi sen dalganı geçince mutlu oldun mu ? Gerçekten aferin sana yaşım 18 olabilir ama senden çok daha olgun olduğum kesin

Yaşı 18 olmasına rağmen benden olgun olan arkadaşım. Ben bu forumu severek takip ediyorum. Öyle çok fazla yorum yapan bir insanda değilim. Ama artık yeter günde senin gibi 2 3 kişi geliyor araç soruyor, konu açıyor gidiyor. Önce ne istediğini bil. Gerisi her türlü çözülür.

Gelelim senin soruna, dalga falan geçmiyorum ama evet mutlu oldum.

• Up

edit:ben benim konuyu okumadan atar yapan kafama siciyim ozur dilerim siz hakliymissiniz adam trol cikti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodomoco -- 13 Kasım 2016; 17:48:31 >
    intel i7 2600k 5.5 ghx,phenom 965 4.69,i7 4770k 4.5ghz/asus maximus VI formula,asus maximus ıv extreme,gıgabyte 870a-ud3,gigabyte z97x gaming g1/msı gaming 780 ti,TİTAN X,zotac 1080gtx amp ext sli /gskill 8gb 1600mhz cl7/corsair h90 sivi sogutma/cm haf942/cooler master silent pro gold 1200w
  • dodomoco kullanıcısına yanıt
    YA. Bu konu harbiden trol değil 2 sene önce trol konular açtım ama o 2 sene önceydi şimdi harbiden tavsiye istiyorum 2 sayfa oldu bişey öneren 2-3 kişi geri kalan fasa fiso

-smart fortwo
    -nissan micra
    -sarı fiat linea
    -bajaj qute
    -lada vega
    -2004 renault clio yeşil renk
  • 17 yasimda ygs lys kitap tavsiyesi istemisimdir, 19 yasinda araba tavsiyesi isterim forumdan adamin teki cikar der ki "ygs lys kitap al sonra gel burda konu aç" der. Başlar +lari toplamaya. Bilmiyorum ki nasil bir millet olduk

Edit: hayirlisiyla bende 3 aya arac tavsiye konusu acacagim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkuşgibi -- 20 Kasım 2016; 9:17:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

17 yasimda ygs lys kitap tavsiyesi istemisimdir, 19 yasinda araba tavsiyesi isterim forumdan adamin teki cikar der ki "ygs lys kitap al sonra gel burda konu aç" der. Başlar +lari toplamaya. Bilmiyorum ki nasil bir millet olduk

Edit: hayirlisiyla bende 3 aya arac tavsiye konusu acacagim

İnşallah sizde istediğiniz arabayı alırsınız hocam
    Tamam millet eski konulardan dolayı önyargıyla yaklaşıyorda sanki çok birşey istemişim gibi konuşuyorlar.Tavsiye vericeksen ver vermiceksen yorum yapma konuyu boş yorumlarla doldurmasınlar(lafım size değil).

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.