Şimdi Ara

Genç avantaj facebook,msn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün aktif oldu hattım.ne yapmam gerek? Msne facebooka twittera ücretsiz girmek için daha hiçbişey yapmadım..

• ben de aynı sorunu yaşıyorum. Ebuddy telefonda yüklüydü daha önce ama şimdi bağlanırken vodafon live seçiyorum ama bağlanamıyorum. Ebuddyi vodafon üzerinden mi indirmek gerekiyor acaba?
  • Dostum bende sorun yok hangi facebook tan ve twitter dan gircem ücretsizolması için?
  • msne girmek için ne yapmak lazım yaaaa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tacoist06NL

msne girmek için ne yapmak lazım yaaaa?

Dostum sen faceye ve twittera nerden giriyon?
  • isim olmuo onlarla kanka
  • faceye m.facebook.com dan twittere m.twitter.com dan bağlanılıyor msnede ebudy üzerinden bağlanılıyor live ayarlarının yapılmış olması lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Facebook’ta Soyisim Kaldırma
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: asabii

faceye m.facebook.com dan twittere m.twitter.com dan bağlanılıyor msnede ebudy üzerinden bağlanılıyor live ayarlarının yapılmış olması lazım

Dostum Nokianın facebook uygulamasından girmek paralı mı? Ve hangi ebuddy? Facebooka girdim m.facebook.com ve twitter sağlam bi msn kaldı..
  • telefonunuz desteklemıyorsa ebuddy ucretlı.aynı sorunu yasadm ve m.hızmetlerı bu cevabı verdi.
  • Facebook'a 0.facebook.com dan girerseniz ücretsiz.
  • m.facebook ve nokianin facebook uygulamasından girdim. my vodafone de ücret 0.00 tl yazıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması
    m.facebook ve nokianin facebook uygulamasından girdim. my vodafone de ücret 0.00 tl yazıyor..

uygulamadan girme sen my vodafona aldanma sadece telefonun kendi tarayısından girersen ücretsizdir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.