Şimdi Ara

GENAR'ın son genel seçim anketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4-8 Aralık 2014 tarihleri arasında Türkiye genelinde İstanbul ve Ankara başta olmak üzere 25 şehirde 5 bin 115 kişi ile yapılan ankete göre, yapılacak genel seçimlerde partilerin oy oranları şöyle:

GENAR'ın son genel seçim anketi

HDP'NİN OYUNDA ARTIŞ

12 Haziran 2011 Milletvekili sonuçları ile partilerin bugünkü muhtemel oyları kıyaslandığında, Ak Parti’de yüzde 1,7, CHP’de ise yüzde 1’lik oy kaybı görünüyor. MHP’de 1,1’lik, HDP ise 2,4’lük bir artış söz konusu. Partilerin oy oranlarını incelediğinde, genel anlamda partilerin oylarını korudukları, HDP ise dikkat çekici bir yükseliş olduğu görülüyor.

CHP YERİNDE SAYDI

Türkiye genelinde seçmenin sadece yüzde 13,1’i CHP’nin tek başına iktidar olabileceğini düşünürken, aksi yönde düşünenlerin oranı yüzde 86,9.

“2015 yılında yapılacak seçimlerde iktidarda hangi hükümetin olmasını istersiniz” şeklindeki soruya verilen cevaplarda ise AK Parti diyenlerin oranı 49,5 iken, CHP diyenlerin oranı ise yüzde 20,1’dir. Koalisyon hükümetinden yana olanların oranı ise yüzde 21,2.

AK Parti’nin bölgelere göre oy dağılımı şöyle:

Karadeniz yüzde 59,

İç Anadolu yüzde 54,8,

Güneydoğu Anadolu yüzde 49,

Marmara yüzde 48,9,

Doğu Anadolu yüzde 46,4,

Akdeniz yüzde 44,6,

Ege yüzde 32,8.

http://www.milliyet.com.tr/son-secim-anketi-sonuclari-hangi/siyaset/detay/1987237/default.htm

• Akp nin oyunu koruyacağını sanmam yani kalkımız bu kadarda değildir heralde inanmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akp liler hdp yi gazlayip secime parti olarak sokmanin derdindeler ben onu anladim. Tutar mi belli olmaz

• Ah Karadeniz'im ah. Yüzde 59 nedir yahu. 2011 seçimlerinde bölgelere göre dağılım söyle olmuş.

- Marmara: AKP: %48.91, CHP: %30.98, MHP: %11.35
    - İç Anadolu: AKP: %56.79, CHP: %22.30, MHP: %15.34
    - Ege: AKP: %42.53, CHP: %35.76, MHP: %14.71
    - Karadeniz: AKP: %58.22, CHP: %22.73, MHP: %13.19
    - Akdeniz: AKP: %42.73, CHP: %29.03, MHP: %20.04
    - D.Anadolu: AKP: %51.58, Bağımsız: 26.71, CHP: %9.81, MHP: %8.09
    - G.D. Anadolu: AKP: %51.38, Bağımsız: %32.37, CHP: %8.71, MHP: %4.16
  • eğer AKP %40'ı geçerse bu ülke cidden bitmiştir , bu kadar rezillik ve hakarete rağmen bu kadar oy alıyorsa bu ülkenin burnu bataklıktan çıkmaz.
  • Surunmeye devam
  • Kale almayın bu genarı koyu akp yanlısıdır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aldırış bile edilmemesi gerekli yandaş anketler bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Maggese

eğer AKP %40'ı geçerse bu ülke cidden bitmiştir , bu kadar rezillik ve hakarete rağmen bu kadar oy alıyorsa bu ülkenin burnu bataklıktan çıkmaz.

O yüzden bizim çıkmamız gerekecek ülkeden :D

• Bence millet uzun vadede istikrar diyecek yine. Medyadaki sürekli saldırılara, propagandalara, kaos felaket tellalarına, istenen koalisyonlara prim vermez. Ayrıca HDP de büyük kumar oynuyor.
  • Hdp en fazla %7-8 oy alır. Ak Parti yine en az %45 oyu var. Birde şu şubat-mart-nisan gibi memur atamalarını yapıp hizmetlere tam gaz verip, birde çözüm sürecinde mutlu son olursa zaten yine bir rekoru rahatlıkla görebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamza Tzortzis

Hdp en fazla %7-8 oy alır. Ak Parti yine en az %45 oyu var. Birde şu şubat-mart-nisan gibi memur atamalarını yapıp hizmetlere tam gaz verip, birde çözüm sürecinde mutlu son olursa zaten yine bir rekoru rahatlıkla görebiliriz.

Secimlere kadar Apo'yu serbest birakir ve doguda da ozerklik veririz diyorsun yani.

Pekiiii,AKP boyle yapinca kendisine oy veren Karadeniz ve Ic anadolu bolgesinde oy kaybi yasamaz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

quote:

Hdp en fazla %7-8 oy alır. Ak Parti yine en az %45 oyu var. Birde şu şubat-mart-nisan gibi memur atamalarını yapıp hizmetlere tam gaz verip, birde çözüm sürecinde mutlu son olursa zaten yine bir rekoru rahatlıkla görebiliriz.

Secimlere kadar Apo'yu serbest birakir ve doguda da ozerklik veririz diyorsun yani.

Pekiiii,AKP boyle yapinca kendisine oy veren Karadeniz ve Ic anadolu bolgesinde oy kaybi yasamaz mi ?

Niyet okuyuculuğu yapma. Hükümet bu sürecin başından beridir "özerklik kırmızı çizgimiz" diyordu ve hala aynısını söylüyor.

Size göre devlet batmış, bitmiş, talan olmuş, millet dağıtılmış vs. Sizin kafanızı yaşayıp, hergün güne sizin gibi uyansaydık evin yolağını şaşırırdık. Size göre Nedense ülke her akşam çöküyor, sabah yeniden kuruluyor. Bende anlamadım bu işi gerçekten.

Karadeniz ve İç anadolu bölgeleri çözüm süreci başarılı bitip barış sağlanırsa daha çok oy verir. Kimse askere gönderirken yavrusunun şehit olacağı korkusuyla göndermez en azından. Bu güneydoğu için de geçerli. Mardinli arkadaşlarım bu süreci çok istiyor ve destekliyor gerçekten. Anlattıklarına göre ordaki halkın tabanı da bunları gerçekten istiyor.

• VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt
    Onlar ne olursa olsun akpye oy verecekleri için herkesin öyle vereceğini düşünüyor. Doğuyu komple versek ve apoyu bıraksak oylarda düşüş olur ama gene oy veren olur. Sonuçta o zamanda çıkıp din ile milleti kandırmaya devam edecekler hatta kendileri mağdur, chpyi suçlu göstermeye başlar.
  • quote:

quote:

şahsen ben AKP'ye veririm oyumu , küçük adamın izindeyiz. Ayrıca bilmem bilirmisiniz üstadın "Kahvaltı masasında stratejik derinlik" diye bir kitabı var onu okursanız ülkemize oynanan komploları görürsünüz

• Yeme bizi Akhenaton Senin yasin da 18'den buyuk degil
  • quote:

quote:

quote:

şahsen ben AKP'ye veririm oyumu , küçük adamın izindeyiz. Ayrıca bilmem bilirmisiniz üstadın "Kahvaltı masasında stratejik derinlik" diye bir kitabı var onu okursanız ülkemize oynanan komploları görürsünüz

O kitabin birazini okudum ben

Masallah ne derinlik,ne derinlik !! Ustat dokturmus,dokturmus.Kitabi okurken o kadar DERINLERE dalmisim ki, bir an hayal kurmusum ve hayalimde beyez kefen giymis,'' ADAM ! IZINDEYIZ,YUZYILIN LIDERI!! BIZ ONA ULKEYE LIDER OL DEDIK-O DUNYAYA LIDER OLDU " diye slogan atiyorum.

O vakit titreyip kendime gedim ve kitabi yere atip hizla odadan ciktim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

O kitabin birazini okudum ben

Masallah ne derinlik,ne derinlik !! Ustat dokturmus,dokturmus.Kitabi okurken o kadar DERINLERE dalmisim ki, bir an hayal kurmusum ve hayalimde beyez kefen giymis,'' ADAM ! IZINDEYIZ,YUZYILIN LIDERI!! BIZ ONA ULKEYE LIDER OL DEDIK-O DUNYAYA LIDER OLDU " diye slogan atiyorum.

O vakit titreyip kendime gedim ve kitabi yere atip hizla odadan ciktim.

kitabın basımı 2001 ta o zamanlardan üstad şöyle bir yazı yazmış;"Amerika'nın başına 2009'da bir kadın yada zenci bir başbakan geçecek işte o zaman her şey değişecek" şu ileri görüşlülüğü ve zarafeti görebiliyor musun ?
    584 sayfa nasıl bitti anlamadım.Kitabın tek kötü yanı şu resmin olmaması ;
    http://postimg.org/image/48mhuacf3/

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Onlar ne olursa olsun akpye oy verecekleri için herkesin öyle vereceğini düşünüyor. Doğuyu komple versek ve apoyu bıraksak oylarda düşüş olur ama gene oy veren olur. Sonuçta o zamanda çıkıp din ile milleti kandırmaya devam edecekler hatta kendileri mağdur, chpyi suçlu göstermeye başlar.

o kadar içi boş konuşuyorsunuz ki anlatamam size. kaç seçim oldu ? hepsinde yenilip yenilip hep aynı bahaneyi söylemekten siz bıkmadınız ama biz dinlemekten bıktık be kardeşim. yeter yahu. madem akp nin din ile oy aldığını düşünüyorsunuz e siz Müslüman değil misiniz sizde biraz icraat gösterin o zaman.

Bunlar hep bahane. Adamlarda proje yok, fikir yok, iş yok, hizmet yok, yönetim becerisi yok. daha hala "sizi dinle kandırıyorlar" diye kendi tabanınıza gaz vermeye devam ediyorsunuz. kendi tabanınıza "siz zekisiniz onlara uymayın" diyorsunuz. akp nin tabanına da "sizi dinle uyutuyorlar" diyorsunuz. yani burdaki amaç iktidar olmak değil zaten. vatana ihanet ve ülkenin gelişmesini engellemek. olay bu.

eminim Atatürkçüsündür. Söyle bakalım CHP nin hiç inkılapçılığa uyan veya onun ışığında giden bir işi, fikri, icraati var mı? Laftan başka bişey var mı daha doğrusu ?

Madem dinle kandırmıyorsunuz niye devamlı şov yapıyorsunuz? Bu yapılanı başka parti yapsa(özellikle de chp) ne diyeceksiniz? Ayrıca iktidarda olmayan bir partiden ne proje yapmasını bekliyorsun? Ne önerse akp anında reddediyor.

Sen eminim Atatürk düşmanısındır. Chp Atatürk'ün parti gibi davranmıyor kabul ediyorum, artık yıllardır süren bu kin ve nefretinizden vazgeçebilirsiniz.

Bu forumda sizin kadar boş konuşan yok.

Bu mesajdan 17-18 yaşlarında olduğun anlaşılıyor. O yüzden benim zamanımı harcama da git bilgisayar oyunları falan oyna. Bende yaşın büyük diye cevap yazıyorum, boşuna elimi yordum desene.

Ben 17-18 isem sen 7-8 yaşındasın. Sadece bir mesajınla değil, bütün mesajlarınla ilgili konuşuyorum.

Cevap veremediğin konularda ya konuyu değiştiriyorsunuz yada bu tarz bir mesaj atıyorsunuz. Hepiniz tek kalıptan çıkmışsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: ziel34

Kale almayın bu genarı koyu akp yanlısıdır

Hocam ciddiye almasak bile tarihte hiç görülmemiş şekilde seçimlerde oy hırsızlığı yapan bir partiden bahsediyoruz,bu oyu alsada almasada keyfi gibi yapar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.