Şimdi Ara

Gemlik Balık Avı Yardım (Marmara)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
7.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Gemlik'e Yeni Taşındım Eski Bi Oltam Var Ancak Sahilden (iskeleden) Balık Tutmak İstiyorum. Orada Balık Tutanlara Sordum Çapari veya İğneye Karides Takarak Yakalıolarmıs Buralarda balık tutan varsa baska ne kullanabilirm daha cok verim almak icin vee ne tür balıklar cıkıo Gemlik'te MEvsimine Göre ?

• Balık Tutan yokmu :)
  • bende iskeleden tuttum cok. akşam üste 5 ten sonra başlar balık hava kararana kadar çapari ile istavrit yapar hava poyraz ise.çapari takımın koyu yeşil olsun ve bunu dikkate al çapari beden iğne numarası soyluyorum malzemecıye git 10/12 çapari al.10/15 te alabilir sin.ama ileri atıcam diyosan koparmam takımı dıyosan 10/12 (beden we igne numarasıdır) al. 35 gr 50 gr arası kursunu taktınmı da miss. 25 gr kursun 8/10 caparı de alabılırsın balık uzakta degılse bundan daha fazla werım alırsın fakat ınce oldugu ıcın cabuk kopar ben sahsen kopartmıyorum proflukla alakalı :) ben gecen sene cok balık tuttum orda. gece hava karardıktan sonra da karedes-denız kurt' u ve tavuk gogsu ılede awlanabılırsın.ıskeleden asagıya salman yeterlı.fakat tavuk gogsune ıstawrıt we kaya balıgından baska bısı gelmıyor.ama kurt bulabılcegını sanmıyorum taze karedis bulursan gece ıskeleden kumla tarafına dogru olan o kayalıklar warya sahılde samandralı olta ıle cok ırı (300-700 ) gram agırlıgına yakın çupra ve karagöz tuttuklarına şahit oldum.tabı hersey sabır ısı.rastgele

• JustMyStyle kullanıcısına yanıt
    hocam 5-6 tane takım varda kaclıklar bilmiorum :):) 25 gr ve 60 gr kursun var :) olmadı gider alırım satanlar var orda. bide ben ne zmn dolaşsam orda hep karidesle avlanıolar sabahta aksamda capariyede gelio ama karidese daha fazla gelio gibi // bide iğne ne renk olmalı bende gümüş var // Şamandıramda var ama nerede tutucam tam anlayamadım iskelede ido terminalinin ordaki kayalıklardamı

Ayrıca tesekkür ederim cewap icin cok yararlı oldu :)
  • İdo terminal kumlada degilmi? Sen gemlikte tutucaksin iskeleye cik denize önüne al sag tarafndaki kayaliklardan.gece ama.hava aydnlikken iskele takil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustMyStyle

İdo terminal kumlada degilmi? Sen gemlikte tutucaksin iskeleye cik denize önüne al sag tarafndaki kayaliklardan.gece ama.hava aydnlikken iskele takil

hmm anladım hocam eyw hafta sonu gidicem inş :) ido terminal iskelede deilmi ya :) bide o dediğin kurt'ları nerden bulabilirm karides'e geliyolarda adamlar 1 kilo kardes harcıo buna ya :)
  • Şimdi hocam walla telefon numarami gonderiyim ara istiosan anlatym not al

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    barajda balık avı yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    hocam dün tuttum karidesle 15 tane :):) çapariye gelmedi hiç ya :):) kurt taksam daha büyük balık gelirmi ? hep izmarit geldi 2 tanede istavrit geldi :) yanımdaki adam 15 tane felan capariyle istavrit cekti ben ise 1 tane :):) anlamadım olayı bakalım yine gidicem su kurtları nerden bulabilirimki_?
  • Karidesle istavrit tutuyorsan karedise verdigin paraya yazik tavuk gogsu al.bak sana güzel bi önerim olcak git 3 igneli izmarit takimi al 75 gr kursunu tak yem olarak bulabilirsen deniz kurdu veya midye veya karides bu siralamada olcak at ve oltayi gerdirip bekle. 1 tane kamış çan ida alabilirsin faydasini görceksin

hocam karides cok pis kokuyor ya balığı yiyesim gelmiyor walla zaten hic tadı yok ama kurt bulursam daha yararlı olcagına inanıyorum nerden bulabilirm deniz kurtlarını veya midyeleri balıkcılarda yok :(
  • bayat karides alırsan kokar tabi
  • :):) ipne balıkcıda olan onlardı hocam :):) taze olduqunu nasıl anlıcamki :)
  • kokmaması yeterli
    hımm bidakine kokusuna bakıcam zaten 3-4 tane yer var orda hepsine bakarım :):)
  • Midye bulsana midye en kötü git 1 tane spatula al kayalık warya dalga kıran oralardan topla yahu
  • :):) ewt mantıklı :) hafta sonu ordayım toplıcam :):)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.