Şimdi Ara

💰Gemini 10$ + 6$💰 Çekilebilir / PASAPORT ŞARTI YOK/Tüm Detaylarıyla Anlatım/DURDURULDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    KYC ve Hacim yaptığımız halde 20 Martta yapanların ödülleri yatmadı. Tepki olarak Trustpilot,appstore veya playstore'dan 1 yıldız ile oylayarak en azından tepkimizi belli edebiliriz.

https://www.trustpilot.com/review/gemini.com

play.google.com
    Gemini: Buy Bitcoin & Crypto - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gemini.android.app

Merhaba arkadaşlar
    Gemini bildiğiniz gibi önceden pasaportu zorunlu tutuyordu ama bugünle beraber bu zorunluluk kalktı.
    Yapmanız gerekenleri yazıyorum.

1) Aşağıdaki referans linkinden üye oluyorsunuz:
    gemini
    You’ve been invited to Gemini!
    https://www.gemini.com/share/vd5rmvz38

Promosyon kodu yazan yer boş ise vd5rmvz38 yazınız lütfen.
    Referanssız linkte ödül yok:
    gemini
    Cryptocurrency Exchange to Buy Bitcoin and Ether | Gemini
    https://www.gemini.com

💡Ödülü vermem için referansımla üye olurken video görüntüsü veya ekran kaydı alarak alarak bana telegram üzerinden atmanız gereklidir ve +10$ btc ödülü yattığında yine ekran görüntüsünü yollarsanız bende size 6$'ınızı verebilirm. Gemini'de referans ile kayıt olanları göremediğimiz için böyle bir yol kullanmak zorundayım.💡

2) Daha sonra kimlik ile kyc tamamlıyorsunuz, çoğunlukta 5 dk içinde oluyor. Mail olarak haber veriliyor. (authy(iki faktörlü kimlik doğrulama) açtığınız veya şifre değişikliği yaptığınız zaman 72 saat çekim yasak oluyor,dikkat ediniz.)

3) Kullandığınız borsadan Gemini'ye coin yolluyorsunuz. Kendi borsanızdan LTC yollayarak az fee ile işlem yapabilirsiniz.

4) 100$'lık hacim yapmamız gerekli. Örnek olarak 55$ ltc yolladınız bir kere al bir kere sat yaptığınızda 110$ oluyor ve hacim görevi tamamlanmış oluyor.

5) Hacmi tamamladıktan sonra paranızı çekebilirsiniz. İlk 10 çekim işlemi ücretsizdir.

6) Ertesi gün sabah(İş günleri içinde verileceği yazıyor) 06.00'da 10$ btc size ve de bana $10'lık btc yansıyor. Bana gelen ödülün %60'ını size veriyorum. Şu an için 6$ değerinde.

Not: Hacim yaparken daha az fee ücreti ödemek için ayarlarda aktif trader'ı seçin.(Bilgisayar üstünden girip; Account- Settings-Aktif trade seçeneği alt tarafta. Telefon uygulaması içinden olmuyor. Bilgisayarım yok diyorsanız telefonda chrome,safari,google vb üzerinden giriş yapıpta bu seçeneği kullanabilirsiniz.
    0,40-0,50$ gibi fee ödüyorsunuz. İmkanınız varsa bilgisayardan daha kolay yapabilirsiniz.
    Ltc yi LTC/USD olarak alıp daha sonra satınız(55$ ile işlem yaptığınızi varsayıyorum,110$ işlem hacmi oluşmuş oldu)

Daha sonra LTC'yi withdraw kısmından çekebilirsiniz. Hemen çekim olmuyor yaklaşık 25-30 dk bekledikten sonra mail geliyor deposit confirmed şeklinde ve sonrasında çekimi tamamlıyorsunuz.

Sorularınız için özelden veya telegramdan yazabilirsiniz.

Ödeme konusunda diğer konularıma bakabilirsiniz.

Ödeme kanıtları:
    💰Gemini 10$ + 6$💰 Çekilebilir / PASAPORT ŞARTI YOK/Tüm Detaylarıyla Anlatım/DURDURULDU
    Referans ile kayıt olana ait çekim örneği eklendi:
    gemini
    Crypto Referral Program | Gemini
    https://www.gemini.com/refer-a-friend

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kriptokerem -- 22 Mart 2022; 17:41:22 >

• yapıyorum hocam sizden kaydı aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runo487 -- 19 Mart 2022; 21:12:34 >
  • Tmmdir hocam, telegramdan kayıt videosunu atarsanız sevinirim:)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • burada ltc attığımızda neyi neye dönüştürelim? en az fee nasıl olacak?

• turkceoguz kullanıcısına yanıt
    Konuya ekledim gerekli bilgileri hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kriptokerem -- 20 Mart 2022; 1:34:10 >
  • İyi akşamlar, kampanya hâlâ devam ediyor mu? Ediyorsa sizin refinizden üye olacağım. Bir de duyduğum kadarıyla bazı kullanıcıların hesaplari kilitlenmiş ve paraları içeride kalmış öyle bir şey duydunuz mu siz? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet 3 gun cektirmiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konuyu bu durum hakkında güncelledim👍🏻 Bir sorun yoktur.

• telegramdan yazdım hocam.

• Telegramdan iletişime geçildi hocam👍🏻
    Günceldir

• Kerem hocamın refiyle üye oldum, ekran videosu da attım teyit etti. Bu sabah geminiden ödüller gelince kerem hocam da söz verdiği gibi 6 doları gönderdi. Tekrardan teşekkür ediyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş sorularıma yardımcı oldu ve ödemeyi hızlıca yaptı. Bilginiz olsun. :)

• Ödemeyi 6 dolar olarak sorunsuz teslim aldım. Teşekkürler.

• yaptım hocam bende senin referasnınla video çektim atıyorum telegramdan yarın da ödülün ekran görüntüsünü atarım

• zıp-zıp Z kullanıcısına yanıt
    Tmmdır hocam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.