Şimdi Ara

GEMİLERİ KARADAN YÜRÜTME MESELESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğimiz üzere Fatih Sultan Mehmed, İstanbul'un fethi sırasında gemileri karadan yürütmüştür. Böyle bilinir. Bugün bir tanıdığım bu olayın gerçek olmadığını, gemilerin karadan yürümediğini iddia etti. Eğer karadan yürütülseymiş, Bizans bu gemileri görürmüş. E gemiler nereden geldi o zaman dedik. Zaten varolan Fatih Tersanesi'nden çıkarıldığını söyledi. Sizce nasıl oldu bu olay, gemiler karadan yürütüldü mü yürütülmedi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live Free or Die -- 16 Mayıs 2013; 17:06:44 >

• karalar gemiden yürütüldü.
  • UP!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyen Ölü

Bildiğimiz üzere Fatih Sultan Mehmed, İstanbul'un fethi sırasında gemileri karadan yürütmüştür. Böyle bilinir. Bugün bir tanıdığım bu olayın gerçek olmadığını, gemilerin karadan yürümediğini iddia etti. Eğer karadan yürütülseymiş, Bizans bu gemileri görürmüş. E gemiler nereden geldi o zaman dedik. Zaten varolan Fatih Tersanesi'nden çıkarıldığını söyledi. Sizce nasıl oldu bu olay, gemiler karadan yürütüldü mü yürütülmedi mi?

/>

TARİHİ BÖYLE DEĞİŞTİRMEK İSTİYORLAR İŞTE YOK YÜRÜTÜLMEMİŞ ŞUNU BİLSİNLER YÜRÜTÜLMÜŞTÜR

• quote:

Bildiğimiz üzere Fatih Sultan Mehmed, İstanbul'un fethi sırasında gemileri karadan yürütmüştür. Böyle bilinir. Bugün bir tanıdığım bu olayın gerçek olmadığını, gemilerin karadan yürümediğini iddia etti. Eğer karadan yürütülseymiş, Bizans bu gemileri görürmüş. E gemiler nereden geldi o zaman dedik. Zaten varolan Fatih Tersanesi'nden çıkarıldığını söyledi. Sizce nasıl oldu bu olay, gemiler karadan yürütüldü mü yürütülmedi mi?

/>

Gecen ayda biri boyle bir konu acti sen miyin yoksa
    Hepte bir tanidik soyluyor boyle seyler kim bu tandiklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmediyse daha büyük bir başarı :D
  • @rainbow05

Yok o ben değildim. Tanıdıklar konuşuyor hocam, bende sizlerin görüşünü merak ettim sorayım dedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir up daha atıyorum. Yukarıda kalmazsa 7-8 gibi uplayacağım.
  • quote:

/>

Yürütülmedi deyip kendini bilmiş gibi yapıp yok öyle olmaz yok böyle olmaz diyenlere inanma. O gemiler ordan yütüldü geçirildi İstanbul Feth Edildi. Çekemeyenler uyduruyor yediremiyor aldırma.

• İstanbul'uda uzaylılar fethetti zaten
  • çekemeyenler ve yürütülmedi diyenler neye dayanarak diyorlar bunu, ilkokul tarih öğretmenlerine dayanarak mı?
    arkadaşım haliçin çok yakınında okuyan biri olarak söylüyorum: " yürütülmedi".
    çekemiyorlarmış hahaha.

Savaşı çok büyük kayıplarla sürdüren Fatih, düz yollardan kazanamayacağını anlayınca psikolojik savaşa başvurdu.
    2-3 gemiyi düşman gözünün önünden karadan yollayıp, eskiden yaptırdığı tersanelerdeki gemileri haliçteki zincirin diğer tarafında denize saldı.
    çoluk çocuğun lafına kanma.

hayır çekemiyorlar diyorsunuz da dostum, bence düşmana böyle bir psikolojik baskı uygulayıp savaşı kazanmak;gemileri karadan yürütmekten pek ala daha akıl işi ve övünülebilir bir şey...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.