Şimdi Ara

Gemi mühendisligi ytü mü piri reis mi sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Puan olarak yildiz teknik biraz daha iyi görünüyor ama her puani daha iyi olan daha iyi egitim verecek diye bir kaide yok. Piri reisin avantajlari dezavantajlari nedir sizce?
    Suan 80 küsür tyt yapiyorum türkce 30 üstü goremedim henüz 90 a tamamlayacagima inaniyorum. Ayt 25 30 matematik yapiyorum konu eksigim cok olmasina ragmen fakat ayt fen sıkıntı biraz. 5 10 net felan daha yeni basladim. Obp 70 ozellikle bu 2 haftayi iyi degerlendirmeye calisicam kalan zamanda konu eksiklerime yogunlasicam. 90 Tyt 55 ayt yetisir mi sizce kalan zamanda?

    Ve meslek tercihinde cok kararsizim. Gemi mühendisligi yüksek maasiyla aklimi celiyor. Mezuna kalip dis hekimligi icin calissam mi diye dusunuyorum bir taraftan. Bu sene diş gelmesi cok zor heralde bu netlerle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam denizciliği hiç tavsiye etmem ama ben her türlü zorluğuna katlanırım diyorsanız prü seçin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Meslek olarak imkanim oldukca arastirdim ve yapacagima inancim tam. Universite tercihi konusunda hic emin degilim. Kafamda söle bir mantik olusuyor, kac k yaptiysam sonuna kadar puanimi kullanayim. 30k ise gidip 50k lik bolume girmeyeyim gibisinden. Tabi yazarim gelir gelmez o ayri bir mesele. O yüzden puani daha dusuk bir yeri tercih etmek konusunda kuskularim var. Kalan zamanda bu netleri ne kadar arttiririm o da biraz tartisilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam denize mi çıkacaksınız yoksa gemi inşaatı ve gemi mühendisliği bölümü mü? Eğer denize çıkacaksanız itü mezunları daha kolay iş buluyor diye biliyorum ama diğer üniversitelerde oldukça iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.