Şimdi Ara

Gem fiyatları çıldırdı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vallahi ilk fiyat dustugunde aldik eficegimiz zarari simdiden ettik zaten. Bu fiyatlar duser ama artmaz gemde onu net anladik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: clabnick

Vallahi ilk fiyat dustugunde aldik eficegimiz zarari simdiden ettik zaten. Bu fiyatlar duser ama artmaz gemde onu net anladik

Blizz müdahele edecek. Bu fiyatlat normal değil bir hile var yoksa hangi insanoğlu 1 gemden 8-9m zarar eder ve bunu devam ettirir ?
  • Bence bunu bliz yapiyor yastik altindaki goldlari eritmek icin :)

• arkadaslar, oyunda duzgunce kimsenin gem'e ihtiyaci kalmadi, piyasada cok fazla gem alis satisi oldugu icin fiyatlar yavas yavas asagi cekiliyor. Nedeni budur, bu yuzden de maaliyetinden daha ucuza gidiyor.

Yoksa ne dube, ne blizzard hamle yapiyor.

Dusunun gemin maaliyeti 1000 lira, elinizde 100 tane var, baktiniz AH fiyati 990 lira, siz de elinizden cikartmak istiyorsunuz 980 liraya koyuyorsunuz, bir baskasi da sizin 980'i gorup 970'e koyuyor. Ve gemler satilmadikca da fiyatlar asagi cekiyor. Bir baskasi da diyelim 970den AH aliyor, 100lerce ucuz diye, sonra fiyat 950'lere dusunce bagri elimden ciksin diyerek 940'a koyuyor. Boyle boyle fiyat cekiliyor kimse gem almadikca... Su an milletin elinde 1000lerce her turlu gem var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 26 Ekim 2012; 16:54:45 >
  • Bu ekonomiyi "soulbond" kavramı olmadan nasıl ayakta tutacaklar aklım almıyor. Sanki her gün yüzlerce player oyuna katılıyorda ekonomi sürekli canlı... O kadar blizzard çalışanının vardır bir bildiği.
    Adamlar world of warcraftta nasıl bir sistem kurdularsa yıllardır hiç resesyona gitmedi. Ekip sağlammış WoW un.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaansam

Bu ekonomiyi "soulbond" kavramı olmadan nasıl ayakta tutacaklar aklım almıyor. Sanki her gün yüzlerce player oyuna katılıyorda ekonomi sürekli canlı... O kadar blizzard çalışanının vardır bir bildiği.
    Adamlar world of warcraftta nasıl bir sistem kurdularsa yıllardır hiç resesyona gitmedi. Ekip sağlammış WoW un.

Wow dada bir ara ekonomik sarsıntı olduydu diye hatırlıyorum ama diablo kadar para üzerine dönmediği için hatırlayamıyorum bile ne zaman olduğunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakimichi-kun

quote:

Bu ekonomiyi "soulbond" kavramı olmadan nasıl ayakta tutacaklar aklım almıyor. Sanki her gün yüzlerce player oyuna katılıyorda ekonomi sürekli canlı... O kadar blizzard çalışanının vardır bir bildiği.

Wow dada bir ara ekonomik sarsıntı olduydu diye hatırlıyorum ama diablo kadar para üzerine dönmediği için hatırlayamıyorum bile ne zaman olduğunu

wow ekbi şu diablonun rmahına ahına vahına bir el atsa :D
    wowda ekonomik sarsıntıyı genelde playerler yaşadı , dilencilerimiz vardı "aga 1 gold please" adam dilenirdi yinede oynardı oyunu. Hatırlarsın mobtan ot düşse onu gider ah de satardın çünki illa bir alıcısı var illaki birinin işine yarardı.
    Diablodaki Ah ve Rmah şahsi fikrime göre wow ile kıyaslarsam "acemice". ilerde düzene oturur diye düşünüyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hakimichi-kun

quote:

wow ekbi şu diablonun rmahına ahına vahına bir el atsa :D
    wowda ekonomik sarsıntıyı genelde playerler yaşadı , dilencilerimiz vardı "aga 1 gold please" adam dilenirdi yinede oynardı oyunu. Hatırlarsın mobtan ot düşse onu gider ah de satardın çünki illa bir alıcısı var illaki birinin işine yarardı.
    Diablodaki Ah ve Rmah şahsi fikrime göre wow ile kıyaslarsam "acemice". ilerde düzene oturur diye düşünüyorum.

Doğru yav, Wowda herkesin para kazanabileceği bir yol vardı, kimisi gatheringden ufak ufak kimisi crafttan, kimisi grindden bir şekilde bel doğruluyordu

• Emerald'lar 8m'ye inecek derken 13m'ye fırladı.
    Ben dediydim hafta sonu çıkacak diye ama dosta inandım almadım dostlar... Neyse giden 2,5k dps olsun, yine de değmezdi o paraya. =P
  • gem yapım maliyetleri mi düşecek. bizim haberimiz yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

Emerald'lar 8m'ye inecek derken 13m'ye fırladı.
    Ben dediydim hafta sonu çıkacak diye ama dosta inandım almadım dostlar... Neyse giden 2,5k dps olsun, yine de değmezdi o paraya. =P

2.5k dps için 40 m vermeye değmez, boşuna demiyoruz alma diye :D
  • DÜn baktığımda rubyler 8mdi bugün 6ya düşmüş aldım bitane ne iş anlamadım bence. Daha 1 ay önce 22mdu
  • Piyasaya 5-6 milyona sattiktan sonra gem maliyet fiyatlarini 3e dusururler piyasadaki tum paralar toplanms olur:) direk komplo teorisi, yok arkafaslar olmaz boyle bisi:))))

• Ben stok yapmaya başladım bliz alay edşyor milletle.
  • Ruby 9m olmuş şimdide ne oluyo arkadaş anlamıyorum bi türlü
  • ben 6 tane topaz star aldım. 5.300.000 tanesi
  • nasılsa ilerde fiyatlar normale dönecek diye gem stoklamayın. us serverda 5m e kadar düşmüştü şimdi 8m civarında. asia serverında ise 142k evet sadece 142k radiant star emerald dan bahsediyorum. şifre girme ekranındayken options a tıklayıp serverı seçebiliyosunuz. girip bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: excellency23

nasılsa ilerde fiyatlar normale dönecek diye gem stoklamayın. us serverda 5m e kadar düşmüştü şimdi 8m civarında. asia serverında ise 142k evet sadece 142k radiant star emerald dan bahsediyorum. şifre girme ekranındayken options a tıklayıp serverı seçebiliyosunuz. girip bakın.

142k ya o mal varsa kimse kusura bakmasın dupe yok diyen saçmalıyor artık. 15m maledecende piyasası düştü diye 140k ya satacan öylemi ? Hikaye bu işler.
  • Arkadaşlar şu an Star Ruby gem kullanıyorum Helmde. Daha fazla Exp için değiştirmeyi düşünüyorum. Fiyat olarak hangi gemi tavsiye edersiniz bu zamanlarda? Tam piyasayı bilmiyorum ama bu ara fiyatlar uygun geldi
    Not : Çok fazla param yok ihtiyacım olan itemler için para biriktiriyorum. Beni çok etkilemeyecek olması açısından Perfect Star Ruby düşünüyorum ne dersiniz?

Edit : Perfect Star Emerald için de fiyat uygun mudur acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asetil Co A -- 29 Ekim 2012; 0:36:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asetil Co A

Arkadaşlar şu an Star Ruby gem kullanıyorum Helmde. Daha fazla Exp için değiştirmeyi düşünüyorum. Fiyat olarak hangi gemi tavsiye edersiniz bu zamanlarda? Tam piyasayı bilmiyorum ama bu ara fiyatlar uygun geldi
    Not : Çok fazla param yok ihtiyacım olan itemler için para biriktiriyorum. Beni çok etkilemeyecek olması açısından Perfect Star Ruby düşünüyorum ne dersiniz?

Edit : Perfect Star Emerald için de fiyat uygun mudur acaba?

Perfect Star Ruby 2.7m
    Perfect Star Emerald 2.8m almış bulunmaktayım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.