Şimdi Ara

GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ SES VEREN CEP TELEFONU!!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
125
Cevap
1
Favori
26.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gercekten samsung telefonlar fazla ses cıkarmıyormu
  • quote:

Orjinalden alıntı: a.xos

gercekten samsung telefonlar fazla ses cıkarmıyormu

vardır çıkaranı ama ben bilmiyorum...
  • N95 nasıl arkadaşlar? N95'in sesi, N73'ten kalitesiz ve azmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: THESHUCK

N95 nasıl arkadaşlar? N95'in sesi, N73'ten kalitesiz ve azmı?

daha nitelikli en azından tizlerde bağırmıyor ama düşük

Ben N95'in sesini tercih ederim hoparlörde

N82 hoparlörü ...tam bir hayal kırıklığı
  • N95
  • SE W810i den kimse bahsetmemiş ama bence yabana atılmayacak kadar güzel ses veriyor özellikle kutu içinden çıkan kulakiçi kulaklıkları ile çok kaliteli ses veriyor.
  • Her modeli deneme şansı bulamadım ama Sony Ericsson P serisinde en fazla sese sahip telefon p910i
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydinorkun

SE W810i den kimse bahsetmemiş ama bence yabana atılmayacak kadar güzel ses veriyor özellikle kutu içinden çıkan kulakiçi kulaklıkları ile çok kaliteli ses veriyor.

sadece iyi en iyi deyil

Bu arada Arkadaşlarbana göre en iyi müzik telefonu N91 zaten Kulaklık konusunda 1.ci sırada ama hoperlörlerinin sesleri yüksek deyil bunuda kaliteli bir hoperlör alarak giderebilirsiniz
    N91 çok iyi kulaklık çıkışı olduğundan hoperlörlerede iyi ses verir
  • bana hoparlör çıkışı önemli net vede yüksek olmasını istiorum.tercihim 5610 beklentilerimi karşılarmı sizce
  •  GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ SES VEREN CEP TELEFONU!!!

bakın;
    http://www.gsmarena.com/alcatel_ot_s853-pictures-1106.php

alcatelin 2+1 ses sistemine sahip bu modelinin en kaliteli ve yüksek sesi verdiğini varsayıyorum.. belki max. ses konusunda 6233 yada yeni gelen n81 kadar yüksek başarım sunmuyor olabilir. ama en azından 2+1 ses sistemine sahip olmasına paralel, kaliteli ses verdiği tezini ortaya atabilirim.
    forumda da bi dönem işlenen bi konu.., alcatel markası altında ya 5+1 yada 4+1 sisteme sahip bi başka model daha tanıtılmıştı. sanıyorum böyle bi sistemin gövde gösterisinden öteye gitmeyerek pil canavarı boş bi model olacağı fikrine kapılşmış olacaklar ki o modeli şuanda etrafda göremiyoruz.
    bu tarz gövde gösterisi amacına yönelik özellikle uzakdoğu pazarında, duyulmamış çin markalarının 5+1 sisteme sahip bi çok modeli, hatta bunlar arasında pocket pc türünden örnekler olduğunuda ayrıca belirteyim ..

ayrıca telefon bölümünde pek dile getirilmiyor ama,
    bu benim gözlemim; dış hoparlörde 6233 den, kulaklıkda n91 den daha yüksek ses verirmi gözlemini yapmadım, bu yüzden tam olarak bilemiyorum ama,
    pocket pc sisteme sahip bilgisayarvari cihazlar gerek kulaklık gerek dış hoparlörde gerçekten tatminkar derecede iyi ses çıkışına sahipler.

• N91 kulaklıkta gerçekten çok başarılı.
    Dış hoparlore ses verme konusunda da Motorola E398'i çok beğenmiştim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: buzzy104

bana hoparlör çıkışı önemli net vede yüksek olmasını istiorum.tercihim 5610 beklentilerimi karşılarmı sizce

5610 iyi en iyi istiyosan N91 kesinlikle

GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ SES VEREN CEP TELEFONU!!!

müzikten anlıyosan JBL BOSE harman kardon gibi markaları bilirsin N91 zamanında nokia bu markalarla anlaşma yapmıştı aksesuarlar bu markalardan olabiliyo

•  GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ SES VEREN CEP TELEFONU!!!

• Motorola e398,rokre2,n81 ve 91
  • Samsung İ450'den müzik dinlemedim ama N91'den iyi olduğunu sanmıyorum. Adı üstüne sadece bir SÖYLENTİ
    Şimdiye dek; 5700, 5610, N95, N73, N91, N81, W950i (kullandım), W610i, W810i, W800i, N71, 6233 gibi telefonlardan müzik dinledim ve N91 hiçbiriyle kıyaslanamayacak kadar iyiydi (N81 hariç o kıyaslanabilir çok fark yok zaten aralarında). Sonra N81, sonra 5610, sonra W950i... 6233, N73 hoparlörde iyiler fakat kulaklıkta pek ahım şahım ses veremiyorlar. Hem hoparlör ses çıkışı hem kulaklık ses çıkışı çok iyi olsun diyorsan ve kaliteli video, DivX filmler izlemek istiyorum diyorsan N81 almalısın. Bu arada hiç İPhone diyen olmamış çok şaşırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermeni_Surprizi -- 8 Şubat 2008; 11:58:11 >

• Ben uzun süredir nokia cep telefon modellerine pek ilgi göstermiyordum.
    Fakat 1-2 ay önce N73 Music Edition elime aldım inanamadım böyle birşey olamaz o ne ses öyle be kardeşim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeBeto18

Samsung İ450'den müzik dinlemedim ama N91'den iyi olduğunu sanmıyorum. Adı üstüne sadece bir SÖYLENTİ
    Şimdiye dek; 5700, 5610, N95, N73, N91, N81, W950i (kullandım), W610i, W810i, W800i, N71, 6233 gibi telefonlardan müzik dinledim ve N91 hiçbiriyle kıyaslanamayacak kadar iyiydi (N81 hariç o kıyaslanabilir çok fark yok zaten aralarında). Sonra N81, sonra 5610, sonra W950i... 6233, N73 hoparlörde iyiler fakat kulaklıkta pek ahım şahım ses veremiyorlar. Hem hoparlör ses çıkışı hem kulaklık ses çıkışı çok iyi olsun diyorsan ve kaliteli video, DivX filmler izlemek istiyorum diyorsan N81 almalısın. Bu arada hiç İPhone diyen olmamış çok şaşırdım

haklısın N91 veya N81 ama N81 benim baş favorim ondan almayı düşünüyorum yanlız telefonun tuşlarını ve kapağını beyenmedim bunuda göz önünde bulundur

• quote:

Orjinalden alıntı: Teknode

Ben uzun süredir nokia cep telefon modellerine pek ilgi göstermiyordum.
    Fakat 1-2 ay önce N73 Music Edition elime aldım inanamadım böyle birşey olamaz o ne ses öyle be kardeşim.
    bence sen müzik telefonu görmemişsin baksana N73'ü bile beğendiğine göre N81 N91 görsen bilmiyorum tepkin nolacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: cakaoz

Nokia are placing their bet on the dedicated DSP unit utilized in all of the XpressMusic models. The Digital Signal Processor offers improved sound processing algorithms and allows for the wanted signal to be efficiently separated from the noise, so the when the signal comes to the output point crystal clear. The DSP operates such sophisticated characteristics as the dynamic range (the ability to reproduce both high and low frequency sounds with equal quality), the frequency range, the noise levels, non-linear distortion and so on. Combined with the multitude of customizable settings, the sound quality of the 5310 and 5610 stays on an unmatched level. These two are among the best music phones ever, as far as the objectiveness of such a criterion as "the best" goes (since tastes differ).

Yani kısaca fiyat performans odaklı en iyi müzik telefonu Nokia 5310 ve 5610'dur...

Fiyat performansına bakan yok en iyisi soruluyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: tek_korsan

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.