Şimdi Ara

Gelmis geçmis en iyi cizgi romanlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Okuduklarım icinde en cok eglendigim ve okudukca okuyasımın geldigi cizgi romanlar Marvel Civil War ile Batman the killing joke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • silver surfer
  • Watchmen serisi iyidir fırsat bulursam bir ara before watchmen i de okuyacağım ayrıca watchmen tüm sayılar bir arada d&r da satışta türkçe olarak okumak isteyenler için
  • Kingdom Come (DC Comics)

Superman: Red Son (DC Comics)
  • Superman/Doomsday: Hunter/Prey (DC Comics)
  • killing joke
    ondan sonra hiçbir comics zevk vermez oldu,sanatın zirvesi
    v for vendetta
    filmden çok farklı ve ağır bir eser bazen ara vermek gerekiyor okurken
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 95-96 yılında çıkan superman ve batman çizgi romanlarına bayılırdım.. isimlerini tam hatırlamıyorum ama bane'in batman'in belini kırdığı ve yerine sarışın bir elemanın geçtiği sayılılar, superman'ın doomsday ile kapışmaları bu sayılara denk gelir..

bir de bulabilsem tmnt (eski sayıları) ve masters of the universe çizgi romanlarını almayı çok isterim..
  • abi buyuk mavinin yayınladığı sayıları diyosun,elemanın adı azrael.bende ne beklerdim o sayıları ya ay bitsin diye dua ederdim yeni sayı için hepsi tam takım duruyo bende
  • last blade kullanıcısına yanıt
    çok iyi ya.. benim hepsi gitti.. zamanında amerikadan getirttiğim ultimate spiderman ve ultimeata xmen'ler vardı.. ilk sayılar.. sonra onlarıda sattım.. elimde pek bişey kalmadı.. kadıköyde eski superman sayılarının toplama bir kiatpçığını buldum.. o sayıları çok severim.. birde batman forever'ın film çizgi romanını.. ilk çıktığı zaman 1995 senesinde hediye olarak gelmişti ama kaybetmiştim.. bulunca almıştım hemen..
  • hatta film sayısı filmden geriide başlıyo .two face in arkhandan kaçmasıyla.

gerçekten acaip sayılardı ya.helle bane in batmani kırması her darbede ben de göcüyodum çoçukluk işteya ben ultimates evrenini hiç tutmadım ,tamam gerçekçi ama yıllardır bildiğimiz elemanların öyle trajik dönüşümleri hoşuma gitmedi
  • Sandman.
  • last blade kullanıcısına yanıt
    ultimate ilk başta hoşuma gitmişti.. x men'i sevmiştim hala severim ama spiderman'e bende ısınamamıştım.. daha sonra ölmüş zaten sanırım.. çizimler çok güzeldi ama dha çok çocuklar için yapılmış gibiydi

amerikadan gelen çizgi romanların reklamlarını çok severdim o zamanlar tekken 4'ün reklamı vardı bir tanesinin arka kapağında..
  • Batman The Long Halloween
    Civil War
    The Walking Dead
  • Zagor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • birde conan ın mürid isimli sayısı vardır ki resmen sonunu gözler nemli okumuştum.
  • Gelmiş geçmiş bence çok iddialı bir kalıp. Benim olağan dışı derecede güzel bulduğum bazı sayılar (aklıma geldikçe eklerim)
    Daredevil Father
    Daredevil #500
    Batman : Devil's Advocate
    Watchmen #4
    ...
  • Civil War ve House of M
  • civil war house of m avengers vs x-men konu olarak oldukça güzel ama iş çizim konusuna gelinnce invincible iron man:extremis dünyada tek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.