Şimdi Ara

Gelmiş Geçmiş En Çok Sıçrayanlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
0
Favori
19.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında Meslek Sırrı söyleyemem. Yine de şöyle bir şey diyeyim ;

Bunları bulmak için bakmadığım yer,forum vs. yer kalmadı ve anca bulabildim.Yani bunlar doğrudur.Bundan emin olabilirsiniz.
  • Carter nasıl 109 cm ve Wade nasıl 89 cm zıplıyor yaw bi yanlışlık olmalı Carter benim bildiğim 120 cm felan zıplıyor şimdi diyeceksiniz 120 cm zıplasa potayı 13 cm geçer o zaman Kadour Ziani 147 cm zıplıyorsa 21cm potayı mı geçiyor bence Carter ve Wade az yazılmış
  • Yanlışlık yok.Kadour Ziani o kadar sıçrıyor.Merak etme sen Ayrıca Vince Carter ın nedeni de açıkladım yukarıda yazdım.Oku istersen

Buyur sana fotosu.Adamın çemberin içine bile tükürücek kadar sıçrıyor. ;

Gelmiş Geçmiş En Çok Sıçrayanlar

Sende bize Vince Carter ın kafasının 13cm geçtiği fotosunu gönder inanalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elevator -- 19 Eylül 2007; 16:57:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: İlkkan23LeBron

Yanlışlık yok.Kadour Ziani o kadar sıçrıyor.Merak etme sen Ayrıca Vince Carter ın nedeni de açıkladım yukarıda yazdım.Oku istersen

Buyur sana fotosu.Adamın çemberin içine bile tükürücek kadar sıçrıyor. ;

Gelmiş Geçmiş En Çok Sıçrayanlar

Sende bize Vince Carter ın kafasının 13cm geçtiği fotosunu gönder inanalım.

Bende öyle bir resim yok ama çoğu yerlerde 120 cm felan yazıyordu ben ondan öyle dedim ama Ziani de 21 cm de geçmiyordur be tmm çok iyi zıplıyor ama biraz abartılı ve Carter ın bir değirmeni vardı kafası potayı geçmiş bi şekilde fast break te yapmıştı toronto yıllarında 109cm az gibi yinede ama senin dediğinde doğru olabilir bişey demiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mericgenc -- 19 Eylül 2007; 17:14:39 >

• Foto enlemesine olduğu için öyle gözüküyor.Ama cidden geçiyor.Omzu geliyor neredeyse.Hem bu 147cm Slam Nation un resmi sitesinde yazıyordu

Vince Carter ın o değirmen samcını hatırlıyorum.Charity Game maçı.Rafer Alston fast break de topu panyaya atıyor ve değirmen basıyordu.Sanırım bunu diyordun.

Ama yinede Vince Carter ın bundan daha çok sıçradığı bir videoyu pek bulamazsınız ;

http://www.youtube.com/watch?v=kwlzMPA-G9k

• quote:

Orjinalden alıntı: İlkkan23LeBron

Foto enlemesine olduğu için öyle gözüküyor.Ama cidden geçiyor.Omzu geliyor neredeyse.Hem bu 147cm Slam Nation un resmi sitesinde yazıyordu

Vince Carter ın o değirmen samcını hatırlıyorum.Charity Game maçı.Rafer Alston fast break de topu panyaya atıyor ve değirmen basıyordu.Sanırım bunu diyordun.

Ama yinede Vince Carter ın bundan daha çok sıçradığı bir videoyu pek bulamazsınız ;

http://www.youtube.com/watch?v=kwlzMPA-G9k

Yok bunu demiyordum da buda çok iyi bir smaç çok iyi sıçrıyor çift ayak çok uzak bir yerden zıplayarak panyadan gelen topa değirmen vurmak acayip birşey tabii de benim bahsettiğim başkaydı belki aynı yüksekliğe çıkmıştır yine ama bunda uzaktan zıpladığı için belli olmuyordur.Kadour Ziani için de slam nation da yazıyorsa doğrudur ama insanın inanası gelmiyor 147 cm zıplamak

• Demek ki bu smaç değil.Ama dediğin gibi o dediğin smaçta bunun kadar sıçrıyordur.

147cm e insanın gerçekten inanası gelmiyor.Hangi boyutta yaşıyor bu adam dedirtiresi geliyor ama oluyormuş demek ki.
  • İlkkan23LeBron

İlginç araştırman ve linklerin için teşekkürler.

John Stockton'ın bu kadar az sıçrıyor olması ilgimi çekti.

Michael Jordan'ı listenin başlarında görmek de ayrıca keyif verici.
  • Krilenko 68 cm az gibi.

Elimi kaldırdığımda parmaklarımın ucu 2,45'e denk geliyor. Smaç yapmam içi potayı 20 cm kadar geçmem lazım tahminen.
    Üniversitedeyden (10 sene önce) smaç yabiliyordum. 325-245=80 cm zıplayabiliyormuşum yani.
    Krilenko benden az mı zıplıyor yani.
    Adam o kadar blok yapıyor.
    Kolları uzun demeyin, olsa olsa normal insandan en fazla 15-20 cm daha uzun olsun. Adamın elleri yere sürtmüyor herhalde.
  • Adamın boyu 206.Kolları normale göre 15cm uzun.Oldu mu sana 221cm.

Üstelik blok a niye bakıyorsun ki sen? Mutombo ve Mark Eaton un ayağı yerden bile kalkmaz.Ama 5-5.5 blok ortalamaları var.Yani blok ile sıçramayı karıştırmayın.Az sıçrayıp blok koyanlarda var gördüğün gibi.
  • Ellerşne sağlık güzel paylaşım.
  • monta ellis hakkında bi bilgi varmı o da çok ii sıçrayabilio hatta kafası potanın nerdeyse hizasına gelio

bakınız:2007 rookie game
  • Zianinin potası alçak olabilir yada abartı zıplamışa benziyor.
  • Yeni gördüğüm bir adamı size taktim etmek istiyorum.Adı Doug Thomas.Üniversiteli. ;

http://www.youtube.com/watch?v=FbVJ1IvYkaI&NR=1

Kendisi 13 Feet e değebiliyor.Panyanın En Üstüne Değebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elevator -- 26 Eylül 2007; 23:21:51 >
  • guzel calisma ellerine saglik ve tabikide klavye ne
  • @Manero

Pota alçak değil.Sadece Kadour Ziani fazla sıçrıyor.

@DaRLoRd

Önemli değil. Teşekkür Ederim.

@El Salvador

Monta Ellis'in resmi sıçramasını hiç görmedim ben.2007 Rookie - Spohmore maçınıda izledim.Smaçları hala duruyor bende ama o kadar sıçramadı.Çok yükseğe çıktı ama kafasının o hizaya geldiğini göremedim.

@foreverkobe

Sağolasın. Teşekkür Ederim.

• zıplamanım boy faktoru ıle arası nasıl ılıskı kurula bılır faydası zararı gıbı.
    mesleklerı oldukları ıcın daıma calısıyorlar bızde calısırak yuksek bır deger elde edebılırız
    ak47 degerı dogrudur blok ıcın yeterlı.
    ve boy ıle kol ılıskısı nedır?bence govde kısmı daha uzun olan kolu uzun olur benım mantıgım bu yanı
    ben 4 ay calısma ıle 70 cm ulastımhedefım 1 metreyı asmak ama sabır ıle sızde zıplamanızı arttırmak ıcın topıclerımız var oradab yaralana bılırsınız cetın arkadas vıdeo hazırladı bızım ıcın
  • Güzel bir noktaya parmak bastın.

Uzun boy sıçramada dezavantajdır.Kısa olan daha çok sıçrar.

Tabi ülkemizde bazı insanlar diyelimki 17-180cm boyunda olup iyi sıçrayan birini görünce ''Adam o boyda bile sıçrıyor'' diyorlar.Bu saçma.Zaten kısa boyla daha iyi sıçranır.

Pivotlar genelde sıçrayamaz.Hatta bu yüzden bazı pivotlara ''kalas'' bile denir.Ama o pivotların kalıpları,gardlar kadar olsa emin olun ki o gardlardan pek farklı olmazlar.
  • asıl mantık olarak uzun olanlar avantajlı oldugunu dusunulur.ama dedıgın dogru aramızda baya ıyı sıcrayan olursa(tabı bende gelıstırcem cok daha yenı basladım )bız de buradakıler gıbı ızmımızı yazarız.ben daha yenı basladıgım ıcın bıraz az ama gelıstırecem mutlaka 1sene sonra topıc acarız ve aynı buradakı gıbı kendımızı yazarız
  • Benim aslında burada ismim var(dı).Ama çıkarttım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.