Şimdi Ara

Gelmiş Geçmiş En Çok Sıçrayanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
0
Favori
19.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada kafanın çemberi geçme olayı dedik madem :

ricky davis in charlotte hornets ta oynarken ( beyaz forma ve 21 numaralı forması, D-Rob gibi kesimli saç şekli vardı o smaçta )

şimdiye kadar hatırladığım en yüksek noktaya ulaşmıştı.

geriden çok iyi gelip girmeyen topu tamamlamıştı.

sallamış olmayayım ancak herhalde çenesi değecek bibiydi.

bununla ilgili de görüşleriniz neler peki.

daha yükseğini bilen var mı?
  • @alper440

Orada zaten 81cm sıçrıyor.Kafasının çembere gelmesine gerek yok.

@cetinkayas

Ben Teşekkür ederim.

O zaman sana ben açıklıyım.

Bu rakam %100 doğrudur.Emin oplabilirsin.Çünkü resmi sonuçtur.

Bu rakam şimdiye kadar sıçradığı en büyük rakamdır.Yani belkide şimdiye kadar 1 kez 121cm sıçrayabilmiştir.Belki de 2 kez.

2. Jordan dönemi ne demek anlamadım.Sanırım 95 den sonrasını diyorsun.Micheal Jordan 40 yaşındayken faulden topu geri çekerek basabiliyordu.İstiyorsan videosunu da koyabilirim.

Edit :

Ricky Davis in o smacını biliyorum.Çift el takip smacıydı ve o zamanlar keldi.İstiyorsanız onu da koyabilirim.Çenesi değilde yine de kafası rahat gelmişti.

Ben omzunun altıyla çembere değen adam biliyorum.Onu da koyabilirim isterseniz.Ağzınız açık kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elevator -- 14 Eylül 2007; 15:31:24 >

• shaq 81 cm
  • carter potaya kolunu sokuyor , carter olimpiyatlarda adamın ustunden geciyor smacı vuruyor sadece 109 cm zıplayarak mı oluyor bu olaylar ? ilginç ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: İlkkan23LeBron

@cetinkayas

Micheal Jordan,Vince Carter,Allen Iverson ve Kobe Bryant ın kiler resmi sonuç.Yani Vince Carter a 122 diyen bayağı bir atmıştır.Bir düşünsene.

198 + 122 = 320cm

320 - 305 = 15cm

Vince Carter ın kafasının çemberi bulduğu zor görülüyor.Birkaç smacında birazcık geçmiştir.Ama 15cm hiç bir zaman geçmedi.

Kobe zaten öyle anormal sıçrayan biri de değildir.

Iverson un zaten Marcus Camby nin üstünden bastığı videoda ne kadar çok sıçradığıda anlaşılıyor.

Micheal Jordan a gelirsek.Sen 120 diyorsun ben 121.Ne fark var abi.Yapma gözünü seviyim.

@alper440

Arkadaşım yanlış anlama ama siz Dwyane Wade i ne zannediyorsunuz? Adamın en fazla yaptığı değirmen

Siz Wade nin kafasının panyaya geldiğini kaç kez gördünüz? Adam hep tek el smaçlar falan basıyor.Abartmayın.

Ayrıca Ben Wallace çok iyi sıçrar.Kafasının çembere kadar geldiği videolarda vardır.

Shaq da iyi sıçrar.Kafasının çembere geldiği videolarda var.Sen Shaq ın Kirilenko dan daha fazla sıçrıyor.Kirilenko nun ne sıçramasını gördüyseniz artık.

Hatta alsana Shaq ın kafasının çembere geldiği video.20.saniyeyi izle yeter.

@ahmet89

Önemli değil.
    diosun sorada
    İlkkan23LeBron Tarih 14 Eylül 2007; 15:29:07
    @alper440

Orada zaten 81cm sıçrıyor.Kafasının çembere gelmesine gerek yok. diosun olayi anlamadım ben:S dengesiz misin nesin:S

• @hakan12345

198 + 109 = 307

Vince Carter ın kafası 2cm geçiyor mu çemberi orada? Belki de evet.Ama daha fazla değil.

Önce hesaplayın beyler.

@alper440

Adam akıllı konuş !!! Ne demek dengesiz misin sen?

Orada kafası geliyor.10cm falanda değil.Hemen hemen geliyor.Ve zaten Shaq ın kafasının çembere gelmesine gerek yok.81cm sonuçta.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakan12345

carter potaya kolunu sokuyor , carter olimpiyatlarda adamın ustunden geciyor smacı vuruyor sadece 109 cm zıplayarak mı oluyor bu olaylar ? ilginç ..

Harbi yaw.Bi bakalım.Carter bildiğime göre,1.97-1.98 falan ama yalnış biliyor da olabilirim.Yalnışsa kusra bakmayın.Freddy Weis'te 2.18'di galiba.

218-197=21 cm fark var aralarında.Hadi biraz geriden geldi desek.Aslında pek de imkansız değilmiş ama belki Weis sıçrayabilirdi ve faul yapabilirdi.

Kol sokma bence rahatlıkla yapılabilir.
  • carter meseselesi ile ilgili olarak;

carter ın smaç yarışmasındaki 4 smacının baya bi çözünürlüklü güzel bir videosunu izlemiştim bir arkadaşta.

maksimuma çıktığı zaman görüntü duruyor ve inch olarak yükselmesini yazıyordu.

en fazla kolunu soktuğu smaçta yükselmiş. onun için de 37 inch diye gösteriyordu videoda.

diğer 3 smacı ( geriden koşup çift el bastığı , bacak arası ve 360 değirmen ) 36 ve 35 inch di galiba ama hiçbiri 40 inch değildi.

40 inch de ancak 101 cm yapıyor zaten.

sonuç kolunu falan sokabilmesine rağmen sadece 109 zıplayabilmesi bence anlaşılabilir bir durum.

ayrıca zaten north carolina da çekilmiş fotoğraflarından birinde ve çift el çift ayak pota dibinden zıplamış

dirseği zor değiyordu galiba.

ayrıca bu foto boş sahada çekilmişti.

yani tutup da tevazu yapmasına gerek yok, maksimumunu göstermiş olası gerekir.

bu arada ilkkan23lebron kardeş 2. jordan dönemi derken evet 95 sonrasını kastetmiştim.

fakat washington da iken faulden basma olayını duymamıştım.

linkini verebilir misin?

arşivime alsam iyi olacak

• @ballrry

Haklısın.O smaç niye o kadar abartıldı anlamıyorum.Hiçte imkansız bir şey değil.Sadece en fazla 110cm falan sıçrıyor.Hepsi bu.

@cetinkayas

Evet o video bende var.Hatta buyur videosu ;

http://www.youtube.com/watch?v=T1GRtxpBCg4

Micheal Jordan ın 40 yaşında bastığı videoda burada ;

http://www.youtube.com/watch?v=9LTbsf_2qOE

MONTAJ YOKTUR.

Size şimdi sıçrayan adam gösteriyim de ağzınız açık kalsın.

Bu adamı merak etmişsinizdir.Ee doğaldır.Bu adam Harlem Globetrotters ın ''Wild Thing'' i 196cm lik Micheal Wilson dur.Bastığı smaç o zamanki dünya rekorudur.365cm lik potaya basıyor ama daha yükseğine basıcak kapasitede kendisi.Zaten videoda da anlaşılıyor.Bu rekoru Team FlighBrothers ı Wayne Clark namıdeğer ''Above and Beyond'' kırdı.O da 1 inç fazlasına(yani bu da 3cm e denk geliyor) bastı.Yani 368cm e.Ama o adam bu kadar yükseğe çıkamıyordu.Neyse ben koyuyorum video yu.Çok fazla konuştum heralde.Buyrun video ;

http://www.youtube.com/watch?v=QNhE0eJe5KI

Not : Orada 10 yazan yer 10 feet dir.O da tam NBA Potalarının gerçek boyudur(305cm).Bakın bakalım o 10feet hizasına neresiyle değiyor.Beli olmasa bile biraz üstüdür.

Sizin için üşenmedim fotosunu bile buldum o anın.Değerimi bilin.

Gelmiş Geçmiş En Çok Sıçrayanlar

10 yazan yer 305cm yani NBA Potası hizası.Unutmayın...

Kafası 11 feet in üstünde.Hatta 11 feet diyin siz.O da 30cm fazlası yani 335cm e denk geliyor.

İyi Seyirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elevator -- 14 Eylül 2007; 18:05:58 >

• dwight howard zıplayarak çemberi öpüyor biliomuydunuz
  • @hakan12345

Biliyorum.Hatta buyur videosu ;

http://www.youtube.com/watch?v=Oiwwnb3_U0o

Buyur fotosu ;

• iverson ın camby nin uzernden bastıgı smac warmıs acaba yutup linki werirmisn
  • quote:

Buyur ;

http://www.youtube.com/watch?v=Ozb-h1Kj5es

cok saol valla gormemistm bn iverson ın kollej ligindeyken bi smacı war onu biliodum bunu bilmiodum
  • Önemli değil dostum.

Bu arada isteyenlere Kadour Ziani nin 147cm sıçradığı videoyu ve fotoyu da koyabilirim.
  • çalışman için çok teşekkürler bende basketçilerin kaç cm zıpladığını arıodum çok saol..
  • quote:

@hakan12345

Buyur fotosu ;

• quote:

@hakan12345

Buyur fotosu ;

öpememişki

bunu yapan insan olamaz

• Beyler abartmayın.Ben size birsürü koyarım böyle kafası çemberi bulan oyuncu.Üstelik Dwight Howard 211cm.
  • ilkkan bu yükseklikleri nereden buldun
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.