Şimdi Ara

Gelmis gecmis en buyuk kazigi yedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu kiz konusu.Ama buraya gunde onlarca acilan kiz konularindan cok farkli.Zamani olan ve duzgun yorum yapanlar dinlesin.Aylar once kizin birinden hoslandim.Aylar dedigim 6 aydan fazla.Ayni ortamda bulunduk ve dedim aman be bi daha nerde gorcem sanki.Ama hersey o kadar farkli gelisti ki.Ortak arkadaslar sayesinde kizla felaket yakin olduk.Oyle boyle degil.Opmeler sarilmalar gun boyu beraber yurumeler.Dedim Allah'im sansima bak hic ihtimal vermezken kizla suan ne haldeyiz.Bana dedi hep yanimda olcaksin senin yaninda cok mutluyum.Tabi noldu asik oldum.Oyle boyle degil.Asik olanlar anlar.Sonra ne mi oldu?Yeni birini bulmus ve bana anlatiyo.Dusunun artik halimi.Gunlerdir mideme oyle bisey oturdu ki ustelik simdi onlari disaridan izlemesi var.Bittim ben...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yemişin kazığı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızılderililer amerikalılar newyork u 20 dolara vermiş sen kız konusuna en büyük kazık diyorsun
  • "erken kalkan yol alır, erken evlenen döl alır" derler.
  • kazık sanmış

• ne mi yapacaksın? kıza onu sevdiğini söyleyeceksin. iğne olacakmış gibi düşünüp cesaretini toplayacaksın, bitecek geçecek. sonrası ya kızla uzaklaşırsınız ya da kız da sana karşı bir şeyler hissetmeye başlar, ama ne olursa olsun karlı çıkmış sayılırsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bakin ne yapistirmislar
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sen de başka erkek bul ona anlat.

• O kizdan hayir gelmez bosver

• Bu işler böyledir artık vazgeçneye bakıcaksın ne kadar düşük biri olduğunu anladığın için srvineceksin

• Ona git ve deki : kalbinde yer yoksa guzelim ben ayaktada giderim. Garanti kiz bu laftan sonra aglar sana geri doner

• Sevda işleri geciktirmeye gelmiyor malesef, şansın varken söyleyecektin, yoksa o şansı yakalamak zor oluyor sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0299B8CF8 -- 22 Nisan 2014; 19:23:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kizlara guvenilmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Crimson

ne mi yapacaksın? kıza onu sevdiğini söyleyeceksin. iğne olacakmış gibi düşünüp cesaretini toplayacaksın, bitecek geçecek. sonrası ya kızla uzaklaşırsınız ya da kız da sana karşı bir şeyler hissetmeye başlar, ama ne olursa olsun karlı çıkmış sayılırsın.

Kiz diger cocukla ayrilana kadar soguk davranip kiz ne oldugunu sorunca bir durum ozeti yapmasi daha mantikli. Adam seviyomus ya la oyle kolay mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

quote:

Orijinalden alıntı: Crimson

ne mi yapacaksın? kıza onu sevdiğini söyleyeceksin. iğne olacakmış gibi düşünüp cesaretini toplayacaksın, bitecek geçecek. sonrası ya kızla uzaklaşırsınız ya da kız da sana karşı bir şeyler hissetmeye başlar, ama ne olursa olsun karlı çıkmış sayılırsın.

Kiz diger cocukla ayrilana kadar soguk davranip kiz ne oldugunu sorunca bir durum ozeti yapmasi daha mantikli. Adam seviyomus ya la oyle kolay mi?

Benimde aklimdan gecen buydu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.