Bildirim
#gelkardeşim
COLUMBIA PUFFECT™ HOODED JACKET 2008413257 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CH1BMGZP
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam hataylıyım bende hangi şehirdesiniz antakya mı ve şuan hangi okul ? -
11. Sınıfta meslek lisesinden anadolu ve fen liselerine geçiş yok diye biliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
antakya hocam erol bicelik atl 11 sen ? -
Kırıkhan Fevzi 12. sınıf :) -
ulan varya niye merkez de doğduysam puanımız bir sürü yere tutuyordu ama şehir dışı giye gitmedik ah be ah! -
En iyi liseler antakya'da zaten ben başka okuldaydım son sınıf olunca millet arpayı fazla kaçırdı bende değiştirdim okulumu oturduğun şehirde okumak her zaman avantajlıdır.Bizim antakyadan arkadaşlar geliyorlardı kırıkhana son sene geçtiler akşam 7 de evde oluyoruz diyorlardı.Hafta içi dershane işi zor oluyor şehir dışında olunca.Kendi şehrinde oku daha iyi. -
yani zor olur diyosun geçsek -
quote:
Orijinalden alıntı: 9786058821026
yani zor olur diyosun geçsek
Evet bayağı zor olur.Geçeceksen kendi şehrinde bir okula geç daha iyi olur.Son sınıfta 6-7 arkadaşım geçti uzak oluyor.Yoruluyor diye.Ama bildiğim kadarıyla meslek lisesi olunca değişmiyordu okul onu araştırdın mı ? -
Geçiş yok kardeşim.. -
Simdi baktim ankara fen e puanim yetiyo :o
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X