Şimdi Ara

Gelişmek istiyorum yardımlarınızı bekliyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır gitar sevdalısıyım sonunda aldım elektro gitarı etrafımda çalan çok insan var ve hepsi sakın kurs alma sadece bilmen gerekenleri öğren ve kendin geliş bunun daha yararlı olacağını düşünüyorlar aslında bana da mantıklı geliyor.Önerdiğiniz parmak alıştırması youtube dan Türkçe elektro gitar dersi gibi bildiğiniz ufak antremanlar varsa paylaşırmısınız ? Teşekkür ederim

• Guitar Pro indirebilirsin çok yardımı dokunur tab mantığını pekiştirmende. Parmak egzersizi olarak en iyi egzersiz bana göre sevdiğin parçalardır, hem kendini de tatmin etmiş olursun çaldığını anlarsın. 1-2-3-1-2-3-1-2-3 'den kat kat iyidir parça çalmak.

1000 in the eastland 'in introsu gibi parçalarla başlayabilirsin mesela
  • Tabi zaten bosu bosuna egzersiz ve etud kitaplari var hepsi bos degil mi ? Yahu dunyanin en iyi gitaristleri bile en basit 1-2-3-4 egzersizini yapiyor. He eger ben 3 akor 5 powerakor 2 de pentatonik atarim diyorsan egzersiz yerine parca ile basla. Tabi isin birde armoni ve gam tarafi var orasini soylemiyorum bile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler
  • youtubedan selim ışık gitar derslerine bak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reyyizz

youtubedan selim ışık gitar derslerine bak

Peki yeterince geliştirir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dead307

quote:

Orijinalden alıntı: Reyyizz

youtubedan selim ışık gitar derslerine bak

Peki yeterince geliştirir mi ?

her dersinin hakkını verirsen evet ama acele etme günde 2 ders yeterli. 3.dersden başla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler
  • Dostum tab okumayı çözersen perdelerin yerini iyice kavrayabilirsen herşey daha kolay olur bu noktadan sonra. Direk her hangi bi siteden bile öğrenebilirsin kısa yoldan doğru şekilde tab okumayı gerisi egzersizlerine bakıyor. cifra club - ultimate guitar da takılmanı tavsiye ederim tab konusunda sınırsız kaynak var :)
  • Tekrardan teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.