Şimdi Ara

Gelişimime yardımcı olabilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vücudumu,kilo ve boyumu atsam uygun bir antrenman programı önerir misiniz,evde her aletim mevcut fakat uygun program bulamıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: thrashead

quote:

Orijinalden alıntı: Wung-Zhu

Teşekkür ederim hocam 1 senelik bir spor geçmişim vardı,mükemmel cevap&#128076;

Hoca değilim toplasan hayatımda 1 sene belki yapmışımdır spor :D ama şu sıralar çok okuyor ve youtubeda geziyorum :) Sen yine de bilen birine danış ama kendi fikrimi yazdım. Çok mu hoca gibi durdu yazım. :) Bu sıralar baya motiveyimde :)

Yok hocam &#128514; Forumda ben herkese böyle derim genelde bu şekilde hitap ediliyor forumda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wung-Zhu -- 25 Aralık 2016; 12:31:16 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim hocam 1 senelik bir spor geçmişim vardı,mükemmel cevap&#128076;

Hoca değilim toplasan hayatımda 1 sene belki yapmışımdır spor :D ama şu sıralar çok okuyor ve youtubeda geziyorum :) Sen yine de bilen birine danış ama kendi fikrimi yazdım. Çok mu hoca gibi durdu yazım. :) Bu sıralar baya motiveyimde :)

Yok hocam &#128514; Forumda ben herkese böyle derim genelde bu şekilde hitap ediliyor forumda :)

Ok dir. Ve bir de müzik dinlerken çalışmanı tavsiye etmem. Müziğin ritmine ister istemez eşlik ediyorsun bu da hareketi hızlı yapmanı ve düzgün yapmamanı sağlıyor. Jay Cutler'da bildiğim kadarıyla müziksiz çalışıyor. :)

Teşekkürlerr

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardımcı olur musunuz?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.