Şimdi Ara

Gelişim için hangi siteleri/forumları tavsiye edersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kitap yazma gibi bir hayalim var, bunun için kendimi geliştirmek istiyorum.
    Hangi forumları,siteleri tavsiye edersiniz...
    Kitap yazma durumum hemen olmadan belli konulardaki gelişimimi yükselttikten sonra olacak yani 4-5 yılı daha var.
    Aynı zamanda bu gelişimle edebi yönden de gelişip bunu kitaba dökmek istiyorum.
    Tabi bunun için aktif olarak yazabileceğim,okuyabileceğim yeri gelince tartışabileceğim yerler lazım.

• Up bende bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatınız hikaye olmuş oğlum sizin. Her şeyi başkalarından bekliyorsunuz. Her halt için başkalarının desteğine, onayına, eleştirisine ihtiyaç duyuyorsunuz. Her hobi için, en basit konuda bile "Kendimi geliştirebileceğim site, forum vs......Teşekkürler!". İyi ki o internet var anasını satayım, o da olmasa herhalde iyice robot olacaksınız. Kendine bir notepad açıp orada yazsan ne kaybedersin? Zaten sen bol bol okumaya devam ettiğin sürece o yazıya geri dönüp baktığında hatalarını göreceksin. Önce sen bol bol kitap okuyarak kendi standartlarını oluştur, sonra yazmaya başla. Hayatında ilk kez futbol izleyen adam San Marino takımının oyununu güzel bulabilir ama hayatında on binlerce maç izlemiş bir adamın çok zor futbol beğenmesi gayet de sıradandır. Eğer oyunu bu adam oynatıyor olsa belki de ortaya harikalar çıkaracaktır.

Şimdi uzayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Pink -- 6 Temmuz 2014; 2:37:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

Hayatınız hikaye olmuş oğlum sizin. Her şeyi başkalarından bekliyorsunuz. Her halt için başkalarının desteğine, onayına, eleştirisine ihtiyaç duyuyorsunuz. Her hobi için, en basit konuda bile "Kendimi geliştirebileceğim site, forum vs......Teşekkürler!". İyi ki o internet var anasını satayım, o da olmasa herhalde iyice robot olacaksınız. Kendine bir notepad açıp orada yazsan ne kaybedersin? Zaten sen bol bol okumaya devam ettiğin sürece o yazıya geri dönüp baktığında hatalarını göreceksin. Önce sen bol bol kitap okuyarak kendi standartlarını oluştur, sonra yazmaya başla. Hayatında ilk kez futbol izleyen adam San Marino takımının oyununu güzel bulabilir ama hayatında on binlerce maç izlemiş bir adamın çok zor futbol beğenmesi gayet de sıradandır. Eğer oyunu bu adam oynatıyor olsa belki de ortaya harikalar çıkaracaktır.

Şimdi uzayın.

Anlat hele genç ne derdin ne sıkıntın var...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

Hayatınız hikaye olmuş oğlum sizin. Her şeyi başkalarından bekliyorsunuz. Her halt için başkalarının desteğine, onayına, eleştirisine ihtiyaç duyuyorsunuz. Her hobi için, en basit konuda bile "Kendimi geliştirebileceğim site, forum vs......Teşekkürler!". İyi ki o internet var anasını satayım, o da olmasa herhalde iyice robot olacaksınız. Kendine bir notepad açıp orada yazsan ne kaybedersin? Zaten sen bol bol okumaya devam ettiğin sürece o yazıya geri dönüp baktığında hatalarını göreceksin. Önce sen bol bol kitap okuyarak kendi standartlarını oluştur, sonra yazmaya başla. Hayatında ilk kez futbol izleyen adam San Marino takımının oyununu güzel bulabilir ama hayatında on binlerce maç izlemiş bir adamın çok zor futbol beğenmesi gayet de sıradandır. Eğer oyunu bu adam oynatıyor olsa belki de ortaya harikalar çıkaracaktır.

Şimdi uzayın.

Dostum katılıyorum söylediklerine fakat üslubun biraz yanlış.

• Yahu biz söylesek nolacak ?Gidip o sitede mi sabahlayacaksın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nargile.

Yahu biz söylesek nolacak ?Gidip o sitede mi sabahlayacaksın ?

Heee o sitede sabahlayacam..

....

İlginç ilginç tipler ilginç ilginç egolar garipsiniz valla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

quote:

....

Dediğin saçma. Sen o sitede dursan sana ne katacak ? Bak bakalım ünlü yazarlara hiç senin gibi yapmış mı ?

Ayrıca ilginç tip ego falan ben senin asker arkadaşın mıyım ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

quote:

....

Dediğin saçma. Sen o sitede dursan sana ne katacak ? Bak bakalım ünlü yazarlara hiç senin gibi yapmış mı ?

Ayrıca ilginç tip ego falan ben senin asker arkadaşın mıyım ?

Ben sana bir yerde sabahlamak istiyorum dedim mi?

Dediğimin neresi saçma? Sen baktın mı o ünlü yazarların zamanında internet var mıymış?
    Benim yazacağım fikir,konu belli ama anlatabileceğimi daha kolay anlatma yolunu arıyorum.
    Ayıp veya kötü bir şey yok, bu forumda niye takılıyor o zaman millet?
    İnternette boş beleş bir şey yapmıyorum, birisi deneme yazar şiir yazar güncel olarak yorum yazarım eksiğini beraber görüp konuşuruz...
    Bunun neresi kötü olacak hala anlamadım?

• http://www.edebiyatdefteri.com/

Yazdıklarını bu sitede yayınlayabilirsin. Günün yazısı seçilirse birkaç yorum alma şansın da olur. Bazı kişiler fazlasıyla yapıcı ve bilgililer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezaxx

http://www.edebiyatdefteri.com/

Yazdıklarını bu sitede yayınlayabilirsin. Günün yazısı seçilirse birkaç yorum alma şansın da olur. Bazı kişiler fazlasıyla yapıcı ve bilgililer.

Çok teşekkürler hocam durum budur, 4 gündür yeni girebildim internete.
  • Bir zamanlar Genç yazarlar çetesi diye bir site vardı. Orada takılırdım yüzlerce kişi hikayelerini paylaşır şiirlerini yazar, denemelerine yorum arardı. Ama artık böyle bir site yok. Onun yerine ben sana bol bol klasik tavsiye ediyorum. Suç ve ceza, kelebek, devlet, denemeler, tarih. Aklına gelebilecek her kitabı öneriyorum. Cemil meriçin dediği gibi "kitap okumak zekayı kibarlaştırır" sende bu söze uyarak sitelerde arama gelişmeyi kitaplarda ara. Mesela her alanda kitap oku Türk kültürü için sana önerim Türkistan Türkistan adlı kitaptır. Fantastik istiyorsan bunların köklerine inmelisin mesela denizler altında...dünyanın sonuna yolculuk vb kitapları oku günümüz yazarlarının kitaplarının yarısını tavsiye etmiyorum öyle dışardan görüldüğünde cicili bicili albenisi olan kitaplardan uzak dur. Ve sürekli yaz, günlük tut. Elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım hocam başarılar.

• site veya forum değil, kitap okumanı ve aklından geçen hikayeyi kağıda dökmeye çalışmanı öneririm.
    noktalama bilgisinden başka bir şeye ihtiyacın yok bilgi olarak, kafanda bitiyor her şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vascancelos

Bir zamanlar Genç yazarlar çetesi diye bir site vardı. Orada takılırdım yüzlerce kişi hikayelerini paylaşır şiirlerini yazar, denemelerine yorum arardı. Ama artık böyle bir site yok. Onun yerine ben sana bol bol klasik tavsiye ediyorum. Suç ve ceza, kelebek, devlet, denemeler, tarih. Aklına gelebilecek her kitabı öneriyorum. Cemil meriçin dediği gibi "kitap okumak zekayı kibarlaştırır" sende bu söze uyarak sitelerde arama gelişmeyi kitaplarda ara. Mesela her alanda kitap oku Türk kültürü için sana önerim Türkistan Türkistan adlı kitaptır. Fantastik istiyorsan bunların köklerine inmelisin mesela denizler altında...dünyanın sonuna yolculuk vb kitapları oku günümüz yazarlarının kitaplarının yarısını tavsiye etmiyorum öyle dışardan görüldüğünde cicili bicili albenisi olan kitaplardan uzak dur. Ve sürekli yaz, günlük tut. Elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım hocam başarılar.

Saolun hocam, aynen dediğiniz gibi yeni kitaplarla pek aram yok.
    Aslında bana insanlık gelişimine yakın kitaplar lazım ama taraflı olmayacak cinslerinden tabi konu çok hassas olduğu için tarafsızlık için araştırma
    yapmam gerekiyor.İnsanın gereksinimi nedir,gereği nedir,işlevi nedir, yaptığı ettiği davranışı kontrolü nedir, nelerden etkilenir nelere ihtiyaç duyar
    nelere bağlanır...Bu tarz şeyler hakkında bir şey yazmak istiyorum daha doğrusu yazdığım yazıda bu tarz şeylerde bir eksiğimin kaldığını
    düşünmek istemiyorum.Bunun yanında zekamı kibarlaştırmak için de klasikleri ilave edebilirim.

Bir de hocam etkilendiğim yerlerden mesela bir parçadan bir söz, bir kitaptan bir cümle bir kişiden bir düşünceyi alıp yazıyorum ...
    Bunların üzerinden de yardırıp gittiğim oluyor ama işte bilgi eksikliğinin,deneyimsizliğin farkındayım sadece burası korkutuyor beni.

• quote:

Orijinalden alıntı: quantumfluctuations

site veya forum değil, kitap okumanı ve aklından geçen hikayeyi kağıda dökmeye çalışmanı öneririm.
    noktalama bilgisinden başka bir şeye ihtiyacın yok bilgi olarak, kafanda bitiyor her şey.

Çok teşekkürler hocam, dediğinizin üzerine bir gidip bir geliyorum...Acaba saf,işlenmemiş duygularla aslında daha sade ve açık bir yazı
    yazılabilir diye düşünüyorum ama biraz sonra acaba bir eksiği hatası kusuru olup sonradan keşke der miyim diye düşünüyorum.
    Aslında dediğiniz gibi kafada bitiyor her şey, kafam hakkında da açıkçası bir kuşkum yok ama kusursuz bir şey için çabaladığım için
    bilgi,deneyim,düşünce eksikliği canımı sıkıyor.
  • Yazdıklarını çevrendekilere de okutabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.