Şimdi Ara

Gelişen Dünya'da Gerileyen Türkiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • (Baştan belirteyim siyaset konusu değildir farklı yerlere çekilmesin.)
    Dünya gelişiyor,yenileniyor fakat Türkiye hep yerinde sayıyor acaba neden ?
    Yani daha bir kaç sene öncesine kadar burun kıvıracağımız Hindistan bile gelişim gösteriyor arkadaşlar halkı bilinçli örneğin bir adam sırf halkın sorunu diye ekonomik kadın pedi üretmek için ailesini bile riske atmış.
    Ted konuşmacılarının çoğu yabancı Türk neredeyse hiç yok.
    Bizim savaş ve ordu düzeni haricinde başarılı olduğumuz bir nokta var mı acaba ?
    Edebiyat ? Mühendislik ? Sanat ? Müzik ? hangisi dünya çapında ?
    Halkımızın çoğu cahil ve agresif müslüman ülkesinde olmamıza rağmen yalan,dolan hat safada en çokda bu sinir bozucu
    İkinci el ürün alırken bile kırk kere düşünüyorum acaba nasıl hile yapabilirler diye
    İnternet,Benzin,Ulaşım her şey çok pahalı ve kalite standardı yok.
    Ya akk gibi bir saçmalık var bizim başımızda yıl 2016 lan teknoloji çağı ne hadle sınırlarsın 50gb gibi komik bir rakamla
    Eğitim desen ezberden ibaret
    Herkes gününü kurtarmaya çalışıyor.
    Yüz yıl öncesine kadar avrupa'ya biz örnekken şimdi avrupa bize örnek oluyor.
    Televizyonlarda saçmasapan diziler,saçmasapan ünlüler var.
    Yeni doğan çocuğun eline tablet veriyoruz nolacak lan bizim bu halimiz ?

• şükret
  • Yeni açılan havalimanıyla birlikte Almanya ekonomik krize girecek hocam, Batı bizden korkuyor gelişmemizden korkuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerileyen türkiye ne la o yüzden mi herkes tutuştu asıl şimdi aydınlatıyor ampül
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

Yeni açılan havalimanıyla birlikte Almanya ekonomik krize girecek hocam, Batı bizden korkuyor gelişmemizden korkuyor.

Köprü için bile mühendis ithal eden biz batıyı mı korkutacağız
  • Bu ülke Amerikanın ve İsrailin kuklasıdır olay bitmiştir kapatın konuyu

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim343

Bu ülke Amerikanın ve İsrailin kuklasıdır olay bitmiştir kapatın konuyu

Koca ülkeyi asırlar boyu tarihi olan milletiyle beraber kukla yaptınız ya ne diyeyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her gecen gun daha ne kadar gerileyebiliriz diyorum sonra ertesi gun dun keske sukretseymisim diyorum.

Gerilemenin yaninda ulkede asker kalmadi. Hergun sehit veriyoruz. Sanki savastayiz. Savasa girsek daha az kayıp verirdik.

• Biz daha çok gerileriz zaten herkese kafa tuttuk bütün ülkeler düşman şuanda zaten bize. Neymiş bide asgari ücret 1300TL olmuş yok bilmemne ucuzlamış yok bişeyler türkiyede çok iyiymiş yav he he.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrKTrM

Onlar hapisane kaparken biz açıyoruz !! işte Yeni Türkiye ....

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/netherlands/12201375/Netherlands-doesnt-have-enough-criminals-to-fill-its-prisons-as-crime-to-drop.html

http://www.birgun.net/haber-detay/5-yeni-cocuk-cezaevi-aciliyor-95501.html

Cahillik başka bir şey diyemiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: KacaKTV

Biz daha çok gerileriz zaten herkese kafa tuttuk bütün ülkeler düşman şuanda zaten bize. Neymiş bide asgari ücret 1300TL olmuş yok bilmemne ucuzlamış yok bişeyler türkiyede çok iyiymiş yav he he.

Bilgisayar toplayayım dedim 300$ lık şey 1000tl tuttu kdv siyle birlikte tabiki vazgeçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DisCoKraL -- 11 Haziran 2016; 1:34:41 >

• Asker kalmadi hocam asker... Devlet ayri somurur millet ayri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steakburgerr -- 11 Haziran 2016; 1:35:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DisCoKraL

quote:

Koca ülkeyi asırlar boyu tarihi olan milletiyle beraber kukla yaptınız ya ne diyeyim.

Madem kukla değil bitirsin o zaman Pkk ' nın işini günlerce onca şehit vermiyelim. Türk ordusunda tank var , savaş uçakları var , helikopterler var ve en önemlisi dünyanın en iyi ordusu olan bordo bereli ordusu var. Pkk ' nın neyi var ? Sadece silahı başka hiç bir şeyi yok. Araştırmalara göre Türk ordusu pkk yı yoketmesi maximum 5 saat sürermiş niye yapmıyoruz otur düşün ? Yada apoyu neden asmıyoruz ? Çünkü pkk ya silah verip ekonomisini kalkındıran devletler var. Çoluk çocukla uğraşıyom burda yeminl ederim. Ben halk tv ye çıkıp konuşmuş adamım sizin gibi ağzı boş tayyibin kılı olan kişilerden değilim

• Dünya gelişiyor mu ? PAra babalarının elinde oyuncak olmuş, otur derse oturuyor, kalk derse kalkıyor millet. Onların istediği kadar yükselmene izin veriyorlar ne gelişimi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DisCoKraL

quote:

Madem kukla değil bitirsin o zaman Pkk ' nın işini günlerce onca şehit vermiyelim. Türk ordusunda tank var , savaş uçakları var , helikopterler var ve en önemlisi dünyanın en iyi ordusu olan bordo bereli ordusu var. Pkk ' nın neyi var ? Sadece silahı başka hiç bir şeyi yok. Araştırmalara göre Türk ordusu pkk yı yoketmesi maximum 5 saat sürermiş niye yapmıyoruz otur düşün ? Yada apoyu neden asmıyoruz ? Çünkü pkk ya silah verip ekonomisini kalkındıran devletler var. Çoluk çocukla uğraşıyom burda yeminl ederim. Ben halk tv ye çıkıp konuşmuş adamım sizin gibi ağzı boş tayyibin kılı olan kişilerden değilim

Terör örgütü'nün adı değişse bile yerine başka terör örgütü gelir dünyada insan mı yok ?
    Terör örgütlerinin başka ülkeler tarafından desteklendiğini sağır sultan bile duydu.
    Terör için harcanan cephane,mermi,arge masrafı o kadar çok ki masrafı geçtim o kadar şehit veriliyor.
    Bu işi kökünden çözmedikçe terör her zaman olacaktır.
    Kökünden çözmek içinse ülkenin büyüyüp gelişmesi ve diğer ülkeler arasında söz sahibi olması gerekiyor.
    Buda tahmin edersiniz ki bilim ve eğitim ile olur.

• Bu ülkenin bu halde olmasının iki sebebi var. Birincisi cehalet ikincisi ise milli benliğin zayıflatılması. Nasıl ki hükümet zamanında parayla altınla kömür ve makarnayla oy satın aldı o zaman orda koptu o film. Aç ölürüm ama çıkarım için oyumu katiyen satmam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aselsan mühendisleri uçak kazası
    6 tane nükleer fizikçinin yine uçak kazası daha bilinmeyen kaç parlak insanın karartılması . Ülke neden gelişmiyor ?
    Geliştirmek isteyen var ama koruyan yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nrunke

şükret
    Daha iyisini yapabilecek kapasitemiz, donanımız varken yapmıyoruz abi. Bizim milletimiz hazırcı. Bu ülkenin geleceğini parlak göremiyorum bu gidişle ben şahsen. Artık şu '' azıcık aşım, kaygısız başım '' kafasında kurtluması gerek milletin. Üreten bi millet değiliz maalesef. Risk almayı seven bi millet değiliz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneox

gerileyen türkiye ne la o yüzden mi herkes tutuştu asıl şimdi aydınlatıyor ampül

ampül demesen iyiydi
  • Aeronautical Engineering A kullanıcısına yanıt
    evet bu konuda haklısın tamamen hazırcı millet ve hazırcı gençlik yetişiyor şu ana kadar gelen hükumetlerin hiç biri eğitime adam gibi önem vermedi ah bir verseler ülkedeki aziz sancarları gün ışığına çıkartacaklar bence trenmiş köprüymüş bunlar elbet yapılır ilk öncelik verilmesi gereken eğitim ama ne yazık ki ülkemiz bunun bilincinde değil
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.