Şimdi Ara

Gelin Dertleşelim... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
1.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Orijinalden alıntı: draguh

quote:

Orijinalden alıntı: JEANT

quote:

Orijinalden alıntı: CambazTr

quote:

Kaç senedir arkadaşlarım kızlarla takılırken onlara gülerdim akılsızsınız felan diye.Ne işim olurdu kızlarla sürekli sorun çıkaran trip atan ilgilenmen gereken bişey olarak görüyodum ikizler burcuyum da öyle sorumluluk felan alamam.

Bi kız girdi aklıma 3-4 kere gördüm en fazla başka bir ilde yaşıyor.Hep aklımdan bi arabaya atlayıp gidip konuşmak geliyor da olumsuz cevabı asla kaldıramam.Sebebi kimseye daha önce açılmadım kimseden olumsuz-olumlu cevap da almadım

kötü giderse kendime bişeyler yaparım eminim buna....

Şimdide yapıyorum aslında o yok diye 1 senede nelere bulaştığımı düşünmek zor

Bir kız için ölmeye,öldürmeye ve uğruna cehenneme gitmeye değer.

İşte kadınların bizim üstümüzde başardığı en önemli etken.

hocam aslında kız yaptı sayılmaz ben kendi kendime yaptım.

Kızla öyle bi muhabbetimiz yok yani birbirimizi tanıyoruz 1-2 kere de gördük yani o kadar başka birşey yok..

Ama ne bilyiim onu uzaktan izleyince 10 saniye de olsa yaşadığım hissi anlatamam yaklaşık 5 ay geçti hala öyleyim.ve yaklaşık 3 aydır görmedim.

Bizim en büyük sorunumuz bu sanırım.Anında birşeyler hissetmeye başlıyoruz.Yok mu bunun çaresi?

Bence var, sürekli çevre değiştirmek. En iyisini bulana kadar değiştirmek.

Bende işe yaramadı pek.11 sınıf yaz stajında tanışmıştım.1 ay civarında beraberdik.Staj süresince bende hiçbir hissiyat yoktu.5-6 ay sonra birden aklıma geldi.Etrafımdakiler onun kadar anlayışlı değildi.Ama iş işten geçi işte.O şuanda Zonguldakta okuyor ben İstanbuldayım.Takıntı oldu artık.

Dilimde Şarkıların Gündüz Gece!

• Eski yıllarımı özlüyorum,o yıllara ait resimlere denk geldim geçen gün ergen çağlarıma ait..17 ağustos depreminden bir gün önce tatil dönüşü yolda mola verdiğimizde babamla çekilen resmimiz..Daha da öncesi lise yıllarımın masumiyeti,şimdikine nazaran daha az,daha imkânlardan yoksun ama çok çok daha mutlu bir çocukluk ve gençlikti..85'ten sonra doğan neslin (veya nesillerin) çok şanssız olduğunu düşünüyorum bir çok açıdan..

Orijinalden alıntı: sanitas

quote:

Orijinalden alıntı: SoyundaBitsin

Kız Uzakta benden istediğimi yapamıyorum ona ..

Arada mesafe varsa gerçekten kötü bir durum.Ama hocam emin ol kavuşunca herşey çok iyi olacak.

Kavuşamadan bitmesi çok fena koyuyor insana.

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kaç senedir arkadaşlarım kızlarla takılırken onlara gülerdim akılsızsınız felan diye.Ne işim olurdu kızlarla sürekli sorun çıkaran trip atan ilgilenmen gereken bişey olarak görüyodum ikizler burcuyum da öyle sorumluluk felan alamam.

Bi kız girdi aklıma 3-4 kere gördüm en fazla başka bir ilde yaşıyor.Hep aklımdan bi arabaya atlayıp gidip konuşmak geliyor da olumsuz cevabı asla kaldıramam.Sebebi kimseye daha önce açılmadım kimseden olumsuz-olumlu cevap da almadım

Kızla öyle bi muhabbetimiz yok yani birbirimizi tanıyoruz 1-2 kere de gördük yani o kadar başka birşey yok..

Ama ne bilyiim onu uzaktan izleyince 10 saniye de olsa yaşadığım hissi anlatamam yaklaşık 5 ay geçti hala öyleyim.ve yaklaşık 3 aydır görmedim.

Bizim en büyük sorunumuz bu sanırım.Anında birşeyler hissetmeye başlıyoruz.Yok mu bunun çaresi?

Bence var, sürekli çevre değiştirmek. En iyisini bulana kadar değiştirmek.

Bende işe yaramadı pek.11 sınıf yaz stajında tanışmıştım.1 ay civarında beraberdik.Staj süresince bende hiçbir hissiyat yoktu.5-6 ay sonra birden aklıma geldi.Etrafımdakiler onun kadar anlayışlı değildi.Ama iş işten geçi işte.O şuanda Zonguldakta okuyor ben İstanbuldayım.Takıntı oldu artık.

Boşversene o çoktan kaç tane değiştirmiştir şimdi. Kendilerini bir şey sanıyorlar.

Kaliteli çevre edinmek istiyorsan seviyeni yükselt.

-Milli Kayınço-

•  Gelin Dertleşelim...

Gelin Dertleşelim...

-Milli Kayınço-

• quote:

Gelin Dertleşelim...

Gelin Dertleşelim...

Güzel oldu bu fotoğraf.İçimi dökmeye ihtiyacım vardı.Teşekkürler.

• quote:

quote:

Gelin Dertleşelim...

Gelin Dertleşelim...

Güzel oldu bu fotoğraf.İçimi dökmeye ihtiyacım vardı.Teşekkürler.

Rica ederim. Unutma, öldürmeyen şey seni güçlendirir.

-Milli Kayınço-

• quote:

quote:

quote:

Kızı bunun için 1 kere görmen bile yeter hacı. Hormonlarımız deli çalışıyor :)))

• İstediklerimi elde edememek sorunum , onlar için çalışmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum

Hayatımda gelenle - giden sayısı niye hep aynı olmak zorunda ?

Hocam o çekingenlik o kadar olmasa da bende de var.Topluluk karşısında konuşacak olduğunuz zaman karşıdakiler size muthaç,hepsi size borçlu gibi düşünün.İşiniz biraz daha kolaylaşır.
    @shopol21

Hocam öncelikle şöyle diyeyim.Tanıdığım herkes benim arkadaşım değildir.Gerçekten arkadaşım olanlarla konuşurken biraz konuşurken duraksamam oluyor.Bu da karşıdaki kişi tarafından yanlış anlaşılmak istemediğim için.Eğer kırdığımı hissedersem gece uyuyamıyorum.Sizin derdinize gelince sizden küçüğüm.Belki tavsiye vermek bana düşmez ama saklamayın.Kızın en yakın arkadaşı çok sevindi diyorsunuz.Sizin için yavaş yavaş kızı yoklasa iyi olur bence.Söylemeyince pişman oluyorsunuz.
    @Cr4ck

İşte o konuşma sorununda aynıyız.Akşam yatmadan önce kafama takılıyor ve uyuyamıyorum.O nedenle yatmadan önce aklımda ne varsa yazıyorum.Gönül meselesinde durumunuz zor.Bağlanabilecek durumdasınız ama kız değil.Belki başlamadan bitmesi daha hayırlı.O mesaj geldikten sonra ben ne yapardım bilmiyorum.Ama sakin olmaya çalışın.
    @CambazTr

Hocam aşk insanı eritir bitirir.Hele söyleyemeyince ne hale gelirsiniz kim bilir.Kendimden biliyorum.Geçen sene bir kıza tutulmuştum.Her gece rüyamda görüyordum.Her an aklımda o vardı.En sonunda kızla ortak bir arkadaşıma açıldım.Cevap "1 hafta geç kaldın.".O an ne yapacağımı bilemedim.Yani geç kalmayın.Açılın.Red yerseniz dünyanın sonu değil.Bir süre çok kötü hissedersiniz.Ama zamanla unutuluyor.Ben unuttum.Hatta şu an bir ilişki arifesindeyim.
    @JEANT

Yok hocam çok şükür vefat eden olmadı.Ama babamın görevinden dolayı fazla göremezdik.Babam asker.Doğuda ayrı batıda ayrı dert.Pek eve gelemezdi.Ben doğu görevleri yüzünden içime kapandım.İlk doğu görevinden sonra bende kekemelik başladı.Şu an çok şükür pek yok.Bu zaten bir etken.Bir gün çatışma çıkmış.Babam o bölgedeydi.Babamdan haber alamayıp akşama kadar acaba cenazesi mi gelecek diye beklediğimiz gün içe kapandım ben.Hatta o gün çok sevdiğim bir tanıdığım şehit düştü. Aklıma geldikçe ağlarım hala.Bu arada babanız için üzüldüm.Mekanı cennet olsun
    @soulwarrior

Hocam sizde herşey üst üste binmiş.Uzak ilişki konusu zor.Üniversitede istenmeyen bölüm zaten çekilmez.Ama çözümsüz değil.Bir daha sınava girersiniz.İleride adınızın önüne gelecek ünvanı belirliyorsunuz.Ömrün geri kalanı yanında 1-2 sene bence kayıp değil.
    @draguh

Hocam herşeyin ilacı zaman.Benim başlamadan hatta kızın haberi olmadan bitmişti.O zamanlar çok kötüydüm.Gece uyuyamıyordum.Her gece alkol alıyordum.Zamanla geçti ama.Şu an içimde hiçbir şey yok ona karşı.O zamanlar derdimi kağıtlara anlatıyordum.Sizde yapın.Aklınıza gelenleri yazın.Bende şu an hala bir tane yazı duruyor.Onu yakmayı unutmuşum.Şu an o kağıdı okuyunca vay be böylemiymişim ben diyorum
    @Patatesli Çay

Hocam aşk karşılıklı olunca gerçekten çok güzel.Ama tek taraflı olunca olmuyor.İnsan hiçbir şey yapamıyor.O çaresizlik bile yetiyor.Bu arada paylaştığınız yazı gerçekten çok güzel.
    @umut_baris

Ben 93 doğumluyum.Sokakta oynayabilen son jenerasyondayım.Ben o zamanları özlüyorum.Maalesef söylediğiniz zamanları göremedim.Ama babam anlattıkça gerçekten çok özeniyorum.Biz pazardan giyinirdik.Marka ismi bilmezdik bile.Şu zamanın çocuklarına bakınca gerçekten o zamanlar burnumda tütüyor.
    @Phaldor

• quote:

Orijinalden alıntı: SodaVarsaİçeriz

quote:

Orijinalden alıntı: sanitas

quote:

Orijinalden alıntı: SoyundaBitsin

Kız Uzakta benden istediğimi yapamıyorum ona ..

Arada mesafe varsa gerçekten kötü bir durum.Ama hocam emin ol kavuşunca herşey çok iyi olacak.

Kavuşamadan bitmesi çok fena koyuyor insana.

Geçen sene başıma geldi.Daha başlamadan bitti.O zamanlar dünyadan kopmuştum.Ama yine de zamanla geçiyor.
    ama su kiz olaylarina da hic girmeyin diyecegim de olmuyor be. icine girince de bambaska bir seyler oluyor. iyi ve kotuyu uclarda yasamaya basliyorsun. sevgilisiz evliliksiz bekar yasama baktigimda ise insanin kafasi rahat oluyor ama oyle anlar oluyor ki yalnizlik tan okuz gibi oturuyor adamin yuregine
  • Duygusal ruhlusun demek ki kardeşim, aslında senin değerini bilecek biri çıksa karşına (yada öyle biri varmı bilmiyorum da , olmadığını varsayarak söylüyorum) onun için bu halin çok iyi bile olur .

Böyle olman seni zor duruma sokabilir bazen ama doğru olanı yapmış olursun , ağzına geleni direkt söylememen güzel düşünüyorsun falan , ha içinde tutup kendini sıkıntıya sokmanda senin için kötü

Bu halin çok canını sıkıyorsa eğer , biraz vurdum duymaz olmaya çalış , sert ol bakalım öyle mutlu olabilecekmisin

Beni sorarsan , ben de hep düşüncelerimi güzel bir kalemle yazıya dökmek isterim , dökemiyorum . Dökebilsem çok işime yarardı çünkü müzikle uğraşıyorum
  • sanitas kullanıcısına yanıt
    sağolun
  • Öneriler içi sağol hocam.Bu sene ve gelecek sene notlarımı yüksek tutmaya çalışacağım ve seneye DGS'ye gireceğim.İnşAllah mühendisliğe geçerim.Kız konusuna gelince artık unutmaya çalışacağım.Kaderimizde varsa başımıza gelir zaten hiç ummadığımız bir anda.Konuşma için ise uzun uzun metinler okumaya başladım.Yavaş yavaş konuşmam iyi duruma gelmeye başladı.Daha yavaş ve sakin konuşabiliyorum.Gerisini de zamanla halletmeye çalışacağım. @sanitas

• Ben burayı samimi ortamından dolayı seviyorum hocam.Herşeyi paylaşabiliyorum burda.Dediğiniz gibi herşeyden önce sağlık.Ama kız meseleleri de önemli.Erkeğin doğası karşı cins olmadan yaşamaya müsait değil.Aşk karşılıklı olunca güzel.Karşılığı olmayınca insan çok kötü hallere düşüyor.
    @VideSupra

Cidden biraz duygusalım.Değer verebileceğim ve karşılığını görebileceğim biriyle karşılaşamamıştım.Ama en sonunda buldum gibi.3 gündür konuşuyoruz.Bu aralar yatağa gerçekten mutlu giriyorum.İnşallah devamı gelecek.Değer verdiğim kişi karşısında konuşurken duraklarım.Dostlarım ailemden sonra en çok güvendiğim kişilerdir.Onların eline iğne batsa benim de canım yanar.Ben yazarak anlatıyorum derdimi.Sizse müzikle.Ve ben müziksiz bir dünya düşünemiyorum.
    @D.Garp

Orijinalden alıntı: Cr4ck

Kardeşim benim ne güzel yazıyorsun işte. Yazdığın şeyleri söyleyebilmek o kadar da güç olmamalı bence.

Benim derdim de gönül işi. Kız benden 5 yaş küçük ve bizim sınıfta. Ben bugün 24 e girdim o da 19 a girecek ocak ayında.
    Aramız çok iyi ama sınıftan biriyle de samimi gibiler, o canımı sıkıyor. Kızın en yakın arkadaşı -Mehtap- benim de samimi arkadaşım, ona söyledim duygularımı ve çok sevindi. Söylememesi için yemin ettirdim

Söylesem reddederse 4 sene boyunca yüz yüze bakacaz ben yapamam. Söylemesem dayanamıyorum. Offff. Yemeden içmeden kesildim be.
    Bi de bayram tatili girdi araya, 10 gün göremeyecem.

Yeni bi konu mu açsaydım ne.

Fazla bekleme dostum,araya parazitler girmesin...

• Eksik olmayın.İçimdeki neyse onu anlatıyorum.
    @D.Garp

İnşallah hayalinize ulaşırsınız.Konuşma çalışması için bir egzersiz söyleyeyim.Günlük 5 dakika.
    Boş bir odaya geçiyorsunuz.Yanınızda bir sözlük veya bir kitap olacak.Rastgele bir sayfasını açıyorsunuz.Oradan herhangi bir kelimeyi merkez alarak bir hikaye anlatıyorsunuz sesli olarak.Hikayenin yaşanmış olması,gerçek olması önemli değil.Hayal ögeleri de kullanabilirsiniz.Amaç sadece konuşmak.Bunu günlük 5 kelime için yapıyorsunuz.Zamanla kelimelere tanıdığınız süreyi artırabilirsiniz.
    Kız meselesi için zamandan başka çözüm yok maalesef.Unutacağım denince unutulmuyor.Aklınıza getirmemeye çalışın.Zamanla unutacaksınız.
    @draguh
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.