Şimdi Ara

Gelin ciddi bir şey sorucam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Durum biraz karışık, hatta bir çoğunuz CBS dicek ama doruya doğru her şey. İnanmayanda yalan sandığı olay üzerinden yalandan yorum yapabilir.

7-8 ay önce Taylanda gittim. Tinder dan bir kızla tanıştım. Bir kaç gün bununla takıldım orada. Sonra geri geldim buraya. Kız ile 6-7 aydır neredeyse her gün konuşuyoruz. Bende ingilizce pratik falan yapmış oluyom diye bir şey demiyodum. Sonra her şey ciddileşti, bildiğin kız arkadaşım olmuş oldu. Ama ben istemiyorum. Sonuçta her gün arıyor ve rahatsız oluyorum. Bunu onada söyledim dedim her gün arama beni diye. Oda önce bozuldu trip attı ama kabullendi. Artık aramadan önce mesaj atıyor arayabilir miyim falan diye. Böyle oluncada üzüldüm aaqmıoıoktjı.

Neyse gel zaman git zaman bu 8 ayın sonunda tuttu doğum gününde yanına geliyorum dedi. Tamam dedim ve uçak biletini aldı. aralık ortasına doğru geliyor.

İlk başlarda iyiydi ama bunun yüzünden rahat olamıyorum.

Bunca zaman bir açığını bulup mağzeret olarak uydurayım dedimde, kız ne dersem yapıyor. Bazen 2-3 gün açmıyom cevap vermiyorum telefonları, sonra meşguldüm diyorum. Önce morali bozuluyor sonra tamam sorun değil gibi şeyler söylüyor.

Bunun kalbini kırmadan artık bu işi bitirmem lazım. Tabi buraya gelip gittikten sonra. Bunu nasıl yapacaz, akıl verin?

Peşinen not: CSB değil ama farz edin csb olsun, böyle bir durumda ne yapabilirim?

• Aman kardeş böbreğini çelik kasaya koy sakla.Tramessi olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    Yok hocam. Zaten oradayken takıldık dedim yaa . Böbrek falan filanda olay değil. Kız beni oradayken arabsıyla alıp gezdirdi falan. Hava limanınada o bıraktı dönüşte. Yani sakat bir durum yok. olay benim kalbini kırmadan bitirmem bu işi.
  • CBS

• Sana göre böyle bir şey olmasının ihtimali yok tabi.

Çok da önemli değil inanıp inanmaman ama çok istiyorsan resim atabilirim. Kızın uçak biletini mi atayım yoksa benim oradayken oradaki bir yer ile olan fotoğrafımı mı? Hatta kiz ile beraber olan fotomuda koyabilirim.
  • Kizsa cak gec

• Bana yönlendir direk hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • csb jcb forklift bizim için farketmez hoca.biz yorumumuzu yaparız

yapman gerekeni söyleyim.evden çık turkcell şubesine git yeni sim kart al. hepsi bu.başka bişey yapmana gerek yok.kızı blokla faceden ve face vs kullanımını haftada 1 kere 30dakikaya indir.

kıza açıklama yapmakla vedalaşmayla vs uğraşma.zaten hissetmiştir. hissetmediyse hissetseydi onun problemi.nasılki kızlar aynı anda 20erkekle konuşup işine gelmeyene anında yada sonrasında bloğu koyabiliyorsa sende koy bloğu gitsin. gerek yok.

fazla acıma yoksa acınacak duruma düşersin.

no pain no gain. oğğ yeah

Rising up, back on the street

Did my time, took my chances Went the

distance, now I'm back on my feet Just a man

and...

• hem kızdan faydalan her türlü ondan sonra kırmadan ayrılmaya uğraş.ulan kız kalkıp dünyanın yolunu gelecek masraf yapacak sana ev sahipliği yapmış sende bir güzel faydalanmışın şimdi gelsin gitsin ayrılayım demek yavşaklıktır net.hiç kusura bakma kendine yakıştırıyorsan yap.madem kızla birşey düşünmüyorsun gelmeden bitir kızıda boşuna ümitlendirme.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.