Şimdi Ara

Gelin Beraber WOW'U Türk serverda oynıyalım( Hemde pingler çok düşük)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğim üzere WoW için Türk sever 3 tane var galba şuan.
    1.http://www.unholyrealm.com/forum
    Bu server çok güzel bi serverdı. Ama kapandı. Yanlız şölede bişi var Bu server ın admineri tekrardan açmaya çalışıyolar bu serverı . Açarlarsa süper olacak gelin şurdan takip edin ve oynıyalım.
    http://www.unholyrealm.com/forum/showthread.php?p=4273#post4273
    2. ve 3. server Playnetim v e WOT serverları
    Playnetimde acayip lag var biran önce bunu düzeltmeleri lazım oyun oynanmuyor.
    Wot da ise tam bir diktatörlük mevcutmuş.
    Sus otur banlarım.
    Reklama tıklanacak server down (para indircek ya arkadaşlar cebe)
    Ben şahsen uNHOLY NİN AÇILMASINI BEKLİCEM.

• WOT ne ? WT de diktatorluk yoktur küfür eden herkes cesasını buna yorarsa yandık aç kapa yaparak degıl sureklı var olarak bugunlere gelmıs bır sunucuya iftira atmayın bahsedılen tum serverlar (yapay TR) serverlardır o yuzden lag olur o yuzden pıng yuksetır WT sureklı 150+ online oyuncu ıle herzaman ıyı pınglere sahıp oldu bahsettıklerın 20-30 kısıyle TR de 20k ping yapabılen guzide yerler :)
  • Dostum dediğim gibi Wt de ben oynamadım.
    Playnetimde evet lag biraz yüksek sebebei nedir araştırmadım.
    Wt de lag düşüktür eyvallah ama aynı şeklide 30 40 kişi ile Unholydede latency ler düşüktü enfazla 500 700 görüyoduk en kalabalık olduğu zamanlarda. Ama tabi arada bi 1200 de görmedik dil ama geçici bi süre içindi. O. Wt de oynamak daha nasip olmadı yukarıda bahsettiğim wt yorumları başkalaraına aittir. Daha evvel bu serverda oynamış olan ve hala oynamakta olan insanlara aittir.
    Söylenenler iftira mıdır diilmidir onu zaöamla görücez. Sen eğer oranın yetkilisiysdentabikide bazı şeyleri görmezden gelip iftira diceksin objektif olamayacaksın...
    Benim amacım kesinlikle birini yüceltip birini yerin dibine sokmak diil.
    Hatta bana ne!
    Ben hepinizi bütün serverları canı gönülden destekliyorum.
    Hatta daha sunucunuzda oynamadan bile reklamlarına tıklıyorumki para kazanın server kapanmasın aynı şekilde playnetim ve unholy içinde yapıyorum.
    Gönül isterki bütün serverlar açık kalsın ve devamlılığını yitirmesin.
    Neden bisürü serverda oynama şansım olmasınki?
    Zaten 3 tane gibi komik bi rakkam var ortada serverlar adına. Bunları karalayıp kötülemek kadar kötü bişe olamaz kendi adıma.
    Y

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goa Mania -- 11 Kasım 2005, 18:01:32 >

• Niye cebelleşiyorsunuz yaw? Ayda 30 milyonu nereye vermiyorsunuz ki konu WoW oldu mu cimrilik yapıyorsunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Obi_Wan

Niye cebelleşiyorsunuz yaw? Ayda 30 milyonu nereye vermiyorsunuz ki konu WoW oldu mu cimrilik yapıyorsunuz?

Dostum sende haklısın sana dicek bir kelimem bile yok ne desen haklısın. Üzerinde çalışmalara başladım zaten orjinalin. Yani siparişimi verdim. Ama ben verdim. Benden başka maddi durumu iyi olmayan arkadaşlar ne yapacak oynamasınlarmı wowu. bence oynasınlar gel sende destek ver free serverlara.
  • Free serverların destek olunacak bir tarafı yok hocam, hiç oynamasınlar daha iyi
  • quote:

Free serverların destek olunacak bir tarafı yok hocam, hiç oynamasınlar daha iyi

Neden orj oynayan çoğu kişi bu fikre kapılıyor.
    Neden bi böle tepeden bakma durumları oluyor.
    Nedemek oynamasın siz para verebiliyosunuz die onların suçu ne. Tamam illlegal bi oyunu illegal bir serverda oynuyorlar fakat böle bir sektör gelişti wow için.
    Eğer zaten Bllizzard için bu çokta önemli olsa inan 1 gün bile barınamaz bu WT, Playnetim ve Unholy. Adını bile duyamayız 1 gün içinde. Kapanır giderler ayrıca fenada bi ceza ödeyerek. Ama zannediyorum Blizz inde işine geliyo eee reklamın iyisi kötüsü olmaz.
    Zaten free de oyanyanlar belli bi süre sonra orj'e geçiyor tıpkı benim gibi.
    Bi nevi anterman dielim biz buna...

Saygılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Wot ta diktarörtük var kardeş 3.5 ay oynadım orada. ilk başlarda normalde güzeldi ama sonraları server garipleşmeye başladı zaten eski tayfası ya bıraktı ya banlandı. Ben de ban yedim niye küfür de etmedim. Ban sedebim ise bi oyuncu resten 3.5 gün sonra(salı günü res geldi gece yarısı ama sorun vardı çarşamba sabaha kadar questler yoktu) cumrtesi günü 12 civarında lvl 53'tü ki çok yükek lvl li yaratık kesince az exp veriyodu. Ben bunu belirterek WoT bi fun serverdır dedim yarı şaka ile ve direk sorgusuz sualsiz ban yedim. Bu ne kardeşim eger ben bi serverde düşüncelerimi dile getiremiyosam bu serverde diktatörlük vardı. (Wot taki kullanıcı adım lord_aeron du)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nox4949 -- 11 Kasım 2005, 18:27:54 >
  • Ve bazen inan sizi anlıyamıyorum.
    Siz orj Wow oynuyorsunuz taam ok.
    Ama bu orj Wow u oynarken lisansız bir Windows altında hatta oyunuoynarken telif hakkı ödemediğin mp3leri dinlerken oynuyorsun.
    Lütfen bi yorum yaparken taaa en dibine kadar düşünelimde yapalım.

Saygılar
  • bence yanlıs anlamısıın o arkadasın orj de oynayın free de oynamayın demesinin nedeni oyunun verdigi zevkin yarısının bile alınmamasındandır

ayrıca aylık 30 deil 20

bende zamanında free de oynuyordum ama gercekten emege yazık oluyor o kadar oynuyorsun sonra bi resss ....cok dusuyor lag cok bisuru sey calsımıyor falan filan
  • quote:

Orjinalden alıntı: asterion

bence yanlıs anlamısıın o arkadasın orj de oynayın free de oynamayın demesinin nedeni oyunun verdigi zevkin yarısının bile alınmamasındandır

ayrıca aylık 30 deil 20

bende zamanında free de oynuyordum ama gercekten emege yazık oluyor o kadar oynuyorsun sonra bi resss ....cok dusuyor lag cok bisuru sey calsımıyor falan filan

O arkadaştan özür dilerim o zaman.
    Sende sonuna kadar haklısın zaten bu yüzden sipariş verdim orj.
    Ama dedğim gibi oyun ilk oynayan adama karışık gelebilir freeler ii bi antreman sahası oluyo. Destekleyelim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goa Mania -- 11 Kasım 2005, 21:19:27 >
  • Ya polemik yaratmak istemiyorum yanlış anlaşılmasın ancak Obi kesinlikle hakılı, freeserverlar destek verilecek serverlar değil, yani neden destek vereyim, ben orayı kavrayamadım, tamam deneme amaçlı kullanırsın iyi hoşta o serverların sahipleri buralara o gözle bakmıyorki, sanki Blizze kafa tutarmış hale geldiler, türk yabancı hepsi aynı, biz blizz kadar iyiyiz diyen bile oluyor, hatta kendini tutamayıp bizim hizmetlerimiz blizzden bile daha iyi diyenler var. Sitelerinden ve serverdan para kazanmaya çalışanlar var, ben bunu neden destekliyeyim, hayır böyle bile olmasa desteklemem için bi neden yok. Wowa alışmak istiyorsan nasıl bir oyun merak ediyorsan özelden mesaj at ben sana server kurman için emulatör programlarınıda gönderiyim nasıl kurulacağınıda gösteriyim, amacın denemek, wowu tanımaksa o abuk subuk freeserverlarada ihtiyacın kalmasın..
    Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ces

Ya polemik yaratmak istemiyorum yanlış anlaşılmasın ancak Obi kesinlikle hakılı, freeserverlar destek verilecek serverlar değil, yani neden destek vereyim, ben orayı kavrayamadım, tamam deneme amaçlı kullanırsın iyi hoşta o serverların sahipleri buralara o gözle bakmıyorki, sanki Blizze kafa tutarmış hale geldiler, türk yabancı hepsi aynı, biz blizz kadar iyiyiz diyen bile oluyor, hatta kendini tutamayıp bizim hizmetlerimiz blizzden bile daha iyi diyenler var. Sitelerinden ve serverdan para kazanmaya çalışanlar var, ben bunu neden destekliyeyim, hayır böyle bile olmasa desteklemem için bi neden yok. Wowa alışmak istiyorsan nasıl bir oyun merak ediyorsan özelden mesaj at ben sana server kurman için emulatör programlarınıda gönderiyim nasıl kurulacağınıda gösteriyim, amacın denemek, wowu tanımaksa o abuk subuk freeserverlarada ihtiyacın kalmasın..
    Saygılar...

@Ces;
    O blizzardı geçtik diyenlar cahillikten başka bir şey diil İki kuruş para kazanınca kendilerini bişe sanan insanlar topluluğu.
    Hiç akıl mantık kabul ediyomu bi tyarafta ne üdüğü belirsiz bi server bi tarafta 100milyon dolarlık Blizz.
    Bugün Türk serverların hepsi ama hepsi günde 1 kereden fazla down oluyor hangi hizmetten bahsediyolar.
    Yani konuşmaya bile gerek yok bu konuyu.
    Ama yaşam starndartları düşük ülkelerde yani bizim ülkemizde bu gibi olaylar normal (illegal serverlar).
    Zaten daha öncede dediğim gibi bu oyunun freede oynayıp sonra ofj geçen adam çok e bu hepde böle olocak öünkü res gelicek servera adam emek vermiş günlerce uykusuz kalmış pcnin başında lvl 60 yapmış ve bi gün bi mail üzgünüz serverımıza res gelmiştir.
    İşte bunlar ofj sercerda yok. Orjinalin cezbedici tarafıda bu...

Saygılar

• Arkadaşım olayı farklı boyutlara çekmişsiniz. Private serverda oynadığın oyun wow olsa; uraş dicem, destek olalım dicem. Ama değil.. Kendini kandırırsın, boşa uğraşırsın, çünkü private servera güven olmaz. Wow için olmasa bile biliyorum, benim başka oyun için kendi serverımda vardı. Ne kadar iyi niyetli olursa olsun, kazanç veya hobi olmaktan öteye gidemez. O yüzden diyorum ki emek harcayacağına, ayda 30 milyon vermek o emeğin yanında hiçbişey etmez. Yoksa tepeden bakıcakmışım fln, ne alaka. tepeden bakacak olsam burda sana laf anlatmaya kasmam..
  • quote:

Arkadaşım olayı farklı boyutlara çekmişsiniz. Private serverda oynadığın oyun wow olsa; uraş dicem, destek olalım dicem. Ama değil.. Kendini kandırırsın, boşa uğraşırsın, çünkü private servera güven olmaz. Wow için olmasa bile biliyorum, benim başka oyun için kendi serverımda vardı. Ne kadar iyi niyetli olursa olsun, kazanç veya hobi olmaktan öteye gidemez. O yüzden diyorum ki emek harcayacağına, ayda 30 milyon vermek o emeğin yanında hiçbişey etmez. Yoksa tepeden bakıcakmışım fln, ne alaka. tepeden bakacak olsam burda sana laf anlatmaya kasmam..

Tamam dostum.
    Yukarıdaki postlara bakarsan özür diledim zaten senden yanlış anlamışım die.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gladden

WOT ne ? WT de diktatorluk yoktur küfür eden herkes cesasını buna yorarsa yandık aç kapa yaparak degıl sureklı var olarak bugunlere gelmıs bır sunucuya iftira atmayın bahsedılen tum serverlar (yapay TR) serverlardır o yuzden lag olur o yuzden pıng yuksetır WT sureklı 150+ online oyuncu ıle herzaman ıyı pınglere sahıp oldu bahsettıklerın 20-30 kısıyle TR de 20k ping yapabılen guzide yerler :)

Sana kimse WT'de ping yüksek demediki.
    Serverınızda diktatörlük söz konusuymuş.
    Şahsen ben serverınızda oynamadım hiç ama bi çok insan böle söylüyor.
    Yani hani bir kişi 2 kişi olsa dicem ki ban yediler yediremiyolar bok atyıyolar dicem ama inan bir sürü insan böle söylüyor ve bunlar birbirlerini tanımayan hala sizin serverda oynamakta olan arkadaşlar.
    Zaten bu topici biri almış siteniz konu yapmış bende açıklamaramımı yaptım ama silmişsiniz konuyu :)
    Eleştiride yarar vardır dostum zarar gelmez eleştiriden. Biraz ılımlı olalım.
    Ama sanada hak vermiyo diilim. Kimbilir günde kaçtane eleştiri yığını olan postlar alıyosunuz dur. Ama öle server yada site hakkında en ufak bişe olsa hemen silmek olmaz. Bu demek olurki kötüyü hemen sil kaldır güzeller dursun. Hmm hiç adil diil.
    Her zaman söylüyorum kendi adıma ben objektif insanım. Neyse onu söler yazarım.
    bakalım daha serverınıza acc vermediniz hala 2 3 hafta oldu başvuralı.
    Eğer zahmet edipte verirseniz acc bende serverınız hakkında kendi yorumlarımı buraya eklicem.

Saygılar
    Kolay gelsin...

• arkadaslar ben iki serverdede oynayan biri olarak unholorealm daha iyi ping düsük diyen arkadaslar bence birazdaha baksınlar düsük dediginiz ping 500:D
    adminleri tanıyorum unholynin kapanması reklam gelirleriniz az olmasından kaynaklanıyor birde iki üç densizin sayesinde google reklamları gitmis ondan baya bir sıkıntı cekiyolar ve domaini degistiricekler siz gelismeleri genel sitesinden takip edebilirsiniz
    wt den daha iyi uhy örnegin talentler, magede billizard calısıyo :D moltlen basta olmak üzere neredeyse bütün dungenlar açık çalısan questleri wt nin 3 katı diyebilirim..
    acc almak wt de cokzor sanki süper bir servermis gibi..
    karar sizin..

not:bırakın korsanları basıp parayı orjinal alalım öss den sora :D
  • Şu birkaç gündür dikkat ediyorumda Playnetimin pingleri düşük.
    Oyun oynananabiliyor. Çok çok süper olmasada akıcı. Oyunu bozmuyor lag.
    Başarının devamını diliyoruz.
  • para weriyosrus orjinale birsda koymuyo degil simdi millet beles oynayinca kendimi korsan kasedi satilan sanatci gibi hisettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: nox4949

Wot ta diktarörtük var kardeş 3.5 ay oynadım orada. ilk başlarda normalde güzeldi ama sonraları server garipleşmeye başladı zaten eski tayfası ya bıraktı ya banlandı. Ben de ban yedim niye küfür de etmedim. Ban sedebim ise bi oyuncu resten 3.5 gün sonra(salı günü res geldi gece yarısı ama sorun vardı çarşamba sabaha kadar questler yoktu) cumrtesi günü 12 civarında lvl 53'tü ki çok yükek lvl li yaratık kesince az exp veriyodu. Ben bunu belirterek WoT bi fun serverdır dedim yarı şaka ile ve direk sorgusuz sualsiz ban yedim. Bu ne kardeşim eger ben bi serverde düşüncelerimi dile getiremiyosam bu serverde diktatörlük vardı. (Wot taki kullanıcı adım lord_aeron du)

Gris, bu arada Goa ben Unholy'den. (AMA GoaBen diil sadece Goa.)
    Bu aralar Playnetimde takılıyorum sen nerelerdesin....?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goa Mania -- 14 Kasım 2005, 9:02:22 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.