Şimdi Ara

gelid ve cooler master tercih

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Gelid Tranquillo ve Cooler master hyper 212 plus arasında kaldım araştırma sonucumda ikisinde de çekici gelen özellik var gelid in daha ucuz ve diğerine göre daha sessiz olması cooler master da ise 2 tane fan takılabiliyor olması ilgimi çekti.

Düşünce ve tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz özellikle iki model arasında geçiş yapmış arkadaş varsa çok iyi olurdu.

• gelid fiyatına sunbeam ccf tavsiye ederim. xigmatek nepartak bile gelid tranquillo' dan daha iyi 92mm fanına rağmen
  • öncelikle cevap için teşekkürler kardeş, peki hyper dan da daha iyi performans verirmi ccf
  • http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleid=2512&page=4

yukarıda verdiğim linke bak.

125w TDP:

ccf: 13.2

xigmatek nepartak : 15.9

gwlid : 16.1

cm hyper 212 ise 17.2 derece artış göstermiş.

52TL lik 92mm fanlı nepartak bile 12cm fanlı 69TL lik gelidi bile geçiyorsa, gelid ölü doğmuş demektir.

hem artık klasik tabanlı soğutucular artık direkt temaslı soğutuculardan iyi değil. tabiki noctua hariç.
  • şu konuda kafam karıştı şimdi ccf fiyatı 79 tl görünüyor hyper 212 plus ile aynı nerdeyse ama gelid fiyatına ccf öneririm demiştin kardeş gelid in fiyatı daha ucuz ikisine göre. Sunbeam ın 9 cm lik fan modelide 52 tl civarında bu modeli düşünerek mi söylediniz acaba ? o şekilde ise testlerdeki 13.2 lik değer 12 cm lik ccf ye ait 9 luk baya geride çıkmış.

birde 12 lik ccf ile hyper 212 aşağıdaki testte aynı diyebiliriz ama hyper ın çift fan takılabilme ve soket desteği ile bir adım önde olmazmı fiyatları aynı ikisininde şu haliyle cooler master daha mantıklı geldi yanlış mı düşünüyorum.

http://donanim.thgtr.com/sogutucu/10-lga-1156-uyumlu-sogutucu-incelendi/deney-sonuclari-sicaklik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinolampx -- 24 Ağustos 2010; 10:48:25 >

• Hocam kesinlikle F/P olarak Gelid tavsiye ederim. Ben de en kısa zamanda almayı planlıyorum BUnca alan insanın da bir bildiği vardır elbette

http://forum.donanimhaber.com/m_36646495/mpage_2/tm.htm
  • tavsiye için çok sağol kardeş f/p olarak güzel bir ürün aslında ama sanırım ben daha çok performans a doğru kaymak zorunda kalacağım serinlik ve fan takılabilmesi ile hyper şuan iyi gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yakinlarda 12cm fanli ccf 69tlye satiliyordu. 92mm ccfyi kastetmedim. Bakin testle gosterdim. 92cmlik xigmatek bile gelidi gecmis. Gelid klasik tabanli olmasaydi cok daha performans verirdi. Cift fan takilabilen birkac model var xigmatekte. Ccfnin fiyati degistiyse 10TL fazla verin yine de ccf alin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinolampx

Arkadaşlar Gelid Tranquillo ve Cooler master hyper 212 plus arasında kaldım araştırma sonucumda ikisinde de çekici gelen özellik var gelid in daha ucuz ve diğerine göre daha sessiz olması cooler master da ise 2 tane fan takılabiliyor olması ilgimi çekti.

Düşünce ve tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz özellikle iki model arasında geçiş yapmış arkadaş varsa çok iyi olurdu.

gelid 58cfm sessiz konusunda uzman diyebilirm sessizlik ve stokfandan daha kaliteli bişi olmasını isteyip tum soketler olsun içinde guzel bir thermalmacun olsun diyorsan gelid diyorum

coolermaster hyper 212 plus en son testlerine baktıgımda en iyi fiyatına göre ısı emici diyebilirm ustundeki fanıda gayet başarılı o önemli deil deiştirebilirsin diğerlerindede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angry006 -- 26 Ağustos 2010; 1:09:56 >

• Arkadaşlar hyper da karar kılıp aldım yorumlarınız için tek tek teşekkür ederim. Kutudan çıkan termal macun yerine bendeki Arctic silver 5 i sürdüm iyi ettim mi bilmiyorum.

aşağıya sıcaklıkları paylaşıyorum yalnız hangi programa güveneceğimi bilemedim ve sıcaklık normal midir ?

gelid ve cooler master tercih
  • BİOS değerine hangisi daha yakınsa ona güven
  • bios ta sadece bir değer var onda core yazıyor ve 48 olarak görünüyor. Core u Cpu değeri olarak düşünürsek yine hiçbirisine uymuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.